Mijn 10 favoriete beautyontdekkingen van 2021

Mijn 10 favoriete beautyontdekkingen van 2021

Het afgelopen jaar heb ik heel veel nieuwe beautyproducten getest en oude klassiekers herontdekt maar slechts een aantal daarvan hebben een vaste plek in mijn badkamer gevonden. In deze blogpost deel ik mijn favoriete merken en producten met je; mijn 10 favoriete beautyontdekkingen van 2021!

Medik8 Super C Ferulic

Medik8 is hét merk dat als eerste in me opkomt als je me vraagt naar fijne skincare. De producten zijn niet goedkoop maar wat mij betreft wel absoluut de moeite waard. Eigenlijk kunnen alle producten die ik tot nu toe van dit merk heb gebruikt wel in dit lijstje. Moet ik er één kiezen? Dan ga ik voor het Medik8 Super C Ferulic. Elke ochtend breng ik 4 druppels van dit serum aan en sindsdien is mijn huid enorm verbeterd.

Medik8-Super-C-Ferulic-review-

Loveli deodorant Cucumber & Aloe Vera

De skincare van Loveli staat ook heel hoog in dit lijstje. Afgelopen zomer ontdekte ik de Loveli Power of Zen deo en: AMEN! Deze deodorant zonder aluminium werkt écht! De geur is alleen wat natuurlijk, hij ruikt naar lavendel. Super tof vond ik het dan ook dat Loveli in 2021 met een variant met komkommer en aloe vera kwam. Die werkt net zo goed maar met een frissere geur.

Loveli-deo-tegen-hormoonzweet

Zenz cactus shampoo & conditioner

Zenz Organic is ook zo’n merk dat mijn hart heeft gestolen. De Zenz Organic cactus shampoo en conditioner zijn mild, bevat geen uitdrogende sulfaten maar wel allerlei fijne ingrediënten als proteïnen, vitamines en mineralen. Het zijn producten die doen wat ze moeten doen. Op een milde manier, met een licht zoete geur. En allemaal puur natuur.

zenz-shampoo-cactus

Milk Shake No Frizz hydraterende haarmelk

En wat denk je van de producten van Milk shake? Ook dat merk vind ik fan-tas-tisch. De Milk Shake No Frizz hydraterende haarmelk is alles wat mijn haar nodig heeft na het douchen. Een zachte melk die zorgt dat pluis als sneeuw voor de zon verdwijnt en mijn haar beter doorkambaar en minder statisch maakt. Zonder dat het vet wordt.

Milk_Shake-haarverzorging-review

Gliss Kur 7 seconden haartreatments

De Gliss Kur 7 seconden haartreatments hebben inmiddels ook een vast plekje in mijn haarverzorgingsroutine veroverd want het effect vind ik echt verbluffend. In letterlijk zeven seconden voel ik mijn lokken onder mijn handen zacht worden. Mijn haar is instant doorkambaar en pluist minder. Het voelt exact hetzelfde als wanneer je een goed masker een half uur laat intrekken. Maar dan dus in een paar seconden.

Gliss-Kur-7-seconden-haartreatments

Redken Wind Blown 05 spray

Wil je juist meer volume in je haar? Dan moet je de Redken Wind Blown 05 spray eens proberen. Deze geeft hetzelfde effect als een volume poeder maar dan in een makkelijke spray.  Wat ik hier zo fijn aan vind, ten opzichte van andere producten voor meer volume, is dat je haar natuurlijk blijft aanvoelen. Geen witte waas, geen extra laag, natural volume zeg maar.

Redken-Wind-Blown-05-review-1440x960

Banila Co. clean it zero purifying

Ook onmisbaar in dit favorietenlijstje: een reinigingsbalsem. Heel geschikt als je een milde gezichtsreiniger zoekt die wel je make-up goed verwijdert. De Banila Co. Clean it zero purifying reinigingsbalsem bevat geen zeep en is erg geschikt voor de gevoelige huid.

Ervaringen-Banila-Co.-clean-it-zero-

Mijn eigen samengestelde dagcreme

Kun je je Hella Skincare nog herinneren? Één van de tofste skincare innovaties van 2021. Het idee is heel simpel. Op de website van het merk doorloop je een stappenplan waarbij je een basiscrème en een booster kiest. Op die manier kies je een product dat perfect aansluit op de behoeften van jouw huid. Ik koos de hydrating base die ingrediënten als hyaluronzuur, zonnebloemolie en macademiaolie bevat. De crème is absoluut niet vet maar wel voedend en smeert fijn uit. Bovendien ruikt ‘ie heerlijk luxe, yum!

Hoe-werkt-hilla-skincare-1440x960

COSRX BHA Power Liquid

Ook onmisbaar is dé Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid dupe, de Koreaanse skincare COSRX BHA Power Liquid . Dit is een chemische exfoliant met salicylzuur die op een milde manier dode huidcellen verwijdert en helpt poriën te verminderen. Dit werkt echt enorm goed tegen puistjes! Het maakt mijn huid zachter en egaler en je ziet je huid na een paar dagen die bekende ‘glow’ krijgen. Let alleen wel goed op in de zomermaanden. Ik heb dankzij dit serum een aantal pigmentvlekken gekregen, ondanks dat ik altijd een SPF gebruik. Deze favoriet gebruik ik dus vooral in de wintermaanden.

Paulas-Choice-Skin-Perfecting-2-BHA

Granaatappel haarmasker van Action

Tot slot sluit ik af met een mijn goedkoopste beautyontdekking van 2021. Het pomegrate haarmasker van Action kost slechts €1,34 en doet niet onder voor dure haarmaskers. De geur is zoet, hij maakt mijn haren heerlijk zacht en is bovendien CG proof. Geen siliconen dus, een aanrader!

Review-Granaatappel-haarmasker-van-Action

Wat was jouw favoriete beautyontdekkingen van 2021?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 27 december 2021 / 09:13

    Die haarmelk lijkt mij ook wel wat! Mijn haar is best pluizig de laatste tijd, het moet ook echt worden geknipt, maar ja, dat is nu een beetje een mission impossible natuurlijk;-)

  2. 27 december 2021 / 15:01

    Wat een leuke favorieten en wat lekker veel nieuwe haar producten heb je ontdekt. Loveli deo is ook mijn favoriet, gebruik tegenwoordig alleen nog deze deo.

  3. 2 januari 2022 / 12:10

    Oh, altijd handig zo een favorietenlijstje!! Dat haarmasker moet ik nog altijd eens proberen, thanks for the reminder 🙂