Outfit | Mijn favoriete rok tijdens deze warme dagen

Favoriete rok in de zomer

Weet jij deze week ook niet meer wat je aan moet trekken? Thuis loop ik het liefst de hele dag rond in een korte broek maar op dagen dat ik moet werken is dit mijn (nieuwe!) favoriete outfit.

In love met deze leopard maxi rok van Costes

Een paar weken geleden ging ik even snel met Tess de stad in om een ijsje te halen en ik had haar beloofd dat ze in de draaimolen mocht. Terwijl we daar zaten te wachten besloot ik héél even snel de Costes in te duiken.

Ik was absoluut niet van plan om iets te kopen maar ging met een volle tas leuks naar huis. Mijn favoriete aankoop was de rok die ik je vandaag laat zien.
zomer rok van costes

Hij is lekker lang waardoor ik er zelfs mee op de fiets naar kantoor kan. Zwiert alle kanten op en is heerlijk luchtig. Perfect voor een week als deze!

Ik combineer de rok van Costes met een zwart shirt maar met deze hitte ‘ie eigenlijk veel leuker met een wit of crèmekleurig shirt. Alleen, heb ik die eerlijk gezegd niet. Ik kan al een paar seizoenen simpelweg geen fijn wit shirt vinden dat mooi flatteert. Dus mocht je tips hebben dan zou ik het super fijn vinden als je deze wilt delen.

Als het wat kouder is draag ik de rok ook graag met witte sneakers maar nu vind ik het veel fijner om op slippers te lopen. Ik draag er een paar opvallende oorbellen bij en laat verder al mijn sieraden thuis. Haar in een knot, en verder niets meer aan doen. Genieten van de zomer!
zomerse outfit of the day met rok van costes

Complete outfit:
Rok: Costes
Shirt: H&M
Zonnebril: Hans Anders
Slippers: Manfield

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. Tessa Bowie
  26 juni 2019 / 17:11

  Super leuke look!

 2. 26 juni 2019 / 18:41

  Hele mooie rok, hij lijkt me ook heerlijk luchtig. Witte shirts die flatterend zitten.. ik vind dat ook lastig. Ik vind
  het stretchshirt met gelaagd wikkeleffect van Esprit (zo kun je ’em ook vinden) super fijn. Bestaat ook in 3 kleuren, waaronder dus wit, van mij mogen ze ’em in alle kleuren van de regenboog maken. Hopelijk heb je er wat aan.

 3. ByChristiana
  29 juni 2019 / 06:17

  Ik vind de rok prachtig. Ik hou ook erg van dat soort zwierige modellen. Sowieso zie ik de laatste tijd steeds meer lange rokken (terugkomen).

 4. petracupcake
  8 juli 2019 / 08:10

  Ja, ziet er echt wel een heerlijke rok uit tijdens de zomer. Mooie look!