Merry Christmas!

Merry Christmas

Voor mijn gevoel was het vorige week nog eind februari en hop, nu is het ineens alweer eerste kerstdag! Natuurlijk wil ik jullie ook in dit gekke jaar een ontzettend fijne en liefdevolle kerst toewensen.

Hebben jullie nog bijzondere plannen vandaag? Mijn kerst is eigenlijk niet zo heel anders dan andere jaren. Ik ben namelijk helemaal niet van die uitgebreide kerstgekte inclusief uren in de keuken staan voor een tien gangen menu met de hele familie of andere kerststress.

Kerst 2020

Net zoals elk jaar doen we het overdag lekker rustig aan, een beetje bijkomen en chillen met z’n viertjes en ’s avonds eten we met de ene dag met Jarno zijn familie en de andere dag met de mijne. Gelukkig past ons directe gezin binnen de coronaregels al is het natuurlijk wel erg jammer dat niet iedereen er bij kan zijn. Hopelijk kan dit weer in 2021.

Dus, geen all over the top party outfit voor mij dus dit jaar, maar ook dat is niet anders dan anders eigenlijk haha. Vandaag pak ik samen met de kids de cadeautjes uit die onder de boom liggen. In deze fantastische comfy glitter flared broek die ik ontving van Comegetfashion. Ik heb ‘m in meerdere kleurtjes en het voelt alsof je je pyjama aan hebt, zo fijn!

Één ding is zeker; dit jaar vergeten we niet snel. De komende week hoop ik nog een aantal mooie blogposts voor je te schrijven met daarin mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar, de best gelezen blogartikelen en een persoonlijke terugblik op een bijzonder 2020.

Maar voor nu eerst: lekker relaxen en alle mobiele devices uit

MERRY CHRISTMAS!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 25 december 2020 / 10:08

  Fijne Feestdagen voor jou en je gezin !Vind je broek ook super mooi, ik draag tegenwoordig het liefst ook alleen maar comfi zittende kleren. Voor werk hoeft het niet meer (want werk vanuit huis) en met die extra corona curves (die er wat mij betreft straks weer heel snel af gaan) zit dat wel het fijnst .

 2. 26 december 2020 / 10:31

  Ik vind ook dat de tijd zo snel is gegaan. Ik zie ons nog voor de TV zitten voor die eerste persconferentie dit voorjaar! We houden de moed erin en maken van iedere dag het beste. Merry XMAS voor jullie;-)

 3. 27 december 2020 / 16:00

  Wat een mooie foto. Fijne kerst, en geniet nog van de laatste dagen van het jaar.
  Hier was het ook heel rustig, zelf niet echt met familie kunnen vieren, want wij mogen per gezin ook max. maar 1 iemand binnen ontvangen. Echt feesten zal hopelijk toch ergens in 2021 terug kunnen, al is het maar gezellig samen zijn met iets meer mensen.