Mijn week in foto’s 13 | Zomer tijdens Pasen en shoppen in Duitsland

Mijn week in foto’s 13 | Zomer tijdens Pasen en shoppen in Duitsland

Leuk dat je weer kijkt naar mijn fotodagboek. Ben je ook zo blij met het zonnige Paasweekend? Ik wel! Zo heb ik onwijs genoten van het heerlijke weer, ging ik shoppen in Duitsland en naar de Goede vrijdagmarkt.

Een persoonlijk cadeautje

Mijn week begon goed toen er een heel leuk pakketje binnenkwam. Nadat het met mijn gezondheid niet helemaal lekker ging moest ik het de afgelopen twee weken een beetje rustig aan doen. Precies het goede moment om te genieten van een cadeau dat ik aan het begin van de week ontving van Yoursurprise.nl; een fluffy badjas met mijn eigen naam erop. Jaren geleden deed ik Jarno precies dezelfde cadeau voor zijn verjaardag, en nu heb ik er dus één met mijn eigen naam erop. Super leuk!

Ik zag trouwens zoveel leuke gepersonaliseerde cadeaus bij deze webshop dat ik ook alvast mijn Moederdagcadeautje bestelde. Ik kan die natuurlijk nog niet laten zien omdat mama mijn blog ook leest maar ik stelde een heel tof cadeau samen met allemaal dierbare foto’s van mij, papa, mama en mijn zusje.

Back 2 work

Deze week pakte ik ook langzaam het werken weer op en dat voelde fijn. Thuis zitten vind ik voor een dagje best lekker hoor maar daarna ben ik er al snel weer klaar mee. Werken geeft afleiding en bovendien heb ik fijne collega’s die ik ook graag weer wilde zien. Op ons kantoor hebben we een super relaxte ruimte waar deze toffe lampen hangen. Ik wil ze thuis ook! Stiekem krijg ik elke keer als ik ze zie associaties met Newton’s Balansballen en wil ik ze tegen elkaar aan laten tikken haha.

Woensdagmiddag ben ik vrij en ga ik in de tuin aan de slag. Dat is best bijzonder want ik heb absoluut geen groene vingers en vind het eerlijk gezegd ook niets aan. Na een uurtje plof ik neer op de tuinstoelen maar is Tess nog lang niet klaar. Van wie ze die groene vingers heeft weet ik niet maar elke keer als ik even niet kijk zit ze tussen de planten, vindt ze heerlijk.

Donderdag na het werk duik ik de sportschool in, iets wat ik de afgelopen weken sowieso heel vaak heb gedaan. Ik vind het heerlijk om de dag af te sluiten met een pittige circuittraining of juist een ontspannende yogales. Helemaal nu het ‘s avonds weer langer licht is. Deze foto maakte ik rond een uur of 8 en deze boom vind ik zo mooi!

Vrijdag is de traditionele Goede vrijdagmarkt waar ik, traditiegetrouw, met mama heen ga. We spreken om 9.00 uur af en hebben daarom alle kraampjes al gezien voordat de drukte losbarst. Bij Ziengs hadden ze een leuke winactie, mama kreeg 25% korting op de schoenen die ze kocht.

In de middag maak ik Tess haar zandbak summerproof waar ze de hele middag in speelt.

Een zomers Paasweekend

Zaterdag wilde ik eigenlijk niets anders doen dan chillen in de tuin maar als ik hoor dat mama en mijn zusje naar Duitsland gaan, gaan Tess en ik spontaan mee. We hebben een onwijs gezellige dag, lunchen in het zonnetje en lopen door het gezellige Munster.

Ook loop ik tegen de PERFECTE jeans aan en dat is best bijzonder. Ik heb welgeteld 1 jeans in mijn kledingkast maar die zit niet lekker en draag ik nooit. De jeans die ik gekocht heb bevat veel stretch, had een voor mij perfecte fit en bleek bij de kassa ook nog eens onwijs afgeprijsd. Binnenkort zal ik hem in een outfit blog aan jullie laten zien. Voor de rest neus ik tussen allerlei mooie make-up producten maar koop ik niets, ik probeer mijn geld te bewaren voor een shopsessie in Amerika.

De relaxdag die ik eigenlijk voor zaterdag in gedachten had heb ik verplaatst naar vandaag. Jarno moet wel gewoon werken en daarom ben ik alleen thuis met Tess. In de ochtend wil ik het huis aan kant brengen, vast mijn koffer een beetje inpakken en daarna genieten van de zon! Ga jij nog wat leuks doen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 22 april 2019 / 07:44

  Klinkt als een perfecte week
  Ik mis dat wel hoor om mijn kids zo lekker rond te zien scharrelen in de tuin, al ben ik natuurlijk kneiter trots hoe goed ze in het leven staan als jong volwassenen.
  Spannend dat Amerika nu steeds dichter bij komt trouwens, super leuk

 2. 22 april 2019 / 15:44

  Wat een leuk overzicht met mooie foto’s en klinkt als een heerlijke week. En wat een weer hebben we he! Het voelt echt aan als zomer. Leuk die gepersonaliseerde badjas! Leuke kado tip! Wij zijn vandaag op de fiets naar Natuurmonumenten gegaan en hebben daar heerlijk op terras gezeten terwijl de kleine zich vermaakte in de Oerrr tuin. Het was heerlijk!

 3. pluseenbeetjenl
  23 april 2019 / 07:05

  Klinkt als een heerlijk weekje. Let goed op jezelf

 4. 23 april 2019 / 10:16

  Fijn weekje! En zo leuk een badjas met je eigen naam hihi 🙂

 5. petracupcake
  25 april 2019 / 07:24

  Wat een leuke foto’s!!