Mijn week in foto’s 22 | Een mini make-over in huis

ervaringen met posters van posterstore

Afgelopen week gaf ik ons huis een spontane make-over waarvan ik het resultaat graag aan je laat zien. Verder had ik een leuke dag op het werk, ging zwemmen en genoot gewoon van allerlei zomerse dingen.

Een mini make-over van de woonkamer, de keuken en de hal

Twee weken geleden bedacht ik me dat ik onze woonkamer een mini make-over wilde geven dus dat plan moest a la minute uitgevoerd worden. De grijze plantenbak naast onze grijze bank vond ik te saai, in de keuken hing niets aan de muur en sinds de spiegel in de hal van de muur gevallen was, is die ruimte ook super saai. Een grote make-over zat er helaas niet in, dus kocht ik wat nieuwe planten en allerlei leuks voor aan de muur. Een soort mini make-over.

Lekker burgerlijk bij de Intratuin

Zaterdagochtend direct om half 9 dook ik de Intratuin in voor een nieuwe plantenbak. Op alle aankopen voor 10.00 uur kreeg je 20% korting en dat was harstikke welkom. Deze foto appte ik naar Jarno omdat ik niet kon kiezen. Hij vond de rechter het mooist en aangezien die ook 30 euro goedkoper was, werd de keuze ineens een stuk minder moeilijk.

Al maanden wilde ik graag een ‘bottle garden’ en nu ik 20% korting kreeg nam ik deze fles ook mee. Zo leuk!

Posters van Posterstore

Zondag was het Vaderdag en terwijl de meeste papa’s een dagje vrij hadden, zette ik die van mijn dochter aan het werk haha. Een paar dagen eerder was namelijk mijn bestelling van Poster Store binnen gekomen. Toen de postbode ermee aan de deur stond heb ik direct alles open gemaakt en de posters in de lijsten gedaan.

Na een paar dagen nadenken welke waar zou komen te hangen was ik eruit. In de woonkamer hangen 4 mega grote posters en door die te vervangen heb je in no time iets anders aan de muur. Deze poster boven de eettafel matcht zo leuk met mijn plantjes.

Bovendien vind ik de keuken (als sinds we hier zijn komen wonen) saai maar kan ik mijn wederhelft niet overtuigen om de muur een kleur te geven. Tot het zo ver is hangt daar dus nu een hele toffe collage. Via de website van Posterstore deed ik allerlei inspiratie op en photoshopte ik de foto’s met keukenthema erin.

Wist je trouwens dat een collage helemaal niet makkelijk op te hangen is Ik heb me er in elk geval behoorlijk in vergist. Jarno is er zeker 2 uur mee bezig geweest, de lieverd.

Maar het resultaat mag er zijn. Alles hangt recht en er is een duidelijke middellijn. Ik ben hier zo onwijs blij mee!

Tot slot maakte ik een mini projectje van de hal. In de wc heb ik allerlei posters en souvenirs hangen van reizen die we gemaakt hebben deze tekst vond ik zo toepasselijk. Together is out favourite place to be. Daarnaast hangt nu een spiegel van de Casa om een blik in te werpen voor je de deur uit gaat. Alleen mijn rekje met parfums? Waar ik die nog op ga hangen weet ik nog niet.

Kennisfestival

Op dinsdag hoef ik een dagje niet naar kantoor, maar organiseert mijn werkgever een heus kennisfestival. Die dag delen mijn technische collega’s hun kennis én is er een internationale spreker die vertelt over Social media als sociaal-technische wapens. Super interessant!

En hoppa, door naar het weekend

Op vrijdag ben ik lekker de hele dag vrij en geniet ik optimaal van het heerlijke weer. Ik pak de fiets en onderweg staat de brug open. Naast mij staan fietsers te schelden, te tieren en zenuwachtig te doen omdat het zolang duurt. Ik geniet juist lekker van het zonnetje, de wind door m’n haren en het idee dat ik alle tijd heb. Heerlijk, zo’n lang weekend.

Mooi is de IJssel he?

Na mijn fietstochtje ga ik nog even langs een nieuwe tweede hands kledingwinkel van het Leger des Heils. Ze hebben hier super mooie kleding en vorige week viel mijn oog al op een paar gave instappers. Ze waren er nog in mijn maat maar blijkbaar was dit een productiefoutje, want ze waren veel te klein. Jammer!

Zaterdag gaan we lekker naar het zwembad, Tess vindt zwemmen namelijk heerlijk.

De rijdende dichter

Zondag gaan we vroeg in de ochtend op pad om foto’s te maken van Jarno. Wist je dat hij een Instagramaccount heeft waar hij meerdere keren per week gedichtjes plaatst onder de naam de rijdende dichter? De afgelopen maanden is hij al meerdere keren geïnterviewd door grote dagbladen en een tijdschrift voor transport. Deze week heeft the social goodgirl hem geïnterviewd, ik ben super benieuwd naar het resultaat. Bij het interview komt een foto van Jarno en die moesten we zondag dus even maken.

In de middag zetten we een zwembadje voor Tess op en steken de BBQ aan. Lekker chillen!

Aankomende week wil ik mijn agenda een beetje leeghouden, aangezien het elke dag meer dan 30 graden lijkt te worden. Ik ben van plan vroeg op te staan, vroeg ook weer naar huis te gaan en dan in de avonden wat baantjes te gaan zwemmen in het zwembad. Lekker afkoelen!

Heb jij zin in de hitte? Ik wens je in elk geval een fijne zomerse week.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. ByChristiana
    24 juni 2019 / 09:26

    Wat een gave posters heb je uitgekozen, ze passen ook allemaal zo leuk bij elkaar. Het zou leuk zijn als je Jarno nog eens kunt overtuigen de muur een kleurtje te geven, dat geeft ook al weer direct extra gezelligheid. Ik moet dat ook altijd subtiel aanpakken bij Andre haha. Gewoon het juiste moment kiezen en het heel mooi ‘inpakken’. 😉

  2. 24 juni 2019 / 14:28

    Ik kocht vorige week exact dezelfde Bottle Garden, leuk! Mijne was helaas alleen niet afgeprijsd haha. 🙂