Bruin zonder zon tip: Marc Inbane tanning glove

Bruin zonder zon tip: Marc Inbane tanning glove

Vandaag laat ik je graag één van mijn favoriete merken op het gebied van zelfbruiners zien. Marc Inbane verkoopt namelijk een bruiningsspray waar zelfs een klungel als ik mee overweg kan! En dat komt mede door speciale tools zoals de Marc Inbane Tanning Glove en kabuki brush. Kijk je mee?

Marc Inbane

Marc Inbane is voor mij toch wel hét merk onder de zelfbruiners hoor. Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met dit merk toen ik een bruiloft had en graag een kleurtje wilde. Voor zo’n behandeling ging ik naar mijn kapster en wat was ik onder de indruk zeg! Maar het zelf doen? Nope!

Mijn ervaringen met zelfbruiners zijn over het algemeen niet best hihi. De laatste keer zag ik er uit als een Oompa Loompa mét strepen. Tot ik tijdens een event een lieve dame van Marc Inbane sprak. Zij vertelde dat zelfs IK streep loos kan tannen met de Marc Inbane Tanning Glove én Kabuki brush. Nou, I gave it a try!
Marc Inbane tanning glove

Marc Inbane tanning glove

De Marc Inbane tanning glove is afgestemd op de natural tanning spray van het merk want (misschien ken je het wel) met een bruiningsspray kan het best moeilijk zijn om de plekjes op de achterkant van je armen en benen te bereiken. De Marc Inbane tanning glove is hier de oplossing voor. Je sprayt simpelweg wat van de bruiningsspray op de handschoen en wrijft er vervolgens mee over je lichaam. Zo simpel? Ja, echt!

Ik had niet verwacht dat het zo simpel zou zijn, maar dit werkt als een trein jongens! De handschoen is mega zacht en glijdt als het ware over je lichaam. Plus een streeploos resultaat! De Marc Inbane tanning glove kost €9,95 en (zeker voor dit bedrag) is dit mijn nieuwe tanning musthave.
Marc Inbane tanning spray
Marc Inbane tanning glove

Het fijne aan de tanningspray vind ik dat (als je hem goed doseert) hij een super natuurlijk resultaat geeft. Op de foto hieronder heb ik alleen mijn rechterbeen ingesprayd. Waarschijnlijk zijn er dames die liever wat meer effect zien. Dat kan ook! Ik vind het bij mezelf alleen op deze manier mooier. Niet te veel, precies zoals het effect van de eerste zonnestralen!
Marc Inbane

Marc Inbane kabuki brush

Het enige nadeel aan de tanning glove vind ik dat ‘ie te groot is voor mijn gezicht. Je kunt hem er best voor gebruiken hoor maar fijn vind ik het niet. Blijkbaar ben ik niet de enige want Marc Inbane heeft voor je gezicht een kabuki brush ontwikkeld. Met deze speciale kwast kun je heel makkelijk de tanningspray blenden én tegelijkertijd contouren. De kwast kost €24,95.
Marc Inbane kabuki brush

Marc Inbane Bougie Pafumee

Wist je dat Marc Inbane ook geurkaarsen verkoopt? Alle kaarsen zijn met de hand gemaakt en in verschillende lagen in het glaswerk gegoten. Hierdoor wordt er een gelijkmatige verdeling van de geur gecreëerd die je blijft ruiken tot de kaars bijna op is. Je kunt er dus lekker lang van genieten! De Bougie Parfumée is verkrijgbaar in drie geuren, in zowel een zwart als wit glas. Ik koos voor de Scandy Chic, een hele neutrale geur die ik heerlijk vind voor het voorjaar. De kaars heeft een brandduur van ongeveer 50 uren en kost €39,95 per stuk.
Marc Inbane

Ik ben klaar voor de lente! Gebruik jij in het voorjaar ook wel eens een zelfbruiner? Of juist het hele jaar door?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 05:05

  Ik ben hem zelf momenteel voor het eerst aan het testen, ik vind het resultaat erg mooi. En inderdaad zo makkelijk in gebruik!

 2. 15 maart 2017 / 10:07

  Wat een mooi natuurlijk resultaat! Ik vind tanning producten altijd mega interessant, maar ook eng. Ik ben toch bang dat het verkeerd gaat en ik er een aantal dagen ‘oranje bij loop’. Dit ziet er goed uit!

 3. 15 maart 2017 / 14:15

  Ik gebruik nooit een zelfbruiner. Ben altijd bang dat het zo shocking donker of oranje is!

 4. 15 maart 2017 / 17:25

  Leuk dat ze nu ook kaarsen verkopen! Ik ga de producten van Marc Inbane zeker nog is proberen! X

 5. 16 maart 2017 / 10:23

  Ik heb nog liggen van vorig jaar. eigenlijk weet ik niet of deze nog “goed” is maar ik denk van wel. Ik vind het ook een prima tanning spray!

 6. 16 maart 2017 / 18:52

  Ik heb hier al veel goed van gelezen! Klinkt wel erg fijn!

 7. 16 maart 2017 / 18:52

  Ik heb hier al veel goed van gelezen! Klinkt wel erg fijn!

 8. 17 maart 2017 / 20:08

  Ik heb nog een complex van jaren geleden, strepen, oneffenheden enz. Ik weet niet of ik daar nog overheen kom.

 9. 20 maart 2017 / 11:23

  Klinkt goed! Ik word ook altijd streperig en oranje, dus laat het altijd aan de zon over.. Maar dit klinkt wel erg aantrekkelijk!

 10. Bo
  5 mei 2017 / 15:17

  Gebruik je de magic drops van Collistar ook nog wel eens? Ik ben namelijk opzoek naar een makkelijke en goede zelfbruiner voor het gezicht. Nu twijfel ik tussen Collistar en Clarins.

  • 7 mei 2017 / 14:47

   Hoi Bo, ik gebruik de magic drops nog steeds, heb altijd een potje in huis 🙂 Ik ben er nog steeds erg enthousiast over. Hoe het met Clarins zit weet ik helaas niet want daar heb ik geen ervaring mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *