Stap voor stap | Mijn dagelijkse high-end make-up look

Stap voor stap | Mijn dagelijkse high-end make-up look

Vandaag de eerste blog van professioneel make-up artist en hairstylist Stephanie! Ze laat je haar favoriete make-up routine zien waarbij ze alleen maar high end make-up gebruikt. Én ze vertelt je hoe je die zelf gemakkelijk namaakt.

Mijn make-up routine in makkelijke stappen

Iedereen heeft een routine ontwikkeld qua make-up. Misschien doe je het al jaren zo of hou je ervan te experimenteren. Of ben je verknocht aan je zwarte kohlpotlood of ga je de deur niet uit zonder je favoriete mascara. Ik laat je in deze blog stap voor stap laten zien wat ik gebruik voor mijn make-up look.

Begin met een goede basis

Ik begin altijd op een gereinigd gezicht. Dat is de basis waardoor je make-up goed hecht. Ik start met een verzorging die geschikt is voor mijn huidtype. In dit geval is dat de Moisturizer Uncover Skincare van Jetske Ultee.

Daarna breng ik de Hourglass Seamless Finish Foundation Stick aan. Dit is een romige stick foundation die bij mij voor gehele dekking zorgt. Hij geeft een mooie satijnen finish!

De concealer is van Charlotte Tilbury, the retoucher. Ik breng deze aan onder mijn ogen om te camoufleren en te highlighten. Dit gebeurt doordat de concealer een half tintje lichter is dan mijn gezichtskleur.

Dit geheel poeder ik af met de Airbrush Flawless Finish ook van Charlotte Tilbury. Zo blijft de gezichtsmake-up goed op zijn plek en verwijder ik eventueel een teveel aan glans. Om mijn gezicht weer wat meer definitie en warmte terug te geven, breng ik de Bobbi Brown Bronzing Powder in ‘Light’ aan met daaroverheen de blush van Smashbox in de kleur ‘Rockateur’.

– Stap voor stap de gezichtsmake-up –

Dan de ogen…

Nu is het tijd voor de oogmake-up. Ik begin met een handig oogschaduwdoosje van Dior: ‘5 Couleurs Wild Earth Terra’. Ik begin met de lichtroze kleur over mijn gehele ooglid. Daarna gebruik ik de licht gouden kleur in mijn arcadeboog. Om mijn oog nog wat meer aan te zetten gebruik ik ook de donkere gouden kleur en trek deze ook door langs de wimperrand aan de onderkant.

Op mijn waterlijn bij mijn bovenste wimperrand plaats ik een zwart kohlpotloodje van Essence, the long-lasting eyepencil in Black. Dit geeft mijn oog al meer kracht en uitstraling. Ook zorgt die zwarte kleur ervoor dat mijn wimpers optisch langer lijken. Ik trek met een eyeliner pen van L’oreal, The Tattoo signature in extra black een winged eyeliner. Als laatste zet ik mijn wimpers aan met zwarte mascara: ‘Le Volume van Chanel’.

Zoals je ziet heb ik best veel wenkbrauwhaartjes van mezelf. Ik zet ze daarom ook alleen maar wat aan met de Browzings van Benefit. Dit is een poeder en een gekleurde pommade in 1.

– stap voor stap de ooglook –

En tot slot

Om het geheel af te maken gebruik ik een nude lipstick van Chanel: De Rouge Allure Velvet in 68 ‘Emotive’. Daaroverheen voor de glans een lipgloss van Charlotte Tilbury in de kleur ‘Seductive’.

Als ik tijd heb dan is dit vaak wat ik doe! Niets zo persoonlijk als je eigen make-up routine. Wat is jou persoonlijke make-up routine? En zou je de volgende keer meer over een stap of product willen weten?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. Donna
  2 juni 2020 / 12:01

  Prachtige look! Mooie producten ook. Leuk om de stappen op beeld te zien! Een vaste make-up routine heb ik niet. Maar een concealer, bronzer, mascara en blush pak ik altijd. Soms met foundation van Jetske of de cc-Cream van iT cosmetics. Jou lipmake-up vind ik helemaal geweldig, kan alleen niet vinden welke kleur en prijs.
  Ik zou het ook leuk vinden om een ochtend en avondroutine qua reiniging/verzorging te lezen.
  Of een budget variant van de high-end.

  • Stephanie Albrecht
   Auteur
   3 juni 2020 / 10:08

   Hoi Donna!
   En toch gebruik je mooie producten om een dagelijkse look mee te maken! De foundation van Jetske Ultee heb ik zelf ook en gebruik ik ook erg graag! Ook erg fijne ingrediënten!
   De lipstick is er 1 van Chanel (Rouge Allure Velvet in kleur 68 Emotive) Hij kost 37 Euro.
   De Lipgloss is die van Charlotte Tilbury in de kleur seduction en die kost 22 Euro. Beide kon ik vinden bij de Bijenkorf Online. Succes!
   Leuk jou input, daar kan ik zeker wat mee!

 2. 2 juni 2020 / 20:30

  Wat een mooie natuurlijke look! De kleuren die je gebruikt zijn ook helemaal mijn smaak, de eyeliner maakt het af samen met de combinatie lipstick/lipgloss. Heel mooi gedaan.

  • Stephanie Albrecht
   Auteur
   3 juni 2020 / 09:49

   Dankjewel voor je leuke reactie en voor je compliment!

 3. Gaby
  10 juni 2020 / 17:54

  Oh wat leuk om te lezen

 4. 17 juni 2020 / 15:03

  Waauw, wat een mooie look! Bedankt voor de tips! De lipstick is ook heel mooi van kleur en helemaal mijn smaak.