Mijn week in foto’s 1 – 2019 | De start van mijn 2019

Mijn week in foto’s 1 – 2019 | De start van mijn 2019

De eerste 2 weken van 2019 zitten er gewoon alweer op jongens, bizar toch! Het begin van een nieuw jaar betekent altijd veel gezellige nieuwjaarsborrels en etentjes dus dook ik de afgelopen twee weken alvast de sportschool in, iets met goede voornemens 😉 Kijk je mee naar het eerste fotodagboek van mijn 2019?

Kerstvakantie, oudejaarsavond en de start van een nieuw 2019

Hoe is het met jullie vakantiegevoel? Zijn jullie ‘m ook al kwijt? Ik ben alweer ruim 1,5 week aan het werk en zit al helemaal in het ritme. Door het schrijven van deze blogpost word ik weer een beetje herinnerd aan alle gezelligheid, leuk om even terug te kijken. Op Oudejaarsdag hoorden we ineens dat onze buren een oudejaarsvuur hadden gemaakt. Met een hapje, een drankje en vuurwerk, super gezellig en lekker spontaan!

‘S avonds kwamen mijn moeder en familie van Jarno. We hielden het dit jaar rustig maar met champagne, hapjes én 30 seconds was het een hele gezellige avond. Om middernacht naar buiten om samen naar het vuurwerk te kijken en iedereen in de buurt vast een gelukkig nieuwjaar te wensen. Om een uur of twee liggen we al in bed, omdat Jarno de hele dag gewerkt heeft en al bijna 24 uur wakker is. Stiekem vind ik dat helemaal niet erg, met een peuter die niet begrijpt dat papa en mama willen uitslapen haha.

Nieuwjaarsdag gaan we traditiegetrouw naar mijn familie voor de nieuwjaarsborrel. Iedereen neemt wat zelfgemaakte hapjes mee, ik maak knakworstjes in bladerdeeg. Lekker makkelijk haha, terwijl mijn zusje compleet uitpakte met home made pizza’s.

Mijn goede voornemens; meer sporten en minder snoepen

Woensdag werk ik thuis om een beetje in het ritme te komen en donderdag ga ik weer naar kantoor. Dat voelt best een beetje gek. Het is namelijk direct mijn laatste werkdag die week terwijl ik het gevoel heb dat het maandag is.

‘S avonds duik ik de sportschool in, voor een lesje RPM. Ik heb me in de decembermaand echt vreselijk laten gaan en ook in januari heb ik nog heel veel etentjes en feestjes op de planning. Mijn goede voornemen is dus ook wat meer sporten en wat minder snoepen om er zo een paar kilo af te krijgen.

Zaterdag gebruik ik om aan BeautyOpinie te werken en schrijf ik een blogpost over hoe ik dat allemaal doe; een baan, een blog en een gezin. Ben je nieuwsgierig? Hij komt volgende week online! Aan het einde van de middag krijg ik bericht dat m’n nieuwe bril klaar ligt. Ik haal hem op en als we zondag naar de familie van Jarno gaan maakt hij deze foto van me, mét de nieuwe bril. Ik ben er heel blij mee, vinden jullie ‘m leuk?

De eerste volle week van 2019

Afgelopen week zag er eigenlijk niet veel anders uit, alleen begon ik nu op maandag met werken en heb ik het de hele week druk op kantoor. Donderdagavond ging ik uiteten bij ‘t Zusje met mijn collega’s en dat deed ik zaterdagavond met onze vrienden nog eens dunnetjes over.

Past niet echt bij dat goede voornemen haha? Beide etentjes stonden al maanden gepland en waren toevallig ook nog eens vlak achter elkaar én in het zelfde restaurant. Ik vind het eten bij ‘t Zusje héérlijk maar na twee dagen achter elkaar ben ik er voorlopig ook wel weer klaar mee.

De komende week staat er niet zoveel op mijn agenda, omdat ik die week erop een de hele week op een beurs sta voor mijn werkgever. Aankomende week moeten de puntjes op de i van alle folders, kleding en onze stand gezet worden. Genoeg te doen dus! Die week erop ben ik de hele week van huis en hoop ik de week af te sluiten in de Winter Efteling!

Ga jij nog wat leuks doen aankomende week? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 14 januari 2019 / 06:00

  Wat is je bril leuk en geweldige foto meteen!

  Sinds de kerstboom weg is, is mijn vakantie gevoel al weg

 2. 14 januari 2019 / 21:27

  Net als jij begon ik in het nieuwe jaar te werken op woensdag (ook vanuit huis, heerlijk!) en dan alleen nog donderdag en toen was ik alweer vrij 😉 ik vond dat wel relaxed om zo weer een beetje in het ritme te komen en dat ben ik nu alweer helemaal (aan het aftellen tot de zomer vakantie, maar het duurt nog zo la-hang! ;-)) Ik ben wel benieuwd hoe jij het doet met je gezin, blog en werk (same here). Je nieuwe bril staat je trouwens erg goed, mooie foto ook. Succes op de beurs en super leuk dat je daarna naar de Efteling gaat, mooie afsluiter!

 3. ByChristiana
  16 januari 2019 / 07:01

  Wat een mooie bril! Toen ik ongeveer een jaar geleden voor een bril ging kijken had ik het idee om hem alleen te dragen tijdens werken aan de computer en tijdens het lezen en dus koos ik een heel simpel model. Maar uiteindelijk draag ik hem nu ook hele dagen op het werk. Ik moet dan ook veel op de computer kijken en heel de tijd die bril op en af doen is zo onhandig. Achteraf gezien had ik dus wel een mooier montuur kunnen uitzoeken.

 4. 17 januari 2019 / 20:01

  Leuke bril! Staat je ook heel erg goed. De feestdagen waren voor mij een enorme bummer, mijn Weight Watchers voornemen ook. Alles liep in de soep. In februari heb ik wat leuks in de planning, de uitjes in januari sla ik over, ik wil eerst echt helemaal beter zijn.
  Tom wil ook zo graag weer naar de Efteling, moeders het liefst naar een warm land. Beide best duur, maar ik ben wel toe aan een echt leuk uitje. De sfeer is altijd zo heerlijk daar, al ga ik nergens in behalve de kinder attracties, hahaha!