Make-up Factory Oxidized Glamour limited edition look

Make-up Factory Oxidized Glamour limited edition look

Make-up Factory heeft een nieuwe limited edition op de markt gebracht waarmee ik aan de slag ging om een najaarslook te maken die gebaseerd is op metalen voorwerpen en antiek. Kijk je mee?

Mijn ervaringen met make-up van Make-up Factory

Het luxe make-up merk Make up Factory heb je misschien wel eens eerder op m’n blog voorbij zien komen. Dat is niet zomaar, ik vind dit oprecht een ondergewaardeerd merk. Als ik in de parfumerie loop, en de bekende dure merken langs ga, vind ik deze make-up lang niet altijd het geld waard. Bij Make-up Factory had ik dat tot nu toe altijd wel! Zo was ik het afgelopen jaar super enthousiast over de highlighter sticks en prachtige blush, die ik trouwens nog steeds meerdere keren per week gebruik. Die producten zijn in aanschaf even wat duurder dan wanneer je voor Catrice of Essence kiest maar wat mij betreft de investering dubbel en dwars waard!

Toen ik de nieuwste Make-up Factory Oxidized Glamour limited edition zag wist ik direct dat ik daar een make-up look mee wilde maken. Deze collectie is geïnspireerd op antieke voorwerpen en metalen. Naast de producten die ik je vandaag laat zien, is er nog veel meer te koop maar daar vertel ik je zo meer over.
Make up Factory Oxidized Glamour make up

Mijn Make-up Factory Oxidized Glamour limited edition look

Als highlighter lover vind ik het highlighter palette één van de pareltjes uit de collectie. De glans is subtiel, hij bevat geen gekke grove glitters en geeft daardoor een mooi en subtiel resultaat. Ik draag ‘m inmiddels elke dag, ook gewoon als ik naar kantoor ga. Ideaal voor iedereen die van een natuurlijke shine houdt.

Ook prachtig vind ik de pure pigmenten uit de collectie. Ik ontving van Make-up Factory de kleur brons en die past perfect bij een najaarslook. Meestal heb ik het niet zo op pure pigmenten omdat ik daar niet goed mee over weg kan maar deze zijn fantastisch. Ook als je geen parttime make-up artist bent kun je hier heel makkelijk en snel een intense ooglook mee maken. De collectie bevat ook paarse tinten en een neutrale goudtint, die zijn minstens even mooi.

In de Oxidized Glamour limited edition vind je ook een metallic eyeliner die heel mooi combineert met het pigment. In mijn make-up look van vandaag heb ik de eyeliner aangebracht over het pigment, net boven m’n wimperlijn. Ook mooi voor de feestdagen toch? Ben je niet zo van het goud? Hij is ook verkrijgbaar in het lila.
Makeup factory ervaringen
review Make up Factory Oxidized Glamour

Tot slot bevat de collectie ook drie verschillende kleuren matte lipfluids waarvan ik vandaag de kleur stainless burgundy draag. Deze lipgloss en lipstick in één is echt waanzinnig gepigmenteerd. Éénmaal aangebracht zit ‘ie als een huis en gaat ‘ie nergens meer heen. Hij droogt snel op waardoor het aanbrengen van de lip fluid wel een secuur klusje is. Scrub vooraf ook even je lippen want anders is een egaal resultaat lastig.

Mijn eindoordeel?

Ook deze keer ben ik weer super enthousiast over de producten van Make-up Factory. Wat je van de kleuren vindt is natuurlijk super persoonlijk, over de kleur van de lip fluid krijg ik hele wisselende reacties. De één vind ‘m fantastisch, de ander zegt dat ‘ie veel te donker is voor mij. Wat vinden jullie? Los daarvan vind ik de kwaliteit weer geweldig. Het pigment is fantastisch en de make-up blijft zitten als een huis. Ja, ik ben groot fan!

Wat vinden jullie van de Make-up Factory Oxidized Glamour limited edition look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 1. 21 november 2018 / 05:44

  Ik vind je lip kleur echt geweldig. Mooi voor deze tijd van het jaar.

 2. 21 november 2018 / 11:02

  Yaaaas leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Ik vind de highlighter zelf ook zooo mooi 🙂

 3. 21 november 2018 / 17:14

  Ik vind de lipkleur prachtig en hij staat je ook prima. Los pigment vind ik altijd lastig maar ik ben met oogschaduw ook nooit zo heel handig, ik heb een vrij standaard look die werkt voor mij en die ik ook goed weet aan te brengen, niet echt creatief 🙂

 4. 21 november 2018 / 19:54

  Mooie items en look heb je ermee gemaakt! Ik vind de losse oogschaduw erg mooi, vooral de kleur vind ik prachtig. Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk en heb het ook niet gezien bij de parfumerie.. of ik ben er zomaar voorbij gelopen. Waar verkopen ze dit merk eigenlijk?

  • Natascha
   Auteur
   22 november 2018 / 07:18

   Dank je Debby! Goede vraag van je, ik ben dat helemaal vergeten te melden in de blogpost! Make-up Factory wordt verkocht in salons maar er schijnen ook een paar Da winkels te zijn die het verkopen maar helaas is het merk dus (nog) niet heel breed verkrijgbaar.

 5. sonja
  22 november 2018 / 07:47

  Heeeeeeel mooi! Staat je goed! Ik vind dit zo’n tof merk!

 6. 22 november 2018 / 09:17

  Die highlighter is prachtig! Ook ik hou niet zo van highlighters met grote glitters, het is al snel too much glam voor mijn gezichtje. 😉 En dan moet je ook heel precies werken wil je er niet uitzien als een kerstbal. Ik kom daar niet meer mee weg, hihi…
  Prachtige look en herkenbaar, sommige merken mogen zeker in de spotlights gezet worden!

 7. ByChristiana
  22 november 2018 / 09:59

  Prachtig, zowel jij als de make-up-jes. Vooral die lipkleur spreekt mij aan.

 8. hillybillybeauty
  22 november 2018 / 12:19

  Mooie look! Feestelijk en glamour ❤

 9. Jouvence
  22 november 2018 / 12:19

  Wat een mooie producten en wat een mooie look heb je ermee gemaakt.

 10. Mieke | mieksmind
  22 november 2018 / 12:25

  Die lipkleur staat je heel mooi!

 11. 22 november 2018 / 17:28

  Ik vind die lipkleur je echt prachtig staan! Die kleur van die losse oogschaduw vind ik ook erg mooi

 12. Jolanda
  22 november 2018 / 19:49

  Wauw die lipkleur!!! Heel tof allemaal!

 13. 23 november 2018 / 08:36

  Wat een prachtige producten! Ik ben echt verliefd op de lipkleur!

 14. petracupcake
  26 november 2018 / 09:05

  Mooie look heb je ermee gemaakt!