Mijn week in foto’s #10 | Toffe posters van Desenio en spannend Cenzaa nieuws

Mijn week in foto’s #10 | Toffe posters van Desenio en spannend Cenzaa nieuws

Deze week een extra kijkje achter de schermen want ik heb twee hele toffe dingen om je te laten zien! Ik ontving twee toffe posters van Desenio en vrijdagavond was ik bij de Cenzaa productlancering 2018.

Toffe nieuwe posters van Desenio

Twee weken geleden vertelde ik je al dat de lentekriebels bij mij dit jaar een beetje vroeg zijn haha. Een nieuwe salontafel, nachtkastjes, het Ikea keukentje dat je in de weerspiegeling van de afbeelding hierboven ziet én twee gigantische fotolijsten van 91 bij 61 cm.

Wat er precies in moest komen wist ik op dat moment nog niet want op dat formaat mooie posters vinden is best lastig! Ik vond het dan ook super tof dat Desenio mij aanbood een aantal posters met fotokunst toe te sturen. Op de website van Desenio is MEGA veel keuze. Eigenlijk wilde ik een plattegrond van New York maar aangezien we onze reisplannen toen al hadden bijgesteld koos ik uiteindelijk voor de dancer in combinatie met een tekst die mij heel erg aanspreekt.

Your mind is a powerful thing, when you fill it with positive thoughts, your life will start to change.

Liefde voor deze minimalistische stijl

Aangezien de andere kant van onze muur nu wel héél erg wit bleef, besloot ik nog twee van zulke grote posters te bestellen. Eigenlijk wilde ik een wand maken met meerdere posters, in allerlei formaten, maar manlief dacht daar anders over haha. Ik bestelde daarom nog twee enorme lijsten en vulde deze met een blauwe cotton plant en een met de hand getekende schets van een vrouwenlichaam in zwart-wit. Dit is helemaal mijn stijl, dat minimalistische, ik ben er zo enorm blij mee! Ik blijf er maar naar kijken haha. En ben ik de posters zat? Dan zijn ze heel makkelijk om te wisselen zonder dat je direct hoge kosten hoeft te maken.

Wil je zelf zo’n poster bestellen? Met de code ‘BEAUTYOPINIE’ krijg je maar liefst 25% korting als je voor 15 maart 2018 een poster bestelt, alleen is de code niet geldig op posters uit de handpicked/collaboration collecties of op lijsten. Ze zijn sowieso niet duur maar nu zijn ze helemaal lekker betaalbaar.

Woensdag kreeg ik trouwens ook nog deze bloemen, nu is mijn woonkamer helemaal lente proof!

Cenzaa event

Nadat ik zelf de posters van Desenio in elkaar had gezet en het hele huis had opgeruimd ging ik vrijdagavond met vriendinnetje Marleen naar Apeldoorn voor de productlaunch van Cenzaa. Als je BeautyOpinie al wat langer volgt weet je dat ik fan ben van dit merk. Afgelopen vrijdag had Cenzaa een deel van de Cantharel afgehuurd om haar allernieuwste collectie te showen en ik was daarvoor uitgenodigd, super tof!

Lekker op tijd waren Marleen en ik aanwezig zodat we een mooi plekje helemaal vooraan hadden.

De avond stond in het teken van de salons die met het merk Cenzaa werken. Dat was voor ons natuurlijk niet heel relevant maar ik vond het wel tof om te zien hoeveel mensen zich met hart en ziel bezighouden met huidverbetering. Zo veel liefde voor skincare! Cenzaa is een merk dat ook vanuit die filosofie ontstaan is en inmiddels 10 jaar bestaat. De nieuwste collectie is dan ook geïnspireerd op de reis langs de zijderoute en de ontdekkingsreis door 10 jaar Cenzaa. Inclusief de meest populaire producten uit de afgelopen 10 jaar.

Alvast een kleine sneak preview, op de rest van de plaatjes moet je nog heel even wachten. Ik heb namelijk twee prachtige reinigingsproducten ontdekt en die ben ik achter de schermen druk aan het testen. Ik laat ze je snel zien en ik verklap alvast dat de producten heel erg de moeite waard zijn, zo tof!

Kortom; het was een hele toffe week! Deze week staat er ook weer een toffe trip voor BeautyOpinie op de planning, ik ga namelijk op de koffie bij de dames van MOOI PR.

Daar heb ik super veel zin in; I keep you posted! Ga jij nog wat leuks doen deze week?

Deze blogpost is ontstaan vanuit een samenwerking.

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 20:09

  Wat leuk dat je er bij mocht zijn, zag ook al foto’s van een salon die er was. Ik heb woensdag een tripje naar Amsterdam. En morgen voor mijn vriendin een foldertje maken voor haar nieuwe kunstwerk. Ze heeft weer een prachtig beeld gemaakt. Ik hou van kunst, de posters kan ik zeer zeker waarderen!

 2. 13 maart 2018 / 05:11

  Gave posters heb je uitgekozen! Ik hou van deze stijl.

 3. 16 maart 2018 / 06:29

  Ah, leuk he, de posters van Desenio;-) Ik heb die met de cottonplant ook, alleen dan in het klein;-) Ze vrolijken inderdaad je wandje in een handomdraai helemaal op.

 4. 18 maart 2018 / 10:29

  Mooie posters inderdaad! Zien er heel goed uit. Xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.