Mijn week in foto’s #20 | Zomer in Nederland en vooral lekker veel chillen

Mijn week in foto’s #20 | Zomer in Nederland en vooral lekker veel chillen

Ik heb zo’n heerlijke week gehad! Het zomerse weer, afspraken met lieve vriendinnen en zondag kreeg ik een manicure en pedicure aan huis. Kijk je mee naar de foto’s die ik afgelopen week maakte?

Summer in the city

Wat een weertje he afgelopen week? Ik geloof dat dit wel het meest besproken onderwerp van de afgelopen dagen is haha. Niet iedereen is gek op deze hitte (eerlijk gezegd zat ik ook flink te puffen) maar ik heb er ook van genoten. Vorige week zondag gingen we heerlijk naar het zwembad en ik vind niets lekkerder dan op mijn rug in het gras liggen en kijken naar de mooie blauwe lucht en het bos om ons heen. Genieten!

Some shopping

Werken met dit warme weer vond ik dan wat minder. Ik dook daarom met vriendinnetje Marleen de stad in om een zomerse kantooroutfit te scoren. We gingen op zoek naar zwierige rokjes en jurkjes maar ik kwam uiteindelijk thuis met deze broek en een spaghetti top haha. Ik kon deze broek gewoon niet laten liggen, ik vind hem zoooooo tof! Binnenkort laat ik je hem zien in een outfit post!

De broek had een behoorlijk gat in mijn budget geslagen haha maar gelukkig wist ik ook nog een goede deal te scoren. Bij Etos zag ik deze drie flessen shampoo van Tigi. Ik betaalde er serieus maar (4! euro voor en ik vind dit één van de fijnste shampoo´s ever. De flessen zijn mega groot dus hier kan ik wel weer even mee vooruit.

Een sportieve dag in de tuin….

Vrijdagochtend zou ik met vriendinnetje Marijana een dagje gaan mountainbiken. Ik had Tess naar het kinderdagverblijf gebracht en was naar de fysiotherapeut geweest toen we voor een kop thee in de tuin neerploften. Dat hadden we beter niet kunnen doen want we waren zoooo fijn aan het kletsen, de zon scheen in ons gezicht en ik kreeg een beetje pijn in mijn hoofd van de behandeling van de fysio. Je raadt het vast, voor we het wisten was het drie uur later en zaten we nog steeds lekker te kletsen hihi.

Ken je dus die grap van die vriendinnen die een dag sportief gingen doen? Die bleven de hele dag buiten zitten en broodjes eten. Het was HEERLIJK, gewoon eens lekker doen waar je zin in hebt. Gewoon omdat het kan.

Nog meer relaxen

Mocht je het idee hebben dat ik de afgelopen week niet heel veel heb gedaan, dan klopt dat wel haha. Terwijl ik dit type zit ik namelijk nog na te genieten van een heerlijke manicure en pedicure behandeling. Zondag kwamen 2 dames van Beautilina langs om mij, mijn moeder en Jarno flink in de watten te leggen. Dat was zó enorm fijn dat je er binnenkort een complete blogpost over kunt lezen. Ik doe ook niets anders dan naar mijn handen kijken, eindelijk heb ik weer mooie lange nagels.

En heb ik een prachtige French pedicure waarmee ik hopelijk ook de aankomende week weer lekker languit met mijn voetjes in het gras kan liggen, laat dat zomerse weer nog maar even aanhouden!

Heb jij een fijne week gehad? Enjoy this one!

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 4 juni 2018 / 04:28

  Wat heerlijk een pedicure en manicure aan huis.

  Ik vind je broek super leuk. Benieuwd naar je outfit post.

 2. 4 juni 2018 / 06:15

  Ooooh wat heerlijk zo’n pedicure aan huis. Ik ben jaloers!

 3. 4 juni 2018 / 08:59

  Je broek is super gaaf! Lijkt me heerlijk om mijn nagels te laten doen echt even een me time momentje

 4. ByChristiana
  4 juni 2018 / 09:29

  Wat een heerlijke week zeg, lekker hoor! En voel je er vooral niet schuldig om, ik bedoel, iedereen heeft toch af en toe van zulke relaxte dagen nodig? Ik vind je broek super leuk, ik ben alvast benieuwd naar de outfit post.

 5. femkedj
  4 juni 2018 / 13:54

  Wat heb je een heerlijke week gehad zeg: shoppen, relaxen in de tuin met een vriendin en de pedi- en manicure. Heerlijk!

 6. 5 juni 2018 / 07:04

  Leuke broek enne… die shampoo heb ik al genoteerd!
  Ik moet nog steeds een afspraak met hen maken, mijn vingernagels durf ik niet meer aan, die probeer ik zelf weer op lengte te krijgen.
  De pedicure lijkt mij fijn… lakken ze alleen je nagels of verwijderen zij ook eelt en dergelijke?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.