Mijn 10 favoriete beautyontdekkingen van 2019

Mijn 10 favoriete beautyontdekkingen van 2019

Het afgelopen jaar heb ik weer veel mooie beautyproducten ontdekt waarvan ik vandaag 10 van mijn favorieten met je wil delen. Van betaalbare lipsticks tot goede skincare die écht wat voor je huid doet. Kijk je mee?

Beautyontdekkingen | Deze producten vind ik gewoon héél erg fijn!

Laat ik eerst zeggen dat deze lijst van beautyontdekkingen in willekeurige volgorde staat, en ik er met gemak nog een aantal producten aan had kunnen toevoegen. Ik heb namelijk zoveel mooie merken en producten ontdekt in 2019! Toch zijn dit mijn favorieten en ik zal je vertellen waarom:

Mesauda make-up nieuw in Nederland

Mesauda was één van de merken die mij het afgelopen jaar enorm verrast heeft en vooral nieuwsgierig heeft gemaakt naar meer. De producten die ik in huis heb zijn stuk voor stuk goed van kwaliteit, betaalbaar en bovendien heel geschikt voor een dagelijkse make-up look. Kortom; betaalbare kwaliteit waar veel vrouwen blij van worden. Ik hoop je hier in 2020 meer van te kunnen laten zien!

Good old Nivea

Om mijn make-up eraf te halen geruik ik heel graag de Nivea reinigingsolie. Ook weer zo’n product dat voor heel veel vrouwen toegankelijk is. Deze olie verwijdert mijn make-up moeiteloos, is betaalbaar en super mild. Inmiddels heb ik al mijn zoveelste fles opgemaakt en nog steeds ben ik fan. Net zoals de droogshampoo voor blond haar trouwens van Nivea, die wil ik je toch even nog als extra tip meegeven. Echt fantastisch!

Skincare van Medik8

Medik8 was één van mijn favoriete skincare merken het afgelopen jaar. Dit luxe merk is niet goedkoop maar de producten hebben echt wonderen gedaan voor mijn huid. De Daily Radiance Vitamin C dagcrème van Medik8 is by far mijn favoriete dagcreme, die ik nog steeds gebruik. In combinatie met het Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid NMF Replenish & Boost serum is mijn huid enorm opgeknapt.

Sans Soucis

De beauty elixers van Sans Soucis zijn een stukje betaalbaarder en minstens zo fijn, daarom mogen ze ook niet in dit lijstje ontbreken. De producten doen gewoon wat ze beloven en helpen je echt bepaalde huidproblemen aan te pakken. Dat is waar het om gaat toch?

Organic gezichtsolie van Miranda Kerr

Wie geen serum maar een olie voor het gezicht zoekt kan ik de Kora gezichtsolie aanraden, het fijnste dat ik afgelopen jaar gebruikt heb. De Kora Organics Noni Glow gezichtsolie van Miranda Kerr is niet goedkoop maar je hebt maar een klein beetje nodig voor een instant glow. Ik merkte vanaf de eerste keer dat ik de olie op mijn gezicht smeerde dat mijn huid begon te stralen. Het maakt mijn huid zacht, gehydrateerd en ik vind ‘m heerlijk voor in de nacht.

Filorga

Het laatste skincare merk wat absoluut niet in dit lijstje mocht ontbreken is Filorga. Ik heb dit merk in 2018 voor het eerst leren kennen en ben sindsdien groot fan. Er stonden in 2019 meerdere producten van Filorga in mijn badkamer en stuk voor stuk vond ik ze fantastisch. Mijn favoriet kiezen is dan ook lastig (kijk maar eens rond voor meerdere reviews) maar mijn keuze is gevallen op het Filorga Scrub & Detox schuim. Een bijzondere peeling met actieve kool.

KMS California

Voor mijn haar gebruik ik elke dag de KMS therma shape. Ook een bijzonder product, wat absoluut geen must have is maar wel een fijn luxe product. Deze spray maakt je haar stukken sneller droog, maakt het beter kambaar en geeft bovendien ook nog eens volume. Ideaal voor drukke mama’s!

Budgetlovers opgelet!

Na deze luxe producten wil ik graag ook nog een budget beautyontdekking met je delen; de Essence this is me lipsticks. Deze lipsticks zijn romig, brengen fijn aan en blijven mega lang zitten. Bovendien ook nog lekker betaalbaar, dus do I need to say more?

Draag een duurzaam steentje bij

Tot slot horen wasbare wattenschijfjes ook bij mijn grootste beautyontdekkingen. In het begin was ik hier een beetje sceptisch over maar inmiddels gebruik ik niet anders meer!

Een makkelijke manier om als beautylover je steentje bij te dragen aan duurzaamheid, en bovendien is het ook nog eens heel fijn in gebruik. Mijn tip? Koop wel gekleurde, zoals deze van LanaLuna. Ik gebruik ze sinds begin 2019 elke dag en ze zien er nog steeds goed uit!

Zit er een product tussen mijn beautyontdekkingen waar jij nieuwsgierig naar bent?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. 27 december 2019 / 07:44

  Mooie ontdekkingen! Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt naar die wattenschijfjes en de nivea

 2. 27 december 2019 / 17:36

  Wat een heerlijk artikel! Ik was ook van plan een top 5 of zo te laten zien, maar er zoveel moois verschenen dat ik echt moet nadenken!
  Ik ben het eens met Mesauda, wat een mooi beautymerk!

 3. 31 december 2019 / 11:49

  Sans Soucis vind ik ook een fijn merk en de lipsticks van Essence zijn bij mij ook favoriet. Medik8 heb ik nu voor het eerst een product van staan. Is nog niet aan de beurt maar ik heb er hoge verwachtingen van 🙂