Mijn 5 favoriete make-up producten voor het voorjaar

Make-up voor het voorjaar

Vandaag laat ik je mijn favoriete en mooiste make-up producten voor dit voorjaar zien. Kijk je mee?

Mijn favoriete make-up voor de lente

Als de zon begint te schijnen komen bij mij direct de schoonmaakkriebels naar boven. Vorige week heb ik mijn hele garderobe uitgeplozen, mijn nieuwe jas vooraan de kapstok gehangen en heb ik ook mijn make-up stash opgeruimd. Als beautyblogger test ik regelmatig nieuwe producten maar als ik eenmaal fijne producten heb gevonden, ben ik ook heel trouw! Dit zijn producten die ik dit voorjaar veel gebruik en zo’n beetje onmisbaar zijn geworden:
Make-up routine

L.O.V.

Ken jij L.O.V. al? Ik spotte dit merk bij MOOI voor het eerst in real life en ik was gelijk impressed. Dit merk is het zusje van Catrice en Essence maar dan nét een tikkeltje volwassener. L.O.V. heeft enorm veel make-up producten in haar assortiment die hoog op mijn wishlist staan. De LOV glow Bronzing Drops bijvoorbeeld, die toevallig in mijn goodiebag zaten, jeej! Je kunt ze gebruiken om je gezicht te highlighten maar persoonlijk mix ik ze graag met mijn foundation of dagcrème. Zo lijkt het alsof ik al wat zon heb gezien.
LOV glow Bronzing Drops
Ervaringen LOV glow Bronzing Drops

Make-up Factory

Make-up Factory is ook een merk dat ik nog niet zo lang ken maar dat mijn hartje heeft gestolen. Ik gebruik de highlighting sticks van dit merk dagelijks. Die heb ik je een paar weken geleden al laten zien vandaar dat ik ze vandaag even oversla. Want er zit meer moois van dit merk in mijn make-up la. Check deze blush bijvoorbeeld. Wauw! Het patroontje is ge-wel-dig luxe, de pigmentatie perfect en de kleur is prachtig. Deze Rose Shine Blusher in de kleur Noble Rosewood is voor mijn lichte huid perfect. Do I need to say more?

Om mijn make-up look af te maken draag ik de laatste tijd regelmatig de Rose Woods lipgloss van Make-up Factory. Hij kleurt heel mooi bij de Noble Rosewood blush, oogt naturel maar zorgt er toch voor dat je er opgemaakt uitziet. Ik vind ‘m zo mooi! Het is één van de bestsellers van Make-up Factory en dat snap ik wel. Dit kleurtje staat vrijwel iedereen.
Rose Woods lipgloss van Make-up Factory

Pupa Roll Liner

De Pupa Roll Liner is misschien wel het bijzonderste product in mijn make-up routine van dit voorjaar. Ik gebruik deze eyeliner elke dag omdat ‘ie intens zwart is en vooral super makkelijk in gebruik. Stiekem ben ik namelijk geen eyeliner hero. Ik heb er geen geduld voor, heb geen vaste hand; hoe vaak ik ook oefen. Met deze Pupa Roll Liner lukt het echter wel. Het ziet er op het eerste gezicht misschien wat gek uit maar dit is zo’n tof dingetje. Serieus, eyeliner aanbrengen is nog nooit zo makkelijk geweest!
Ervaringen Pupa Roll Liner
Ervaringen Pupa Roll Liner

Trend it up fixingspray

Tot slot sluit ik mijn make-up routine af met de Trend it up fixingspray. Deze fixingspray van DM is lekker budget, heel fris en heeft een fijne nevel. Aanradertje!
Trend it up fixing spray

En zo zijn mijn favoriete make-up producten voor dit voorjaar een mooie combinatie van luxe en budget maar allemaal even mooi en fijn in gebruik.

Welk product ontbreekt niet in jouw favoriete make-up routine dit voorjaar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 29 april 2018 / 06:43

  Ik vind de producten die je laat zien stuk voor stuk heel mooi, vooral de bronzing drops van L.O.V. en de blusher van Make-up factory. Ik heb net zoals jij een heel lichte huid en als het voor jou werkt, zal dat het voor mij ook doen;-)

 2. 29 april 2018 / 06:46

  De Pupa roll liner staat echt op mijn to buy lijstje. Die lijkt mij echt super handig voor een klunsje zoals ik.

  Ben erg benieuwd naar de Lov producten. Ze zien er goed uit.

 3. 29 april 2018 / 09:22

  Die bronzing drops van L.O.V. heb ik vandaag en gisteren uitgeprobeerd en ik ben shook! Zo mooi!

 4. 29 april 2018 / 17:37

  Toevallig heb ik vandaag mijn artikel over Pupa geschreven. Ik ben ook onwijs fan van deze eyeliner!
  In de goodiebag van de beurs zat ook een crème met SPF die een heel licht tintje heeft, ik gebruik hem nu regelmatig. Ideaal voor deze zomer!

  • Natascha
   Auteur
   3 mei 2018 / 06:42

   Die heb ik ook nog staan inderdaad, snel eens proberen!