New! | Milu gezichtsmaskers van Nederlandse bodem

New! | Milu gezichtsmaskers van Nederlandse bodem

Ik heb weer iets tofs voor je ontdekt! Meet Milu is een puur Hollands merk dat fantastische gezichtsmaskers verkoopt. Ik ben super enthousiast dus ik vertel je er graag over.

Een nieuw merk: Meet Milu

Heb jij al van Meet Milu gehoord? Ik spotte dit merk een paar weken geleden en raakte in gesprek met eigenaresse Milu. Zij vertelde mij dat ze gek is op skincare. Ze wil weten welke ingrediënten ze op haar gezicht smeert en vindt het belangrijk dat producten ook écht wat voor je huid doen. Je snapt vast dat ik direct een Hallelujah momentje kreeg haha. Nog enthousiaster werd ik toen Milu vertelde dat haar producten geïnspireerd zijn op Koreaanse skincare én de producten voor een brede groep betaalbaar zijn. Tof toch!?

Mijn ervaringen met de Meet Milu gezichtsmaskers

De collectie van Meet Milu bestaat voor een groot deel uit sheetmasks. Sheetmasks zijn ware boosters voor je huid omdat ze doordrenkt zijn met goede ingrediënten. Ik heb het Soothing Hydrogel Mask van Milu in huis en die onderscheid zich voor mij écht van andere producten die ik tot nu toe heb gebruikt.

Waarom? Het masker bestaat uit 2 delen waardoor de pasvorm perfect is, het kalmeert mijn huid en geeft het een enorme hydratatieboost! Bovendien is het masker goed vochtig maar niet té en bevat het mooie ingrediënten. Eigenlijk heeft dit masker alles wat ik van een sheetmask verwacht.
Ervaringen Meet Milu gezichtsmaskers
Soothing Hydrogel Mask van Milu

Daarnaast gebruik ik ook de Hydrogel Eye Patches van Milu voor nét dat beetje extra’s onder mijn ogen. De gel in deze patches voelt lekker koel aan en geeft de huid onder mijn ogen een instant oppepper. Ik gebruikte hem voor het eerst na een kort nachtje en merkte direct verschil! This mama needs this 🙂
Ervaringen Hydrogel Eye Patches van Milu
Hydrogel Eye Patches van Milu

BeautyOpinie

Had je al door dat ik enthousiast ben haha? Ik vind het ontdekken van zulke toffe Nederlandse producten geweldig! De producten van Milu bevatten mooie ingrediënten, geen parabenen, sulfaten of minerale oliën, zijn dierproefvrij en de maskers geven mijn huid gewoon een enorme boost. Ik ben fan! Goedkoop zijn de producten niet maar als je ziet wat je ervoor krijgt vind ik de prijzen wel heel acceptabel. De oogpatches kosten €9,95 per twee paar en de Milu gezichtsmaskers kosten allemaal minder dan een tientje per stuk.

Wil je weten waar Meet Milu te koop is? In het winkeloverzicht vind je een verkooppunt bij jou in de buurt.

Gebruik jij vaak een sheetmask?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 5 mei 2018 / 05:53

  Mooi masker een oog patches! De verpakking is ook echt een plaatje.

 2. 5 mei 2018 / 06:29

  Ik ga die oogpatches ook gauw proberen, vaak zie je met zulke dingen inderdaad direct verschil.

 3. 5 mei 2018 / 08:59

  Die oog patches wil ik proberen!

  Klinkt erg goed allemaal

 4. 5 mei 2018 / 12:31

  Die oogpatches ga ik kopen! Ik ontdekte Milu nog voor het persevent, komt dat OPI dicht bij ons zit en mijn drogist het al verkocht. En ik destijds kreeg weinig respons op mijn post, onbekend is onbemind?

  • Natascha
   Auteur
   5 mei 2018 / 18:34

   Ja bijzonder is dat he? Het is echt een super tof merk dus hoop dat ze nog meer bekendheid krijgen.

 5. 6 mei 2018 / 13:49

  Beide producten klinken erg goed en de prijs valt er goed mee. Mij heb je wel enthousiast gekregen!