Mijn liefde voor de parfums van Dior

Mijn liefde voor de geuren van Dior

Als er één geur is waar ik een enorme liefde voor heb dan is het wel J’adore van Dior. Sowieso ben ik gek op geuren van dit Franse modehuis dus je snapt vast dat ik heel blij was toen vriendlief me een paar weken geleden verraste met de nieuwste telg uit de Dior familie. Liefde!

Dit is echte liefde

Ik weet niet zo goed waarom maar ik heb iets met parfum. Iemand die niet fris ruikt, dat vind ik zo’n enorme afknapper! Ik ben er zelf dan ook enorm alert op en draag vrijwel altijd parfum. Niet te overheersend hoor maar af en toe een vleugje. Dat betekent niet dat ik 7583 verschillende flesjes in de kast heb staan trouwens, mijn stash is heel beschaafd. Maar ik koop wel graag duurdere geuren van goede parfumhuizen.

De parfums die ik draag komen vrijwel allemaal uit de J’adore familie. Zo is de klassieke J’adore eau de parfum mijn signature geur. Ik wissel ‘m af met J’adore absolu en J’adore in Joy. Volgens Christian Dior symboliseren deze parfums de absolute, geraffineerde en glamoureuze vrouwelijkheid. Precies zoals ik ze ervaar. Zacht, zoet, aanwezig maar toch subtiel. Een vrouwelijk bloemenboeket.

De nieuwe geur Joy by Dior

Een paar weken geleden kregen mijn J’adore parfums er een halfzusje bij, namelijk Joy by Dior. Jarno verraste me met deze geur omdat hij na 13 jaar inmiddels wel weet van mijn liefde voor Dior. Toch is Joy een compleet andere geur dan de J’adore lijn. De geur is volgens Dior een ode aan plezier, aan het leven. De topnoten van deze geur zijn bergamot en mandarijn, grasse roos, jasmijn, cassis en perik als hartnoten en sandelhout, ceder, white musk, patchouli en benzoine als basisnoten.

nieuwe geur Joy by Dior
Ik heb inmiddels best veel negatieve reviews over deze geur gezien en dat vind ik eigenlijk best jammer. Ik ben het daar namelijk helemaal niet mee eens. Joy is compleet anders dan J’adore, wat minder klassiek en exclusief maar wel heel erg draagbaar. Het is een frisse geur voor jong én oud, is lekker zoet en fris en blijft hangen. Hoewel J’adore mijn grote Dior liefde blijft is dit absoluut een fijne flirt!

Wat is jouw favoriete parfum?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. Laura - I scream beauty!
  3 maart 2019 / 08:41

  Ik ken em niet, wel heel lief dat je deze als cadeau kreeg! Mijn favoriete parfum is die van Marc Jacobs !

 2. 3 maart 2019 / 08:47

  Ik heb geen geuren van Dior thuis, maar ben nu wel benieuwd geworden naar Joy en J’adore. Mijn favoriete geur van dit moment is Amazing Grace van Philosophy.

 3. ByChristiana
  3 maart 2019 / 14:25

  Ik vind de parfums van Dior ook altijd erg lekker. Op onze bruiloft droeg ik Absolutely blooming en dat is nu natuurlijk mijn ultieme favoriet!

 4. 3 maart 2019 / 14:31

  Ik ben ook groot fan van Dior parfums. Ik heb J’Adore nog nooit geprobeerd, maar wel de miss dior geuren. Ik heb ook een paar testers van Joy die ik de laatste tijd gretig aan het gebruiken ben en die vind ik echt fantastisch.

 5. 4 maart 2019 / 09:29

  J’adore is zelf mijn favoriet van Dior. Verder heb ik eigenlijk nog geen geurtjes hiervan 🙂

 6. Sonja van de Sande
  5 maart 2019 / 18:29

  Ik heb zelf nog nooit Dior gekocht of gekregen…

 7. 19 maart 2019 / 21:30

  Aah, wat lief dat je Joy kreeg! Ik heb J’adore nooit gehad, ik bedenk me nu dat ik volgens mij nog nooit een Dior parfum heb gehad..