Mega zomer shoplog met schattige babykleertjes

Ervaringen met bestellen bij schattige babykleertjes

Met nog maar een paar weken op de teller tot onze vakantie heb ik enorm veel zomerkleding voor Tess geshopt! In deze shoplog wil ik je al dat schattigs laten zien, kijk je mee?

Vaker schrijven over kids en mama onderwerpen?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets schreef over huidverzorging voor kindjes, hersensspinsels over het moederschap of kleding van Tess liet zien. En eigenlijk vind ik dat enorm jammer. Ik heb me dan ook voorgenomen om wat vaker over iets anders dan fijne smeersels te schrijven. Zoals vandaag bijvoorbeeld, ik heb zo ontzettend veel leuke kleding voor Tess gescoord. Dat vinden jullie vast leuk om te zien!

Shoplog kinderkleding | Schattigebabykleertjes.nl

Mijn grote shopsessie begon twee weken geleden op de website van Schattigebabykleertjes.nl. Deze webshop kende ik nog uit de tijd dat Tess een schattige baby was, omdat ze er enorm veel leuke en ook betaalbare babykleding verkopen. Wat ik echter niet wist, is dat ze ook super leuke kleding voor peuters hebben. En dus kon ik me niet inhouden haha en ging ik compleet los.

Het eerste dat in mijn mandje lag was dit TE schattige spijkerbroekje van Babyface. Het is gemaakt van joggingsstof en zit daarom super comfortabel. De roze top is van Name-it en is leuk voor écht warme dagen.
kinder shoplog

En smile! Dit t-shirt van Name-it staat ook leuk bij de korte broek van Babyface.
Shoplog kinderen blogpost

Wat vinden jullie van deze tuinbroek van KOKO NOKO? Ik vind hem zo schattig! Helemaal met het shirt met citroenen van Name-it maar eigenlijk staat alles erop. De bovenkant kun je er afhalen en dan is het een gewone grijze korte broek.
Shoplog schattige babykleertjes

Het allerschattigste shirt dat ik voor Tess bestelde is absoluut deze top van Quapi. Is ‘ie niet cute met die knoop onderin? Als Tess deze draagt ziet ze er lekker stoer en eigenwijs uit, super leuk!

Maar ook deze jumpsuit van Quapi is favoriet. Ik ben gek op dit soort outfits omdat je met 1 item klaar bent. Ideaal voor onze reis naar Amerika. Ik wil meerdere jumpsuits meenemen, want zo hou ik ruimte in de koffer over haha. Deze heeft knoopjes onderaan zodat je niet het hele pakje uit hoeft te doen als je je kindje verschoont. Handig!

Ook bestelde ik een basic zwarte tregging van Name-it omdat ze uit haar vorige is gegroeid, in combinatie met deze lieve longsleeve. Valt het je trouwens op dat het grootste deel van de kleding van het merk Name-it is? Dat komt omdat Tess lang maar smal is en dit merk de mooiste pasvorm daarvoor heeft.

Jurkjes staat Tess ook altijd super leuk dus ik bestelde 2 basic Name it jurkjes. Ze kosten €7,99 en zijn lekker lang. Legging eronder en klaar!

Shoplog kinderkleding | Hema, H&M en Wibra

Naast deze mega bestelling scoorde ik afgelopen weken ook items bij Wibra, Hema en H&M. Zoals deze leuke T-shirts die allebei maar een paar euro kosten. De groene komt van Wibra, de gestreepte van de H&M sale.

De felroze tanktop komt ook van Wibra en de spijkerbroek van Hema. Lekker basic maar onmisbare items voor onze vakantie.

Mijn kleine dame kan er in elk geval weer even tegenaan. Ik ben wel benieuwd hoe lang want ze heeft net een enorme groeispurt gehad. Wat mij betreft blijft ze nog even in maatje 98 haha want ze heeft nu zoveel schattige kleding, laat de zomer maar komen!

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 27 maart 2019 / 21:21

    Wat een leuke kleren heb je geshopped! Het jumpsuit en shirtje van Quapi vind ik ook erg leuk en denk dat het ook zeker in de smaak zal vallen bij mijn kleine meid, die is wat groter…eens kijken wat ze hebben in maat 128 bij die shop, kende ‘em nog niet dus bedankt voor de tip!