Mama | Najaars shoplog met schattige babykleertjes

Kortingscode schattigebabykleertjes

Nadat ik mijzelf afgelopen week in een feestelijke nieuwe zwangerschapsoutfit hees, was Tess natuurlijk ook aan de beurt. Ze was toe aan een compleet nieuwe herfstgarderobe, die ik shopte bij één van mijn favoriete webshops. Kijk je mee?

Herkenbaar voor andere mama’s?

Ik weet niet waarom, maar elke keer nét voor een seizoenswisseling krijgt Tess een enorme groeispurt. Zoals afgelopen augustus; met nog een paar zomerse weken in het vooruitzicht vond ik het onzin om nieuwe sandaaltjes en zomerjurken te kopen. Mooi een reden om alvast de leukste najaarskleding te scoren!

Mijn ervaringen met schattige babykleertjes

Zo deed ik vorige maand een grote bestelling bij schattige babykleertjes. Één van mijn favoriete webshops met kinderkleding want het aanbod is prachtig en de service super. Misschien heb je de webshop wel eerder gespot hier, want in de lente plaatste ik ook een enorme shoplog.

Terwijl ik mijn mandje volgooide, vond ik het heeeeeeel stiekem (even maar hoor!) jammer dat Tess geen zusje maar een broertje krijgt. Ken je namelijk de babykleding van Like Flo? De herfstcollectie zit bomvol hippe jurkjes. Helaas t/m maat 92, waar mijn peuter net uitgegroeid was. Gelukkig zijn er meer mooie merken en wat ik daarvan scoorde laat ik je graag zien.

Shoplog | Een compleet nieuwe najaarsgarderobe

Laat ik beginnen met Quapi, een merk waar Tess deze zomer groot fan van was. Voor het najaar kocht ik daarom weer een super schattig jurkje van het merk. De kleur staat haar super mooi, het enige nadeel is dat ‘ie nogal ruim valt. Ach, als ze dan in de winter weer een groeispurt krijgt heeft ze nog iets moois.

Een merk dat ik nieuw ontdekt heb is 4President. In de nieuwste collectie vind je veel mooie jurken en truien met felle kleuren, die ik vaak prachtig vind staan bij kleine kindjes. De kwaliteit van de stof van deze jurk is heerlijk voor het najaar en met een prijs van €22,95 vind ik dit echt een aanrader.

Net zoals deze trui van ditzelfde merk. Die kleurencombinatie is precies wat ik bedoel. Mooi toch?

Name it is een merk dat ook standaard in mijn mandje belandt. Over de kwaliteit ben ik namelijk altijd tevreden, de kleding is betaalbaar en bovendien erg geschikt als je kindje wat smaller is. Tess heeft alleen maar broekjes van Name-it. In de opruiming scoorde ik daarom voor €13,50 vast een broek op de groei.

En hoe leuk in combinatie met dit lieve truitje?

Of deze warme trui als het wat kouder is. Weer zo’n mooie felle kleur!

Broeken die ook ideaal zijn voor smalle en lange kindjes zijn die van Tumble ‘N Dry. Bovendien zag ik gister in de webshop dat dit merk ook allerlei toffe truien heeft voor het najaar. Die stonden helaas een paar weken geleden nog niet online anders had ik ze zeker gekocht. Mooi bij deze grijze jeans.

Aangezien mijn dochter niets liever doet dan zwieren en zwaaien met jurkjes en rokken, bestelde ik ook deze tule rok (€24,95) voor haar bij schattige babykleertjes. Leuk voor haar verjaardag komende week maar ik zie de feestdagen ook al helemaal voor me!

Een basic rok die je overal mee kunt combineren is deze van Blue Seven. Lekker betaalbaar (€9,99) en daarmee een topper voor meiden die gek zijn op rokjes.

Tot slot bestelde ik dit prachtige gebreide jurkje, ook van het merk Blue Seven. Absoluut één van de favorieten van dit najaar. Hij staat haar ook zó cute!

Op naar de volgende groeispurt kan de peuter dame er in elk geval weer een tijdje tegenaan. Laat het herfstweer maar komen!

Ken jij schattige babykleertjes al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. Marushi
    8 oktober 2019 / 22:07

    Wat een leuke kleertjes zeg!

  2. 13 oktober 2019 / 19:08

    Wat een leuke kleren! Alexia was ook uit al haar broeken gegroeid en toen het weer ineens omsloeg en ze haar korte broeken moest inruilen voor lange broeken moesten we accuut op zoek naar nieuwe en komen dan ook vaak uit bij Name-It. Die zitten bij haar gewoon het beste omdat je ze van binnen kan verstellen, ze is namelijk vrij smal dus ik moet ze vaak op zijn strakst doen . Ook Tumle ‘N Dry vind ik een leuk merk, kochten we laatst een winterjas van. Ik kende de shop nog niet, maar ik kan er nog maar heel even shoppen zie ik gezien de maten die ze verkopen.