Mijn week in foto’s #24 | Blogkamer make-over

Mijn week in foto’s #24 | Blogkamer make-over

De week after een hele fijne zomervakantie, wat doe je dan? Nou, ziek in bed liggen!? Gelukkig knapte ik vrij snel op en werd het toch nog een hele fijne zomerse week! Kijk je mee?

Een nostalgische schoolplaat in een nieuw jasje

Hoe graag ik ook reis, het thuiskomen vind ik minstens zo fijn. Je eigen spulletjes om je heen, een fijn bed en kunnen doen en laten wat je wilt. Heerlijk! Toen ik thuiskwam van vakantie leek het wel feest want er stonden hele mooie nieuwe beautyproducten te wachten die de postbode voor me had bewaard. Ook het pakketje waar ik al een paar weken op zat te wachten zat erbij, mijn wereldkaart.

Yep, ook ik doe mee aan de wereldkaarten trend hihi. Ik vond deze met de tekst Let’s’be adventurers zo tof! Hij past precies bij hoe ik me momenteel voel, ik wil meer van de wereld ontdekken! Ik twijfelde nog over een afbeelding op hout maar besloot uiteindelijk voor de schoolplaat te gaan, old school in een nieuw jasje.

Nu alles er zo netjes uitzag besloot ik direct mijn kasten uit te mesten. Alle productjes die ik weg wil geven heb ik in een aparte bak gelegd en de nog te reviewen spulletjes heb ik uitgezocht op wat me leuk leek om jullie te laten zien. Er komt dus weer snel veel moois online.

Nu mijn blogkamer een update had gehad wilde ik ook de woonkamer aanpakken. Ik irriteerde me al een paar weken mateloos aan onze eetkamerstoelen omdat deze compleet versleten waren. Nieuwe kopen dan maar? Ik struinde Marktplaats af en wist zo voor een prikkie nieuwe stoelen op de kop te tikken. Yeah!

Een zomers griepje?

Maandag zat mijn vakantie erop en moest ik weer aan het werk. Helaas liep dat even anders….Tess was op Mallorca al ziek geweest (inclusief fijne overgeefsessie in het vliegtuig!) en had ons daar allemaal aangestoken. Bij Jarno en mij bleef het gelukkig bij een verkoudheid, tot ik zondagavond in een fikse regenbui terechtkwam en ineens mega koppijn kreeg. Die nacht kreeg ik een bijholteontsteking, hoofdpijn vanuit m’n oogkassen tot aan mijn oren en kiezen, auw! Ik ben dus maandag snel m’n bed weer ingekropen en kwam er pas woensdagavond weer uit.

Donderdag ging ik weer aan het werk, één dagje om er weer in te komen haha. Vrijdag had ik namelijk alweer weekend en ging ik met Tess, mama en zusje op de fiets naar de stad. Lekker even de markt over, een smoothie op het terras en genieten van de zon, fijn! Had ik mooi even wat energie opgedaan die ik de dag erna nodig had. Zaterdag was ik namelijk behoorlijk brak. Niet omdat ik een gaaf feestje had gehad trouwens haha maar iets met een dreumes en doorkomende kiezen. Vul zelf maar in… Geen foto’s dus.

Zomer in Nederland

Zondag was weer een dag uit een boekje. Ik had eigenlijk afgesproken met Marloes van Beautyjuf maar last minute besloten we onze date een week te verzetten. Dat betekende een middag over! We stapten met z’n drietjes op de fiets en reden heerlijk door de bossen. Noem me gerust een grijze sok hoor maar dit is toch heerlijk!? Het was net vakantie. Rust en zon, opladen voor een nieuwe werkweek. Zo hoef je niet op vakantie!

Onderweg kwamen we langs een biologische streekmarkt. Allemaal biologische sapjes, fijne smeersels en mooie sieraden. Love dit soort initiatieven! Ik spotte er deze geurflessen spotte van de Hutte Cosmetics. Interieur parfum maar dan zonder schadelijke ingrediënten!

Ik vond alles even lekker ruiken en nam de Sandelwood en Lavendel mee, lekker!

En toen was de week rond en is het alweer maandag. Tijd voor een nieuwe werkweek met hopelijk veel zon. Heb jij nog wat leuks op de planning staan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 2 juli 2018 / 04:47

  Leuk je blog kamer. Mijn kaart moet nog een plekje krijgen .

  Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt!

 2. ByChristiana
  2 juli 2018 / 07:13

  Ah ja, hoe heerlijk vakantie ook is, thuiskomen is minstens zo heerlijk! Helemaal leuk die schoolplaat zeg! Ik vind dat net wat specialer dan een gewoon schilderij. Zelf heb ik er een achter de bank hangen, maar dan met een jungle-print.

 3. 2 juli 2018 / 12:43

  Het ziet er super leuk uit zo! En die kaart is echt gaaf! 🙂

 4. 3 juli 2018 / 06:40

  wat een leuk overzicht! Je landkaart vind ik echt prachtig. Wat een mazzel van die stoelen, zo zie je maar.. Marktplaats is echt super handig wat dat betreft. Vervelend dat je ziek werd bij thuiskomst , maar gelukkig ben je weer opgeknapt.

 5. 3 juli 2018 / 14:35

  Erg leuk om te zien! Die wereldkaart is zo gaaf. I want one! Prachtige foto’s heb je gemaakt. En die sandelwood en lavendel lijken mij ook heerlijke geuren. <3

 6. YuSt SoMe
  3 juli 2018 / 18:17

  Die kaart is onwijs mooi!
  Wat leuk dat je op MP de stoelen vond. Hier in huis staat een stoel die ik vond in een groep. Kostte mij niks! Yeah! Lekker he?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.