Dit zijn mijn favoriete producten van het afgelopen jaar

Dit zijn mijn favoriete producten van het afgelopen jaar

Ben je benieuwd wat mijn favoriete producten van het afgelopen jaar zijn? Ik heb alle reviews die ik heb geschreven doorgespit en al het moois dat me écht is bijgebleven voor je op een rijtje gezet.

Best beauty buys van het jaar 2018

Eind vorig jaar spitte ik voor het eerst al mijn blogposts door en heb ik mijn favoriete producten van 2017 voor je op een rijtje gezet. Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik besloot er een traditie van te maken.

Ook dit jaar ben ik in de archieven gedoken en heb ik mijn favoriete skincare, make-up en haarverzorging bij elkaar gezocht. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die ik absoluut de moeite waard vind maar als ik er maar een paar uit mocht kiezen, dan zijn het deze:

Natuurlijke skincare van Origins GinZing

Wanneer iemand mij vraagt waarom ik een beautyblog heb dan is het antwoord: , Omdat ik gek ben op fijne smeersels!’. Ik vind het tof om mooie skincare te ontdekken, die betaalbaar zijn en bovendien mooie ingrediënten bevatten. Dat dit lijstje dan ook meerdere van die mooie smeersels bevat is niet zo gek.

Één ultieme favoriet heb ik niet, er zijn zoveel mooie merken op de markt. Wat ik wel weet is dat de natuurlijke skincare van Origins bovenaan dit lijstje moest staan. De GinZing lijn heb ik zelf al meerdere keren gekocht, de crèmes ruiken naar citrus, bevatten mooie ingrediënten en de prijskwaliteit verhouding is super goed.
Review-GinZing-Energy-Boosting-MoisturizerGezichtsgel-1440x960

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Afgelopen jaar heb ik een essence toegevoegd aan mijn beautyritueel omdat het ervoor zorgt dat de werkzame stoffen in je crème of serum veel beter opgenomen kunnen worden. Ik merk dat mijn huid dankzij de Advanced Snail 96 Mucin Power Essence beter gehydrateerd is en dat wondjes veel sneller genezen. Waar je ik bij de meestal smeersels niet direct effect ziet heb ik dat bij dit product absoluut wel. Het verschil is heel duidelijk te zien en ik krijg veel complimentjes over mijn huid sinds ik dit product gebruik.
Waarvoor-is-een-essence-1440x959

FAJU serums

Een bijzonder product waar ik ook lyrisch over was, is het FAJU skincare serum. De mooie ingrediënten van dit serum doen ook echt wat voor mijn huid. FAJU gebruikt alleen maar natuurlijke ingrediënten en de serums van dit merk bevatten koudgeperste oliën en hoogwaardige plantenextracten die al eeuwen gebruikt worden vanwege hun heilzame en geneeskrachtige eigenschappen. Werkt voor mij als een malle!
Ervaringen-FAJU-skincare-1440x960

Salcura Bioskin Zeoderm

Heb jij last van een eczeemhuid? Kijk dan eens in de schappen van Holland & Barrett naar het merk Salcura Bioskin. Dankzij de Zeoderm heb ik voor het eerst sinds jaren de hele zomer mijn benen kunnen laten zien omdat ik geen last meer had van eczeem. Het enige nadeel is wel dat het effect stopt zodra je stopt met het smeren van de creme maar zolang ik om de paar dagen blijf smeren, blijft mijn eczeem weg.
Ervaringen-Bioskin-Zeoderm-1440x960

Milu gezichtsmaskers

Ben je op zoek naar fijne gezichtsmaskers die je huid een instant oppepper geven? Probeer de Milu gezichtsmaskers van Nederlandse bodem dan eens. Ik vind het ontdekken van zulke toffe Nederlandse producten geweldig! De producten van Milu bevatten mooie ingrediënten, geen parabenen, sulfaten of minerale oliën, zijn dierproefvrij en de maskers geven mijn huid gewoon een enorme boost.
Milu-gezichtsmaskers-1440x851

Salt of the Earth deodorants

Al een jaar of 2 gebruik ik alleen nog maar Salt Of The Earth deodorants, met af en toe een klein uitstapje als ik wat nieuwe deodorants zonder aluminiumzouten wil testen voor BeautyOpinie. Ik blijf terugkomen bij Salt of the Earth omdat de producten overal verkrijgbaar zijn en bovendien gewoon goed hun werk doen. Het afgelopen jaar heb ik de rollers van dit merk ontdekt en die zijn toch wel mijn favoriet. Lekker makkelijk!
natuurlijke-deodorant-roller-800x533

Make-up van Make-up Factory

Mijn favoriete make-up merk het afgelopen jaar? Dat was Make-up Factory! Ik heb meerdere keren producten van dit merk laten zien maar de Make up factory blush is hét item dat mijn hartje heeft gestolen. Het patroontje is ge-wel-dig luxe, de pigmentatie perfect en de kleur is prachtig. Deze Rose Shine Blusher in de kleur Noble Rosewood is voor mijn lichte huid perfect. Do I need to say more?
Favoriete-make-up-800x533

Heimish cleansing balm

Mijn favoriete reiniger van 2018 is de Heimish cleansing balm. Deze reiniger doet precies wat ‘ie belooft. Hij zit bomvol mooie ingrediënten, haalt mijn make-up er in mum van tijd af en droogt mijn huid niet uit. De balsem met sheaboter maakt mijn huid heerlijk zacht. En het is weer eens wat anders!
Ervaringen-Heimish-cleansing-balm-800x533

Haarverzorging van Maria Nila

De filosofie achter het merk Maria Nila vind ik geweldig en mocht dus ook niet in dit lijstje ontbreken. Duurzaamheid vind ik belangrijk, máár ik wil wel dat de producten en sich ook goed zijn. En die combi vind ik bij dit merk. De lijn voor gekleurd haar heeft een zacht zoete geur, maakt mijn haar veel minder statisch en ik hoef het minder vaak te wassen omdat het zo verrassend lang vetvrij blijft.
LuminousColorshampoovanMariaNila-800x533

Ik heb zo ontzettend veel mooie, nieuwe merken mogen ontdekken dat het super lastig was om er maar zes uit te kunnen kiezen. Natuurlijk zijn er nog veel meer die hier prima tussen pasten maar deze zijn mij het meest bij gebleven en maakten wat mij betreft het best hun beloftes waar. En dat is waar het voor mij om gaat.

Zit er een product tussen dat jij hebt gebruikt? Wat is jouw best beauty buy 2018?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. ByChristiana
  29 december 2018 / 06:57

  He, die blusher ziet er mooi uit zeg, Ik kan me inderdaad wel herinneren dat je een paar keer make-up van dit merk voorbij hebt laten komen, maar deze specifieke blusher kan ik me dus niet meer herinneren;-) Verder ga ik de Salcura Bioskin Zeoderm onthouden. Ik heb helaas ook periodes dat ik last heb van eczeem, elke keer op dezelfde plek in mijn hals zodat het ook nog eens super zichtbaar is. Bedankt voor de tip dus.

 2. 29 december 2018 / 07:59

  Echt prachtige producten! Ik ben ook gek op mooie, nieuwe merken ontdekken, dat verveelt volgens mij nooit!

 3. petracupcake
  29 december 2018 / 10:05

  Ik vind dit altijd zo een leuke en handige artikels! Toffe favorieten, vooral benieuwd naar de deo-roller!

 4. 29 december 2018 / 10:16

  Echt super mooie producten allemaal! Die creme van Origins is ook tijden mijn favoriete creme geweest. Hij is zoooo lekker he!

 5. 29 december 2018 / 14:18

  Die oogpad had ik ook in de Cosmania travel bag, ik heb er net 1 paar van gebruikt en vind ze heel goed, zag echt verschil onder mijn ogen.

 6. 29 december 2018 / 17:41

  Leuk dit soort overzichten! Ik ben dit jaar ook fan geworden van de Salt of the Earth deo’s. Ik kreeg er een in spray vorm om te reviewen en heb er daarna zelf weer een gekocht omdat ie zo goed werkt.

 7. 2 januari 2019 / 20:00

  Zeker veel leuke artikelen, en ik ben dan ook erg blij je blog je hebben ontdekt vorig jaar. Op naar wederom een goed blogjaar! <3