Mijn best én slechtst gelezen blogposts van 2019

Mijn best én slechtst gelezen blogposts van 2019

Het einde van 2019 is nu écht in zicht, en daarom leek het me leuk om terug te blikken op BeautyOpinie.nl. In één overzicht lees je best gelezen blogposts die ik het afgelopen jaar geschreven heb en ja… ook de slechtste.

Beautyopinie.nl in 2019

De afgelopen jaren heb ik meer dan 1000 blogposts geschreven. In de begin tijd van BeautyOpinie.nl plaatste ik mijn artikelen random, gewoon wanneer ik zin had. Daarna heb ik lange tijd elke dag een blogpost geplaatst, en later om de dag, tot afgelopen zomer.

De combinatie van zwanger zijn, een peuter, vier dagen werken én 4 blogs per week schrijven werd gewoon te veel. Dat merkte ik wel héél iets in mijn bezoekersaantallen maar het plezier kwam direct terug!

Ik heb alle blogsposts met liefde geschreven, waarbij ik vooral bij mijn uitgebreide reviews altijd hoop dat één ding bij jullie overkomt: eerlijkheid vind ik super belangrijk!

Deze blogposts scoorden het best in 2019

En ja natuurlijk is het leuk meegenomen als je blogposts door veel mensen gelezen worden en bovendien ook nog eens hoog scoren in Google. Bij deze blogposts is dat gelukt:

Deze blogposts scoorden het slechtst

Maar misschien nog veel leuker voor jullie om te lezen: mijn slechtst scorende blogposts van 2019. Want het is natuurlijk heel leuk om successen te delen, soms moet je met de billen bloot:

Twee van deze artikelen komen uit de maand december, dus dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk. Toch kan ik me voorstellen dat comfy outfits voor thuis op de bank niet zo spannend waren haha maarja, dat was nu éénmaal wel wat me bezighield. En de beste wensen voor 2020? Die stuur ik jullie dit jaar via Instagram, want op 1 januari hebben jullie blijkbaar wel wat anders te doen dan blogs lezen. Groot gelijk!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. 30 december 2019 / 09:17

  Wat een leuk overzicht! Heb alle artikelen destijds gelezen. Heb zelf ook weinig tijd om blogs te lezen en te schrijven 😉 en merk dat ook aan reacties dus zal ook nog 1 artikel (traditie) plaatsen dit jaar en het dan weer ergens in januari oppakken. Wens jou en jouw gezin in ieder geval bij deze een hele fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar!!

  • Natascha
   Auteur
   30 december 2019 / 20:11

   Heel herkenbaar haha. Ik wens jou nogmaals hetzelfde lieve Deb!!

 2. 3 januari 2020 / 14:27

  Leuk overzichtje, en ook handig om te weten welke het iets minder deden!