Mijn week in foto’s #12 | Pasen, MOOI the Apartment & ZON!

Mijn week in foto’s #12 | Pasen, MOOI the Apartment & ZON!

Wat een heerlijke week was het zeg. Een paar extra vrije dagen, een toffe dag bij MOOI pr in Amsterdam en natuurlijk het zonnetje van de afgelopen dagen! Kijk je mee naar een bomvolle mijn week in foto’s?

Pasen

Hebben jullie ook zo genoten van deze korte werkweek en een dagje extra vrij? Wij hebben een heerlijk relaxt Paasweekend gehad. Lekker uitslapen (zelfs Tess!) en je raadt het al; veel te veel eten! Ik wist het trouwens wel maar zaterdag hoorde ik weer eens dat paaseitjes maar liefst 40 calorieën bevatten! Da’s opzich niet zoveel maar als je bedenkt dat ik er zo 10 wegsnoep…. ‘S ochtends ging ik daarom nog even de sportschool in voor een lesje RPM en de rest van de paaseitjes legde ik op dit Paasstukje op tafel dat ik zelf gemaakt hebt.

Dat lesje RPM was maar goed ook want ’s avonds gingen we lekker uit eten met zowel mijn als Jarno’s familie. Een all you can eat concept, waar het eten ontzettend goed is, en wat ideaal is voor kleine kindjes. Tess vermaakte zich uitstekend en wij ook, want check deze toetjes!!!!

Dinsdag en woensdag werkte ik en ging ik tussen de bedrijven door langs één van mijn besties om kort bij te kletsen. Ik heb de afgelopen maanden enorm veel steun van haar gehad en elke keer weet ze me weer met een lief gebaar te raken. Woensdag kreeg ik van haar dit lieve armbandje met de tekst Do more of that makes you happy. Remember that!

MOOI the Apartment

Afgelopen vrijdag ging ik naar Amsterdam waar ik was uitgenodigd door MOOI the agency voor een event. Ik had gehoopt hier wat blogvriendinnetjes te zien maar helaas ging vrijwel iedereen donderdag. Uiteindelijk besloot ik toch te gaan, in m’n uppie! En dat werd beloond want wat was het een toffe dag zeg! De dames van MOOI zijn allemaal super lief en hebben me enorm veel verteld over de mooie merken die zij vertegenwoordigen.

Make-upmerk L.O.V. is zo’n merk dat in de spotlights stond en is wat mij betreft een merk om in de gaten te houden. Daar ga je nog veel van horen want mooi, luxe en betaalbaar.

Keune had ook tof beautynieuws, ze hebben een heerlijke droogshampoo in balsemvorm. ZÓ heerlijk, ik laat hem je snel uitgebreid zien.

Ook nog even langs bij Nars! Ik kan je helaas nog niets vertellen over de nieuwe producten want die waren nog mega geheim. Nog even wachten tot ze in Juni in de winkel liggen, ze zijn de moeite waard om in de gaten te houden.

Love the make-up eraser! Ook hier ga ik jullie binnenkort meer over vertellen.

En vergeet Maria Nila niet. Je hebt hier een tijdje geleden al meer over de shampoo & conditioner kunnen lezen en ik ben NOG meer fan van dit merk geworden. De producten ruiken allemaal even lekker, zien er tof uit, doen precies wat ze moeten doen en zijn ook nog eens goed voor de wereld. Niets dan liefde!

Het appartement was ook nog eens heel mooi ingericht met allerlei meubels van onder andere Made.com, tof! Al met al heb ik een geweldige ochtend gehad. Het blijft voor mij altijd lastig want ‘even’ naar Amsterdam voor een event betekent voor mij altijd een dag vrij nemen én de halve dag aan het reizen. Ik ben daarom best wel selectief. Ik zou het liefst overal bij zijn en alle beautynieuwtjes op de voet volgen maar dat gaat nu eenmaal niet altijd. Dit was in elk geval zeker de moeite waard; een fijne dag én ik ben weer helemaal up to date!

En door! Nog meer mooie kleding

Rond 2 uur vertrok ik weer naar Deventer want ik had nog meer op de planning staan. Aan het begin van de avond ging ik namelijk met een hele groep vrouwen private shoppen. De Fashion Farm in Bathmen opende haar deuren speciaal voor ons. Zet dan wat hapjes en drankjes op tafel, een toffe avond gegarandeerd! Uiteindelijk kocht ik twee toffe items die ik je in mijn Instastories kon zien.

Zaterdag moest ik even bijkomen van de drukke dag ervoor en dat kon gelukkig in het zonnetje. Hebben jullie er ook zo van genoten? Die eerste zonnestralen, lekker buiten in de tuin zitten, genieten! Ik hoop dat het zonnetje vandaag ook weer lekker schijnt want ik heb een dagje vrij genomen om de persrondleiding bij het Beauty Trade Festival bij te wonen. Als je nieuwsgierig bent wat daar allemaal te beleven valt, via mijn Instagram stories neem ik je mee.

Voor nu alvast een hele fijne nieuwe week, enjoy!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 9 april 2018 / 17:43

  Wat een leuke week had je, heerlijke foto’s om blij van te worden!

 2. 10 april 2018 / 04:21

  Lekker weekje had je! En wat zit je haar mooi op de foto’s! Jammer dat ik niet naar MOOI kon, moet mijn vrije dagen echt sparen, anders was ik je zeker even aangeschoten. Had je vast wel herkend!

 3. 10 april 2018 / 04:48

  Wat een leuke week had je!

  Lastig he met steeds vrije dagen moeten opnemen. Loop tegen hetzelfde aan.

 4. 10 april 2018 / 06:33

  Aah wat was het gaaf hè, The apartment! Ik was ook onder de indruk van L.O.V.! Die droogshampoo van Keune heb ik helemaal gemist, wat jammer. Het klinkt alvast super origineel en vernieuwend. En gisteren was ook al weer zo’n geweldige dag;-) Heel leuk om je nu eens in het echt te zien.

 5. 10 april 2018 / 17:29

  Het was zo gaaf bij Mooi! En nu de vraag… hoe krijg je dat Keune potje open? Ik hoop binnenkort mijn eerste LOV lak binnen te krijgen!

  • Natascha
   Auteur
   11 april 2018 / 11:50

   Gewoon draaien? Serieus hahaha, het is gewoon een draaidop 😉

 6. 11 april 2018 / 09:03

  Ja, wat was het heerlijk he, zo’n kort weekje. En dan ook nog met zoveel zon! Ik heb er ook intens van genoten. Wat leuk, die dag van MOOI PR. Ziet er super geslaagd uit. Ben benieuwd naar die balsem-droogshampoo trouwens!