Mijn favoriete skincare ontdekkingen van de afgelopen tijd

favoriete skincare ontdekkingen van de afgelopen tijd

Elke maand probeer ik heel wat nieuwe skincare uit om je hier te kunnen vertellen wat ik ervan vind. Sommige van die smeersels halen BeautyOpinie niet maar vind ik wel de moeite waard om aan je te tippen. Daarom laat ik je in deze blogpost mijn favoriete skincare van de afgelopen tijd zien:

De nieuwe Bio oil droge huid gel

Bio oil ken je ongetwijfeld als de bekende huidolie die je kunt gebruiken bij het verminderen van littekens, huidstriemen en pigmenten. Maar wist je dat het merk sinds begin van dit jaar ook een droge huid gel heeft? Deze gel bevat heel weinig water en daardoor 97% aan actieve ingrediënten. Deze verpakking van 50 ml is vrij klein maar je hebt maar heel weinig van het product nodig waardoor je er lang mee doet.
review bio oil droge huid gel

Wat ik zo bijzonder vind aan deze gel is de structuur. Hij smeert fijn uit, laat een vettig laagje achter maar voelt vreemd genoeg niet vet aan als hem aanbrengt. Één van de bestanddelen van de gel is paraffine. Ik weet dat veel van jullie dit ingrediënten liever vermijden, maar uit eigen ervaring weet ik dat dit wonderen kan doen voor een eczeemhuid. Vanwege het vettige laagje gebruik ik de Bio oil droge huid gel in de nacht, voor het slapen gaan. Ik smeer er droge plekjes mee in die de volgende dag als sneeuw voor de zon verdwenen zijn!
ervaringen bio oil droge huid gel

Clay And Glow gezichtsmasker met roze klei

Voor de verzorging van mijn gezicht is het Clay And Glow gezichtsmasker één van mijn meest recente favoriete skincare ontdekkingen. Ik zag dit masker bij bizar veel collega bloggers voorbij komen en dat maakt mij eerlijk gezegd altijd nogal sceptisch.

Dat was nergens voor nodig, want wat een fijn roze kleimasker is dit! Dit soort maskers werken over het algemeen goed als je een vette huid hebt maar mijn gecombineerde, vochtarme huid reageert er ook erg goed op. Het masker bevat fijne ingrediënten en is absoluut een aanrader als je gezicht een detox kan gebruiken.
review Clay And Glow gezichtsmasker
Ervaringen Clay And Glow gezichtsmasker

Een bijzonder serum van No7

Het No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum heb je misschien al voorbij zien komen toen ik mijn Boots BFF box unboxte. Dit serum was hét product uit de box waar ik het meest nieuwsgierig naar was. Na het ruim 1,5 maand gebruikt te hebben kan ik oprecht zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. Niet alleen over de verpakking, ook de werking ervan is super fijn.
review No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum

Één klik en het serum komt uit het ‘spuitje’.
ervaringen No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum

Het serum is licht van structuur, trekt snel in en voel je nauwelijks op je huid. Het belooft de diepste, plaatselijke rimpels en lijntjes te verminderen en eigenlijk geloof ik daar nooit zo in. Toch heb ik het gevoel dat mijn huid wel degelijk een stuk strakker is geworden. Ik kan je dat niet laten zien aan de hand van foto’s, het is puur een gevoel. Een heel fijn gevoel!
Review Boots Line Correcting Booster Serum

FlashPatch Restoring gel pads voor de nacht

Tot slot heb ik de pads van FlashPatch ontdekt. Dit merk staat bekend om zijn fijne maskers en deze FlashPatch Restoring Night Eye Gels zijn daar een goed voorbeeld van. Je brengt de pads aan voor je gaat slapen zodat ze de hele nacht hun werk kunnen doen en donkere kringen verminderen en de huid rondom je ogen kalmeren. De pads bevatten veel mooie ingrediënten als Retinol, peptiden en Arnica, ik zie direct verschil!
review flashpatch nachtmasker
Ervaringen FlashPatch® Restoring Night Eye Gels

Zitten er producten tussen waar jij ervaring mee hebt? Of zou je één van deze producten zelf willen proberen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. simonevisserscom
  10 juli 2019 / 06:19

  Stuk voor stuk fijne artikelen denk ik! Ik ben vooral benieuwd naar het Clay & Go mask door alles wat ik er op Instagram ook al over heb gezien / gelezen!

 2. 10 juli 2019 / 08:33

  Wat een mooie producten lijken mij dit! Ik ben vooral erg benieuwd naar het Clay and Glow masker!

 3. ByChristiana
  14 juli 2019 / 13:18

  Die bio oil gel lijkt mij ook wel wat. Ik heb ook goede ervaringen met minerale olie i.c.m. eczeem. Gelukkig heb ik nu al een hele poos geen last meer gehad van eczeem, maar dit product ga ik wel onthouden.

 4. 16 juli 2019 / 07:51

  Leuk overzicht. Ik heb met geen van deze producten ervaring. Ik ben wel benieuwd naar Clay & Glow, dat is momenteel zo’n hype op social media daar kun je inderdaad niet omheen, maar de prijs houd me toch een beetje tegen om het aan te schaffen.