Mijn skincare routine van deze zomer

Zomer skincare routine

Vandaag wil ik je weer eens laten zien welke huidverzorgingsproducten ik allemaal gebruik. Deze zomer staan er namelijk een aantal producten in mijn badkamer die ik je hier nog helemaal niet heb laten zien! Sommigen zijn de moeite waard, anderen wat minder en een aantal producten hebben mijn skincare lovers hartje gestolen. Kijk je mee naar mijn huidige skincare routine?

Skincare routine inclusief reiniging

Mijn gezicht reinig ik graag met de Magic All-Kill cleansing oil van April skin. Deze Koreaanse reiniger is zó fijn! Hij is super mild, maakt mijn gezicht goed schoon en ik kan me bijna niet voorstellen dat er vrouwen zijn die niet enthousiast zijn over dit product. Ik gebruik deze reiniger nu een half jaartje en ben nog even enthousiast als in het begin. Wil je er meer over weten? Check dan mijn blogpost over Koreaanse skincare.
cleansing oil van April skin

Sans Soucis liefhebber!

Na het reinigen van mijn huid gebruik ik elke ochtend de Sans Soucis Peptid Booster Hyaluron Filler 24H Serum. Dit serum is ideaal voor de vochtarme huid en bevat 98% natuurlijke ingrediënten waaronder krachtige peptides, hyaluronzuur en thermaal bronwater. Hij trekt super snel in, is absoluut niet vet en het geeft mijn huid nét even wat extra’s. Precies wat ik verwacht van een fijne dagverzorging.
Review Sans Soucis Peptid Booster Hyaluron Filler 24H Serum

Het serum matcht perfect met de de Moisture Aqua Benefits dagverzorging van Sans Soucis. Dit product ontdekte ik een half jaar geleden en gebruik ik nog steeds regelmatig. Net zoals de Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow Day Care. Deze dagcreme gebruik ik deze zomer en heeft een SPF10. De crème is wat voller en daardoor fijn als je huid wat droger is door al het zwemmen en de zon. Door de lichtreflecterende pigmenten die erin zitten krijgt mijn huid een instant glow!
Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow Day Care

De Moist Depot Wake-Up Glow Day Care heeft dezelfde poederige geur als de traditionele Moist Depot. Heftig maar heerlijk luxe. Ja, Sans-Soucis is een merk dat ik erg fijn vind.
Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow Day Care

Om mijn beauty ritueel compleet te maken…

De oogcreme die ik hier de laatste maanden bij gebruik is van Cenzaa. De Ultimate Contour Lift is eigenlijk een 2-in-1 product die je overdag liftende resultaten belooft maar dat ervaar ik tot nu toe niet. Ik vind het een hele fijne, voedende, romige creme maar ik merk geen verschil in de zin van minder fijne lijntjes, rimpeltjes of donkere kringen. En aangezien het merk dat wel belooft vind ik dat je dat mag verwachten bij zo’n luxe product. Jammer, deze zou ik niet zelf kopen.
huidige skincare routine
En in de avond? Dan gebruik ik het serum van FAJU. Hier heb je vorige week al meer over kunnen lezen in een uitgebreide blog want dit is echt fantastisch spul! Voor overdag iets té vol voor mijn huid maar in de nacht precies goed. Lekker verzorgend maar niet vet. Een uitstekende afsluiter van mijn huidige skincare routine.
Ervaringen FAJU serum

Zitten hier producten bij die jij ook gebruikt of die je fijn lijken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 11 augustus 2018 / 05:37

  Zij lijken mij allemaal fijn! Koreaanse skincare heeft iets “magisch” voor mij omdat Koreaanse vrouwen vaak zo een mooie gladde huid hebben, een beetje porselein-achtig. En Sans Soucis is zeker een merk die in de gaten zal houden!

 2. 11 augustus 2018 / 07:31

  Mooie producten! Het serum van Sans Soucis klinkt goed

 3. 11 augustus 2018 / 12:43

  Mooie producten! Leuk om te zien waar jij je huid mee verzorgd!

 4. ByChristiana
  18 augustus 2018 / 05:51

  Hier natuurlijk ook een Sans soucis liefhebber! Het zijn inderdaad echt crèmes die aan alle verwachtingen voldoen; de ingredienten zijn goed, de geuren lekker en de texturen voelen heerlijk aan. Beide producten van Sans soucis die je laat zien ken ik dan ook en heb ik inmiddels al opgemaakt;-)