In love met mijn Chabo Bag

Chabo Bags Barca Croco Sand Schoudertas

Kun je in één oogopslag verliefd worden op een tas? Ja, blijkbaar wel! Als er één kritisch is als het om tassen gaat dan ben ik het wel. In tegenstelling tot wat veel mensen denken heb ik helemaal niet zoveel tassen. Heus waar hoor! Ik investeer eens in de zoveel tijd in een goede, degelijke tas en kies dan heel bewust voor kwaliteit. Liever iets meer betalen voor een mooie tas van goede kwaliteit dan 10 tassen van een tientje kopen. Ik bedoel, wat moet je met zoveel tassen?

Duurzaam en tijdloos

In de afgelopen twee jaar heb ik je mijn MYOMY paperbag en Cowboysbag backpack al laten zien. Dit vind ik nou mooie, tijdloze tassen en ze zijn ook nog eens gemaakt van eerlijk leer. Waarom ik dan toch nu alweer een nieuwe liefde heb? Hoe mooi ik mijn paperbag ook vindt, ik miste een schouderband. Omdat ik snel last van mijn rug heb vind ik schoudertassen gewoon veel fijner en wilde ik een nieuwe. Mijn oude tas krijgt trouwens een nieuw leven hoor, die gooi ik zeker niet zomaar weg.

Style shoppen bij Brandfield

In de webshop van Brandfield viel mijn oog al snel op een prachtige tas van Chabo Bags. Niet alleen de tassen lieten mijn hartje sneller kloppen trouwens, ik zag nog veel meer mooie accessoires. Holy moly wat is dit een mooie site. Brandfield is een webshop die ik regelmatig bekijk omdat ik vind dat ze een enorm mooi en luxe assortiment hebben, helemaal mijn stijl! Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook de backpack van Cowboysbag die ik je een paar maanden geleden liet zien. Een hele fijne tas voor dagjes uit, om mee te nemen naar je werk of als je met kinderen op pad gaat.
Nieuwe tas van Branfield

Chabo Bags

Een mooi merk dat wat minder bekend is maar minstens zo de moeite waard is Chabo Bags. Deze Chabo Bags Barca Croco Sand Schoudertas vind ik echt perfect. Waarom? De kleur is prachtig, het leer is van goede en soepele kwaliteit, hij is chique, staat overal bij, er past niet te veel in, er past niet te weinig in en hij is ook nog eens heel licht van gewicht. Ideaal dus als je net zoals ik snel last van je rug hebt. Do I need to say more?
Nieuwe tas van Chabo

Ja, eigenlijk valt er nog wel meer te vertellen. Chabo Bags is een merk dat bestaat sinds 2010 en oerhollands is. Dat geeft een merk voor mij altijd nét even de extra gunfactor. Chabo staat voor ‘vriend’ en met een Chabo Bag neem je je vriend dus overal mee naartoe. Het merk wil mooie tassen maken die stylisch zijn, betaalbaar en die passen bij je persoonlijke stijl. Een tas moet je outfit compleet maken en je een goed gevoel geven. Nou, dat is gelukt hoor. Ik ben verliefd! Op mijn vriend. Op een tas.
Chabo Bag van Brandfield

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 11 mei 2018 / 05:44

  Ah ja, hij is erg mooi. Ik ben vooral weg van de kleur. En wat past er lekker veel in ook!

 2. VWillemse
  11 mei 2018 / 06:41

  Wow wat een plaatje.
  De kleur en de structuur van het leer,mecht zo mooi.
  Ik ga eens op de site kijken of daar ook foto’s staan van de binnenkant, ik vind het zelf altijd wel fijn als er nog wat (rits) vakjes inzitten.
  Misschien heb ik er over heen gelezen hoor, maar ik dacht niet dat je erbij had gezet hoe veel deze tas kost.
  Haha nu moet ik dus wel ff Brandfield checken 😉 maar enorm leuke site dus dat is geen straf.

  • Natascha
   Auteur
   11 mei 2018 / 10:24

   De prijs staat er inderdaad niet bij maar hij kost 139.95 😉

 3. 11 mei 2018 / 08:24

  Oh ja, ik snap je helemaal hoor! Wat een leuke tas en wat een prachtige kleur! Fijn dat hij niet te zwaar is, soms heb je van die tassen die van zichzelf al 2 kilo wegen, zo jammer!

 4. 11 mei 2018 / 09:16

  Hij is echt prachtig! Ik snap dat je hier helemaal dol op bent. Er kan veel in en zeker met een kleintje erbij, sleep je al gauw meer met je mee. Het is een tas waar je jaren mee kan, echt een mooie investering. Zelf kies ik ook het liefste voor kwaliteit omdat tassen bij mij veelvuldig gedragen worden.

 5. 11 mei 2018 / 14:06

  Whoop, whoop, zeker een heel mooie tas! Fijne kleur, past echt overal bij!

 6. 12 mei 2018 / 18:46

  Tassen kun je nooit genoeg hebben! Ik heb er denk ik 15! Bij elk paar schoenen een!