Mijn week in foto’s #16 Team #nevernoteating en shoppen in Duitsland

Mijn week in foto’s #16 Team #nevernoteating en shoppen in Duitsland

Hello Monday! Vandaag laat ik je weer zien welke leuke dingen ik de afgelopen week allemaal uitspookte.

Een week met team #nevernoteating

Mijn week begon met heul, heul, heul veel eten. Vorige week zondag was namelijk de babyshower van één van mijn vriendinnetjes. Zij verwacht over een paar weken haar eerste kindje en dat moest natuurlijk gevierd worden met een heerlijke high tea. Zondag was het best wel koud dus we hebben heerlijk de hele middag binnen gezet, met AL dit eten! Voor iedereen stond er een portie als op de foto hieronder klaar. Niet normaal toch? Wel lekker hihi. Ik kon daarna echt geen eten meer zien, ik had namelijk alles opgegeten, nomnom!

Balansdagen?

De dag erna ging ik weer ‘gewoon’ aan het werk. Gelukkig werd het in de loop van de week ook steeds mooier weer. Kon ik alle calorieën van de high tea er weer aflopen haha. Ik ging met een collega een rondje lopen in het park voor het kantoor waar ik werk en maakte daar deze foto. Dan doen we ons overleg gewoon lopend, win-win! Fijne locatie toch? Dinsdagavond ging ik trouwens naar yoga, woensdagavond heb ik baantjes gezwommen en donderdag heb ik een circuitje gedaan in de sportschool. Dat was ook echt wel nodig na al het eten van deze week haha.

Team #nevernoteating gaat namelijk gewoon door. Toen ik donderdagavond thuis kwam zag ik de auto van Sushi by me voor onze deur staan en ineens had ik zo’n trek! Ik bedacht me net dat het misschien wel een goed idee zou zijn om in het weekend sushi te bestellen. Tot ik binnenkwam en een hele grote sushi box zag. Na twaalf jaar kent Jarno mij wel en weet ‘ie precies waar ‘ie me blij mee maakt. Nom, nom, nom!

Op vrijdag was ik vrij en besloot ik er met Tess op uit te trekken voor een fietstochtje. Onderweg stopten we even op de markt en besloot ik mezelf een grote bos bloemen cadeau te doen. Dat is voor mij het ultieme voorjaarsgevoel!

Ons half jaarlijkse shopuitje in Duitsland

Bevrijdingsdag vierden wij dit jaar niet op een festival maar in een heerlijk, gezellig Duits plaatsje. Wat een weertje he?! Stiekem hebben we dan ook meer tijd op het terras dan in de winkels doorgebracht maar natuurlijk mocht een bezoekje aan DM niet ontbreken. I love deze drogisterij!

Mijn favoriete Nivea Sun douchegel hadden ze ook, die in Duitsland trouwens een stuk goedkoper is.

Op Instagram kreeg ik allerlei privé berichtjes met de vraag of ik me een beetje had in kunnen houden. And I did guys! Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel geshopt. Een zonbeschermingsspray voor het haar, wat make-up, scheermesjes en de zilvershampoo van Balea. Ik ben trouwens benieuwd of dat wat is voor nog geen twee euro. Als ik enthousiast ben lees je dat hier natuurlijk binnenkort ook. Beschaafd toch?

Terwijl ik dit typ is het zaterdagavond en lig ik lekker op de bank te relaxen. Morgen willen we nog even langs het tuincentrum en verder wil ik vooral heerlijk genieten van de zon! Een hele dag vrij waarin ik gewoon kan doen wat ik wil. Even niet werken en ook een dagje niet bloggen dus. Wil je toch weten wat ik allemaal uitgespookt heb? Op Instastories laat ik het je zien.

Heb jij ook zo genoten van de zon? Ik wens je in elk geval alvast een hele fijn week, enjoy!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 7 mei 2018 / 04:49

  Je hebt zeker beschaafd geshopt bij de DM. Goed gedaan 😉
  De sushi ziet er echt to die for uit.

 2. 7 mei 2018 / 14:19

  Leuke foto’s! Ik vind vooral je DM aankoopjes erg leuk. 🙂

 3. 7 mei 2018 / 20:22

  ahh mag ik ook bij het team #nevernoteating!?

 4. bychristiana
  8 mei 2018 / 05:45

  Oh wat gezellig en lekker dat je ook een high tea gehad hebt;-) Vanwege de bruiloft zit ik nu meer in team #noteatingatall maar tijdens die high tea mocht ik van mezelf alles eten wat ik lekker vond;-)

 5. 8 mei 2018 / 14:38

  Oh, zo’n high tea lijkt me echt super gezellig! Maar vooral mega lekker!

 6. 8 mei 2018 / 16:49

  Super leuk om te zien! Gaaf die high tea. Wat komen er heerlijke hapjes voorbij. En die bloemen op de eerste foto vind ik ook prachtig <3

 7. 8 mei 2018 / 17:24

  Oooh ik hoop na 6 juni ook even lekker los te gaan qua eten! Nu nog even de rem erop!

  Die bloem… love it!

  En Yeah voor de DM!

 8. 11 mei 2018 / 08:18

  Haha, je hebt het netjes gehouden bij de DM. Wij gaan er eigenlijk altijd met een vet grote shopper vol voorraad weer weg. Kost een fortuin, maar bespaart wel 2 fortuinen! Zo fijn, die prijsjes daar. Fijn he, dat mooie weer. En als je dan nog bij zo’n locatie werkt waar je lekker even naar buiten kunt, is dat helemaal mooi meegenomen. Lekker genieten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.