Review | Maybelline The Colossal Curl Bounce mascara

maybelline curl bounce mascara review

Je hebt er even op moeten wachten maar daar is ‘ie dan! Mijn Maybelline Curl Bounce mascara review. Waarom is deze mascara zo populair? Is ‘ie de moeite waard? Dat lees je hier.

Maybelline Curl Bounce mascara review

De afgelopen periode zag ik vrijwel elke dag op televisie de commercial van de nieuwe Maybelline The Colossal Curl Bounce mascara en ook in de Kruidvat stond ‘ie volop in de spotlights. Je snapt natuurlijk dat ik ‘m uitgebreid voor je wilde testen, dus dat heb ik gedaan. Daarom moest je ook even wachten op mijn Maybelline Curl Bounce mascara review maar hier is ‘ie dan!

Review Maybelline The Colossal Curl Bounce mascara

The Colossal

De Maybelline Curl Bounce mascara is de nieuwste telg in The Colossal range van Maybelline. Een lijn met mascara’s die al járen lang enorm populair is en die ik zelf ook regelmatig koop. Ze stellen me namelijk zelden teleur. Deze Colossal Curl Bounce mascara heeft een speciaal borsteltje dat je een perfecte krul belooft, en wie wil dat nou niet?

De formule is bovendien vegan, belooft 24 uur op z’n plek te blijven zitten en zou niet vlekken. Bij de meeste drogisterijen kost deze mascara achttien euro. Regelmatig (eigenlijk altijd wel!) zijn er 1+1 acties en ook online kun je hem voordeliger scoren.

Maybelline The Colossal Curl Bounce

Het borsteltje van deze mascara heeft een gebogen vorm en is verder niet spectaculair of bijzonder. Hij is wel fijn in gebruik, je raakt er makkelijke al je wimpers mee.

maybelline curl and bounce mascara

En, is deze mascara echt zo bijzonder?

Het spectaculaire effect dat ik had verwacht valt me tegen. Eerlijk? Ik snap niet dat deze mascara zo’n hype is. Slecht is ‘ie trouwens ook niet hoor. Hij separeert mijn wimpers zonder klontjes, de mascara blijft goed zitten en bovendien blijven mijn wimpers zacht. Voor een spinnenpootjes effect hoef je niet bang te zijn.

Maar het volume en de krul valt me tegen. Ook vind ik het aanbrengen van de mascara niet fijn. Regelmatig zit er bijna net zoveel mascara op mijn ooglid dan op mijn wimpers, waarschijnlijk een combinatie van de grote verpakking en mijn grove motoriek.

Al met al zou ik ‘m niet opnieuw kopen. Niet omdat het een slechte mascara is maar omdat ik voor dit geld wel een fijnere mascara met meer effect kan bedenken.

ERVARING MET DE MAYBELLINE THE COLOSSAL CURL BOUNCE MASCARA

Heb jij deze mascara al geprobeerd? Of ga je ‘m na het lezen van deze Maybelline Curl Bounce mascara review proberen?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 12 mei 2022 / 08:17

    Ik geef zelf de voorkeur aan minder grote borsteltjes bij een mascara, en als ik zo jouw review lees ervaar jij dus eigenlijk ook dat dit borsteltje wat aan de grote kant is. Ik heb momenteel weer een mascara van Bourjois in gebruik. Hartstikke budget en om heel eerlijk te zijn vind ik hem echt niet slechter dan duurdere mascara’s van bijvoorbeeld Lancome of Estee Lauder.

  2. 13 mei 2022 / 19:20

    Ik had er een gekregen, maar mijn dochter heeft ‘em ingepikt, ik zal ‘em binnenkort eens terug pikken en kijken hoe ik ie mij bevalt. Moet er niet teveel van verwachten als ik jouw review lees..