Mijn luxe beauty wishlist van dit voorjaar

Mijn luxe beauty wishlist van dit voorjaar

Een nieuw seizoen is in aantocht en daarmee krijg ik altijd zin om mijn garderobe om te gooien en mijn make-up tafel aan te vullen met zomerse parfums, frisse kleuren en en schone producten. Om alvast in de stemming te komen heb ik een luxe beauty wishlist samengesteld, met prachtige make-up om even bij weg te dromen.

Als een klein meisje in een snoepwinkel…

Mijn make-up collectie bestaat voor het grootste deel uit betaalbare items omdat ik er van overtuigd ben dat er tegenwoordig genoeg budget producten van goede kwaliteit gemaakt worden. Maar toch, zo ééns in de zoveel tijd investeer ik in een paar luxe beautyproducten. Een prachtige nagellak voor op mijn kaptafel, een everyday lipstick of ander moois wat je eigenlijk natuurlijk niet nodig hebt. Omdat het mijn beautyhartje sneller laat kloppen en ik me, alleen bij het maken van deze luxe beauty wishlist’ al een klein meisje in een snoepwinkel voel.

Beauty wishlist met luxe producten:

DIOR is één van mijn favoriete parfumhuizen en ook hun beautylijn vind ik prachtig; zó vrouwelijk en klassiek. Nu de winkels weer open zijn zou ik graag eens investeren in matchende kleur foundation zoals de Forever Skin glow fluid die een mooi natuurlijk resultaat geeft. Of een prachtige klassieke lipstick of lipglos, alleen de huls is toch al een feestje in je make-up stash?

DIOR makeup

Charlotte Tilbury staat op nummer één in mijn lijst favoriete luxe beautymerken. Afgelopen jaar heb ik al een aantal prachtige items aan mijn make-up stash toegevoegd en hopelijk komt daar in 2021 nog wat bij. Ik investeer dan altijd in tijdluxe klassiekers die ik elke dag kan gebruiken. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Hyaluronic Happikiss Lip Balm Lipstick in de kleur Chrystal Happikiss, het Hollywood Flawless Eye Filters Limited Edition oogschaduw palette met prachtige nude teinten of de nieuwe deuo waterproof eyeliner. Afgelopen jaar kocht ik de gewone eyeliner van Charlotte Tilbury en daar heb ik nog elke dag plezier van. Door de investeren in een zulke key piece items geniet je elke keer weer van je luxe beautyaankopen.

Charlotte tilbury beauty wishlist

Nóg een stukje luxer; Sisley. De skincare van dit merk zou ik zo graag eens willen proberen, maar ook de make-up van Sisley mag niet ontbreken in deze luxe beauty wishlist. De Le Phyto rouge lipsticks bijvoorbeeld, die ademen toch één of en al luxe? Of deze prachtige oud roze blush of mono oogschaduws. Deze in de kleur Silky cream lijkt me een perfecte highlighter die altijd en overal prachtig staat.

Sisley

Wat is jouw favoriete luxe beautymerk?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 19 maart 2021 / 09:18

  Ik gebruik heel veel producten van Sisley, vooral de skincare en ik ben echt fan. Mijn huid reageert er heel goed op, het zijn mooie ingredienten, fijne texturen en lekkere geuren. Op mijn wishlist heb ik nog een mooie blusher van het merk staan. Ik had onlangs de Meteorites Powder pearls van Guerlain gekocht maar dat is meer een poedertje dan een echte blush. Hij geeft dus wel een glow, maar geen kleurtje.

 2. 20 maart 2021 / 17:54

  Wat een mooie producten! Charlotte Tilbury is natuurlijk altijd goed. 🙂

 3. 21 maart 2021 / 15:37

  Mijn moeder kocht eens bij de Bijenkorf een oogschaduwpalette van Tom Ford. Bizar duur, maar echt zo onwijs goed! (Ooit eventjes gejat bij haar) Nog steeds moet ik me inhouden om die niet te kopen, terwijl ik wel 8 YSL-lipsticks heb… Iets met logica…

 4. 22 maart 2021 / 07:38

  Wat een mooie merken en producten allemaal. Ik ben zelf momenteel heel gek op Nars en Charlotte Tilbury.

 5. 23 maart 2021 / 15:45

  Wat een mooie selectie! Ik heb de Dior Lip Maximizer en vind dit geweldig! Ik wil graag nog iets van Huda beauty aan mijn collectie toevoegen.

 6. 25 maart 2021 / 10:47

  Hier zitten wel een aantal pareltjes tussen. Ik ben bijvoorbeeld erg nieuwsgierig naar Charlotte Tilbury, wil daar toch eens iets van proberen. Maar ik weet nog niet zo goed wat . Lancôme is momenteel een van mijn favoriete luxe beauty merken.