Mijn best gelezen en favoriete blogposts van 2018

favoriete blogposts van 2018

Welke van mijn blogposts van het afgelopen jaar zijn het vaakst bekeken? En komen die overeen met de artikelen die ik zelf het leukst vond om te schrijven?

Ik ben tijdens de kerstdagen mijn statistieken ingedoken en heb een lijstje gemaakt van de vijf blogposts die het vaakst bekeken zijn. Mij verbaasde het niet dat dit vijf reviews zijn want het grootste deel van mijn bezoekers komt op mijn blog terecht via Google dus dit soort blogs scoren automatisch hoger.

Dit zijn de best gelezen blogposts op BeautyOpinie.nl van 2018

 1. New | Innovatieve haarverzorging met Nivea Micellar shampoo 
  De meest gelezen review (die ik in 2018 schreef) is die van de micellar shampoo van Nivea. Dit product kwam afgelopen jaar op de markt en ik was er best enthousiast over. Prima shampoo’s die doen wat ze moeten doen, die heb ik met veel plezier gebruikt.
 2. Favoriete stylingtool! | Een stoomstrijkijzer voor je haar 
  Ook populair was mijn review van de L’Oréal Steampod 2.0. Als ik deze review teruglees lijkt het wel alsof ik betaald kreeg voor deze blogpost, zó enthousiast was ik! Ik heb er trouwens geen cent voor betaald gekregen en gebruik deze stoomstrijkijzer voor het haar nog steeds. Helaas is ‘ie net afgelopen week kapot gegaan maar hij wordt netjes gerepareerd en dan hoop ik er weer veel plezier van te hebben.
 3. Review | Bondi Sands tanning mousse met kokosgeur
  Mijn review van de Bondi Sands tanning mousse is ook vaak gelezen. Ik ben eigenlijk niet zo’n groot fan van zelfbruiners maar áls ik een keer ga tannen gebruik ik deze producten. Ze ruiken fijn, doen wat ze moeten doen en laten geen oranje strepen achter. Deze flessen heb ik dan ook nog steeds in huis.
 4. Hoe krijg je sterke nagels zonder formaldehyde?
  Formaldehyde zegt je misschien niet zoveel maar dit agressieve stofje wordt veel gebruikt in nagelverharders. Deze blogpost vond ik heel leuk om te schrijven omdat ik jullie graag bewust wil maken van de ingrediënten die in jouw beautyproducten zitten.
 5. New! De rijke variant van het klassieke Nuxe huile prodigieuse
  Nummer vijf was één van de eerste reviews die ik het afgelopen jaar schreef en ook over dit product ben ik nog steeds laaiend enthousiast. Een heerlijke luxe olie.

Maar dit zijn mijn favorieten

Weet je wat me opvalt in dit rijtje? Van de vijf best gelezen blogposts van 2018 zijn er maar liefst vier positieve reviews. Dat vind ik tof omdat ik graag mooie en eerlijke producten met jullie deel. Aan de andere kant zijn dat lang niet altijd de blogposts waar ik de meeste energie uit haal. Mijn persoonlijke blogposts, ervaringen over het moederschap én artikelen waarin ik ingrediëntenlijsten uitpluis zijn misschien in de minderheid, ik vind het heel leuk om ze te schrijven!

 1. Mama | Voel jij je schuldig als je geniet van tijd voor jezelf?
  Tijd doorbrengen zonder je kind, even wat tijd voor jezelf en lekker doen wat je zelf wilt. Ja, ik beken; ik heb dat soms gewoon nodig. Dat is omdat ik gewoon een leukere mama ben als ik af en toe ook even alleen Natascha. Dat wil ik iedere vrouw die zich hier schuldig over voelt zo graag meegeven.
 2. Ik vind het lastig dat Instagram zo belangrijk lijkt te zijn…
  Instagram is zo´n onderdeel van ons dagelijks leven geworden en als blogger zijnde is het helemaal onmisbaar. Ik ben geen influencer en heb die ambitie ook niet, helemaal niet als je bedenkt dat Instagram keihard werken is. Het is niet even een paar fotootjes plaatsen en juist daarom vind ik het zo oneerlijk dat dit medium soms zo fake is.
 3. Ik ben begonnen met mediteren en word daar heel happy van
  Terwijl ik deze blogpost schrijf bedenk ik me dat ik al een paar weken niet gemediteerd heb en dat merk ik aan mijn lijf. In de zomer van 2018 ben ik begonnen met mediteren en ik voelde me daar écht heel erg goed bij. Ik was rustiger, meer in balans en voelde me goed in m´n vel. De laatste weken merkte ik dat door allerlei dingen die ik aan m´n hoofd heb ik het mediteren heb laten versloffen. Juist nu, niet handig!
 4. Stedentrip | Ik neem je mee naar…… Moskou!
  Mijn symbolische hoogtepunt het afgelopen jaar was onze gezamenlijke trip naar Moskou. Nog steeds ben ik heel blij dat we de stap gewaagd hebben en een stedentrip naar Rusland hebben gemaakt. Heerlijk om deze foto’s weer te bekijken.
 5. Persoonlijk | Waarom ik nog steeds met veel liefde blog
  En tot slot deze blog; omdat ‘ie alles zegt. Waarom ik nog steeds met veel liefde blog.

Mijn voornemen is dan ook om in 2019 nog meer persoonlijke blogs te schrijven. Over het moederschap bijvoorbeeld maar ook over lekker in je vel zitten, mindfull leven en een stukje persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn onderwerpen waar ik namelijk het afgelopen jaar heel veel mee bezig ben geweest. Ook dat is voor mij beauty. Maar dat is iets waar ik in mijn volgende blogpost verder op in ga, want ik ben bezig met een super duper mega persoonlijke terugblik op 2018. Zie ik je dan weer?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. ByChristiana
  27 december 2018 / 08:22

  Ah leuk om te lezen. Grappig dat jouw best gelezen artikelen allemaal beauty-gerelateerd zijn;-) Ik vond jouw instagram artikel ook heel interessant, echt waar! Ik heb nog steeds af en toe zin om er helemaal mee te stoppen, met instagram dan, Ik heb het idee dat ik alles geprobeerd heb; dagelijks posten, af en toe posten, beauty foto’s, persoonlijke foto’s, like 4 like, heel veel reageren op andere foto’s, instastories….en al ongeveer een jaar lang (i shit you not) blijf ik rond de 990 volgers bungelen. Wat doe ik verkeerd? Maar goed, ik ga nu helemaal off-topic. Ik vind jouw persoonlijke artikelen ook altijd leuk om te lezen, zo ook jouw artikel over ‘ waarom ik nog steeds met veel plezier blog’. Herkenbare dingen stonden daar ook voor mij in;-)

  • Natascha
   Auteur
   31 december 2018 / 09:17

   Wat lief Christiana! Je moet gewoon doorgaan hoor, ik volg je met plezier 😉

 2. petracupcake
  29 december 2018 / 10:06

  Leuk overzichtje!