Make-up | Too Faced Natural matte oogschaduwpalette

Make-up | Too Faced Natural matte oogschaduwpalette

Zie ik een Sephora? Dan moet er standaard iets gekocht worden van Too Faced haha. Ik ben gek op dit merk! Tijdens onze vakantie kocht ik het Too Faced Natural matte oogschaduwpalette en ik vind ‘m zooooo mooi.

Als een kind in een snoepwinkel zo blij

Als ik een Sephora binnenwandel voel ik me een klein kind in een snoep winkel. Ik heb gewoon werkelijk geen idee waar ik moet beginnen haha. Ik vind het zo overweldigend. Niet alleen de mooie producten, ook de prijzen. Ik spreek met mezelf daarom altijd af dat wanneer ik een Sephora binnenstap ik alleen iets mag kopen van een merk dat niet in Nederland te koop is. Plus dat het een basic must have moet zijn. Een goede investering waar je even mee vooruit kunt. Goede afspraak toch?

In de Sephora op Mallorca liep ik direct op het Too Faced schap af. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete merk is als het gaat om oog make-up. Een paar jaar geleden kocht ik het Too Faced Natural Eyes palette en die gebruik ik nog bijna wekelijks. Toen ik dit palette in een matte uitvoering spotte wist ik dan ook direct dat dit ‘m moest worden! He’s going home with me.
Too Faced Natural matte oogschaduwpalette

Mijn ervaringen met het Too Faced Natural matte oogschaduwpalette

Het Too Faced Natural matte oogschaduwpalett is een update van de bestseller van Too Faced, het Natural Matte eye shadow palette. Hij bevat 7 nieuwe kleuren en 2 oude klassiekers die allemaal kokosboter bevatten waardoor ze lekker creamy zijn en een super mooi pigment afgeven. Bovendien krijgt de oogschaduw er een hele fijne maar wel aanwezige kokosgeur door. Yummmmm, ik vind dit lekkurrr!
Too Faced Natural matte oogschaduwpalette swatches

De kleuren zijn heel draagbaar en een mix van warme en koele tinten. Elke rij, van links naar rechts, vormt een complete look. Inclusief matte highlighter, althans zo noem ik de lichte kleuren voor het gemak.
Review Too Faced Natural matte

Hier zie je van links naar rechts de highlighters Heaven, Nude goals en Lacy Teddy.
review Too Faced Natural matte oogschaduwpalette (1)

De overige kleuren in het palette zijn allemaal bruine basic nude tinten. Niet spannend misschien maar wel ongelooflijk draagbaar! Van links naar rechts zie je Less is more, Cleavage, Au Naturel, Sexpert, Risky Biz en Hook up. Yep, die namen doen het hem he?
Swatches Too Faced Natural matte oogschaduwpalette

Mijn favoriete look bestaat uit de kleuren Nude Goals, Cleavage en Risky Biz. Koele tinten die zich ook heel makkelijk laten mengen met andere kleuren oogschaduw die ik heb. Het pigment is fantastisch en ze brengen fijn aan. Ze zijn wel een klein beetje poederig waardoor je snel last van fall out hebt maar die heerlijke geur maakt een hoop goed. Mijn nieuwe Too Faced Natural matte oogschaduwpalette is weer een prachtig basic palette waar ik enorm blij mee ben.

Please, wanneer komt Sephora weer naar Nederland?

Mis jij een Sephora in de buurt?

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 22 juli 2018 / 07:38

  Ik vind de Sephora ook altijd zo overweldigend. Het is zoveel

  Mooi pallet heb je uitgekozen!

 2. 22 juli 2018 / 09:28

  Ik mis de Sephora zoo erg! Maar af en toe denk ik het is maar goed dat die niet meer zo dichtbij zit…. Mooi palette vind ik het, met mooie naturel kleuren.

 3. debbeautygoddessnl
  22 juli 2018 / 11:35

  Wat een prachtig palette heb je gekocht! Een echt everyday palette waarmee je alle kanten op kunt. Ook de vormgeving ziet er super mooi uit.
  En heel herkenbaar dat gevoel dat je had in de Sephora. Ik had precies hetzelfde toen ik afgelopen maart in een mega grote Sephora was in Barcelona. Wat een gemis om deze winkel niet meer in Nederland te hebben.

 4. 23 juli 2018 / 08:18

  Die palettes zijn zo prachtig altijd! De kleuren staan je ook echt mooi joh!

 5. YuSt SoMe
  23 juli 2018 / 12:14

  Zooooooo, wat een plaatje heb je aangeschaft! Prachtig!
  Ik moet bekennen nog nooit in een Sephora winkel binnen te zijn geweest. Foei!

 6. natasjavanoosterhout
  23 juli 2018 / 18:04

  Ik houd niet zo van matte oogschaduws, maar wat een plaatje van een palette!

 7. Nienke
  26 juli 2018 / 11:53

  Ik mis de Sephora enorm, online bestellen lukt helaas niet meer via de US site, en via Frankrijk bestellen vind ik zo’n gedoe. Too Faced is prachtig, gelukkig verkoopt douglas het nu ook.

 8. 28 juli 2018 / 10:17

  Oh wauw dit is echt zo’n mega mooi palette! Gelukkig ga ik dit jaar op vakantie naar een land met Sephora, dus ik ga deze palettes zeker even uitchecken!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.