Mijn week in foto’s 11 | De hei op en even rustig aan doen

Mijn week in foto’s 11 | De hei op en even rustig aan doen

Goedemorgen allemaal! Natuurlijk laat ik je deze maandag weer zien wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb, kijk je dus mee naar een nieuw fotodagboek?

Ik begin de week op… de hei

Mijn week begon anders dan normaal. Ik ging namelijk niet naar kantoor, maar naar een trainingslocatie Samen met mijn collega’s breng ik de dag door in een hotel op de hei om te werken aan onze persoonlijke én gezamenlijke effectiviteit. Ik vind dit soort dagen super leuk. Niet alleen omdat ik het tof vind om eens iets anders te doen dan een ‘gewoon’ kantoordagje, ik werk ook graag aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Bovendien heb ik fijne collega’s, dus het was gezellig én leerzaam!

Kijk eens wat ik spotte tijdens een wandeling door het bos. Apart en kunstig he?

Sowieso was dit dagje geen straf als je het eten ziet. En het smaakte nóg lekkerder dan het eruit zag. Yum!

Fijne smeersels om uit te proberen

Als ik later deze week thuis kom staat er een pakketje van Skinacademy op me te wachten. Dit merk is nieuw verkrijgbaar in Nederland, bevat geen kleur- of geurstoffen en ziet er qua ingrediënten veelbelovend uit. Ik ga de producten testen als we terugkomen van vakantie. Die vakantie komt trouwens super dichtbij, nog maar een paar weken en dan vertrekken we al naar San Francisco!!

Even een stapje terug

De rest van de week doe ik het rustig aan omdat er iets gebeurd is waar ik nu liever nog niet zo veel over kwijt wil. Normaal gesproken dender ik bij vervelende dingen altijd keihard door maar nu besluit ik gas terug te nemen en goed voor mezelf te zorgen. Vrijdagavond ga ik wel even uiteten met Jarno en Tess. Zij zijn toch waar het allemaal om draait.

Om wat kleur aan mijn weekend toe te voegen draag ik dit hele weekend deze lipstick van Estee Lauder. Ik ontving deze Pure Color Desire RougeLipstick bij het Douglas event een paar weken geleden en hij bevat ONWIJS veel pigment. Ik heb zelden een lipstick gezien die zó lang blijft zitten en bovendien niet droog aanvoelt. Aanrader! Willen jullie er nog een aparte review van zien?

Gelukkig is het mooi weer en kan ik me met een boekje in de tuin terugtrekken. Ondertussen is Jarno keihard aan het werk, en kijk ik toe hoe hij onze tuin voorjaarproof maakt haha. Fijn uitzicht!

Volgens mij wordt het vandaag weer zulk fijn weer, ik hoop dat de lente nu echt in zicht komt. Ga jij deze week nog wat leuks doen? Heb je al plannen voor de Paasdagen? Ik wens je een hele fijne nieuwe week, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. pluseenbeetjenl
  8 april 2019 / 04:43

  Goed dat je bewust een stapje terug hebt genomen. Ik merk ook steeds meer dat dat mij veel beter doet in bepaalde situaties dan maar gewoon door denderen.

 2. 8 april 2019 / 14:17

  Leuk overzicht! Bij sommige situaties is het inderdaad goed om een stapje terug te doen. Niet leuk als de aanleiding iets vervelends is. Bij mij zelf is dat momenteel dat we aan het klussen zijn 😉 De lipstick ziet er mooi uit en omdat jij er zo positief over bent, word ik automatisch nieuwsgierig. Dus een review zou ik zeker interessant vinden. Leuke foto van jou en je gezinnetje!

 3. 8 april 2019 / 16:38

  Ik houd ook altijd van teamdagen 🙂 ik had ze ook afgelopen week. De tuin ziet er prachtig uit, ik wil ook nog steeds wat gras maar heb zo geen groene vingers en helaas eigenlijk ook geen tijd om een tuin goed te onderhouden.