Mijn week in foto’s #24 | Deventer op Stelten

Mijn week in foto’s #24 | Deventer op Stelten

Afgelopen week werkte ik veel en stond Deventer in het teken van Deventer op Stelten. Kijk je mee naar een nieuw fotodagboek waarin ik je laat zien wat ik allemaal deed?

Heerlijk! Een rustige week

Afgelopen week was best rustig en eerlijk gezegd vond ik dat wel lekker. De weken ervoor moest ik op kantoor een campagne opleveren en dat liep deze week allemaal zoals gepland. Dus had ik even tijd om rustig wat achterstallig werk in te halen en na te denken over leuke nieuwe dingen. Normaal gesproken ben ik niet zo gek op dat soort weken, geef mij maar wat tijdsdruk. Op de één of andere manier vind ik dat lekker.

In de avond uren heb ik het zwemmen weer ontdekt. Met het warme weer van de afgelopen weken ben ik de sportschool wat uit het oog verloren haha. Deze week ga ik de zwemvierdaagse zwemmen, dus genoeg beweging. De week erna wil ik eens kijken of ik de sportschool nog weet te vinden.

Woensdagmiddag ben ik vrij en duik ik met Tess de stad in. Natuurlijk is het tijd voor IJS!

Deventer op Stelten

Vanaf donderdag stond ‘mijn stad’ in het teken van het jaarlijkse festival Deventer op Stelten dus ging ik met Jarno en Tess kijken naar dit straattheater.

Jammer genoeg hadden we dit jaar geen oppas dus we konden niet naar de avondvoorstelling. In het daglicht vond ik dit optreden niet zo heel spectaculair. ‘s avonds schijnt het helemaal verlicht te zijn, dat had ik graag gezien! Bovendien werd ik een beetje gek van de drukte, er stonden zoveel mensen dat ik amper wat kon zien.

Oh, enne of deze foto zo scheef is? Nee, de Waag staat echt zo scheef.

Iemand anders vond het overdag al een beetje te spannend haha. Veilig bij papa.

Dit was een beetje een saaie week he? Ik zal er op letten aankomende week wat meer foto’s te maken, want deze week is een stuk drukker (met leuke dingen gelukkig!). Zo ga ik de zwemvierdaagse zwemmen, shoppen met een vriendin, uiteten met vrienden én heeft mijn zusje een zangoptreden!

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. simonevisserscom
  8 juli 2019 / 06:56

  Ik kende Deventer op stelten helemaal niet, wat gaaf! Een ijsje zou er trouwens nu ook wel in gaan!

 2. petracupcake
  8 juli 2019 / 08:10

  Oh, zag er heel erg leuk uit!

 3. ByChristiana
  8 juli 2019 / 11:50

  Knap hoor, de zwemvierdaagse. Ik ben benieuwd hoe je dat gaat ervaren! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, alleen de avond vierdaagse waar je dus bij wandelt. Succes!

 4. whippetvinkie11
  9 juli 2019 / 10:50

  Respect dat je de vierdaagse gaat zwemmen, goed hoor! Wat een leuk evenement, lekker kleurrijk. Jammer dat jullie niet in de avond konden gaan… Wat staat de Waag scheef! Ik ken het gebouw wel van naam maar dat ie zo scheef stond, bijzonder!

 5. 14 juli 2019 / 07:29

  Vind er niks saais aan hoor . Goed dat je de zwemvierdaagse gedaan hebt . Dat lijkt me behoorlijk pittig. Leuke foto’s ook van Deventer op Stelten, had ik nog nooit van gehoord.