Mijn week in foto’s #28 | Eten op rolletjes & eindeloos zomer

Mijn week in foto’s #28 | Eten op rolletjes & eindeloos zomer

Ook aan het eind van deze week waarin de hitte hét gespreksonderwerp van de dag was laat ik je zien wat ik allemaal gedaan heb. Kijk je mee naar een nieuwe mijn week in foto’s?

Eten op rolletjes

Vorig weekend was het nog niet zo heet en ging ik op pad met vriendinnetjes Ellen en Marlous. Regelmatig kletsen we bij tijdens een sushi date omdat we daar alle drie gek op zijn. Deze keer besloten we een kijkje te nemen bij Eten op rolletjes in Deventer. Heerlijk de hele avond buiten zitten.

Het was alleen echt super rustig…

Kijk toch hoe mooi Deventer is! Als ik deze skyline zie ben ik toch wel heel trots op deze mooie stad.

Maandag

Maandag komt het fotoboek binnen dat ik vorige week in mijn vrije uurtjes maakte bij Fotofabriek. Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met het maken van fotoboeken van mijn zwangerschap, de eerste maanden van Tess en ik had het idee om ook de herinneringen aan al onze mooie vakanties tastbaar te maken. Ik heb er afgelopen jaar alleen nooit de tijd voor genomen om verder te gaan. Tot nu! Onze vakantie naar Mallorca was het vastleggen zeker waard. Het fotoboek is erg mooi geworden, misschien wel de mooiste die ik gemaakt heb! De site van Fotofabriek vind ik een aanrader, de boeken zijn mooi en ook niet al te duur. Ik heb me voorgenomen om de komende weken onze vakantie naar Moskou in een fotoboek vast te leggen.

Dinsdag & Woensdag

De rest van de week ben ik heel druk op kantoor en heb ik het vooral heel warm haha. Ik maak daarom nauwelijks foto’s en plof zodra ik thuis kom met Tess in de tuin, met m’n voeten in het zwembad. Heerlijk! Normaal gesproken hoor je mij niet klagen maar NU? Ik geloof dat ik dat afgelopen week wel gedaan heb haha. Zoals het een echte Nederland betaamt.

Donderdag & Vrijdag

Op donderdag krijg ik een mail dat mijn werkgever besloten heeft de rest van de week een Tropenrooster in te stellen. Als je wilt mag je na vijf uurtjes werken naar huis. Nou, dat wil ik wel! Half puffend en steunend loop ik nog even naar de ijssalon, yummm! Ik eet trouwens deze week elke dag wel een ijsje, oeps haha.

In het weekend ben ik zoooo blij dat het een beetje afkoelt. S’morgens gaan we naar de stad en zaterdagavond zetten we onze schuifpui helemaal open en tocht het lekker door in huis. Wij ploffen op de bank met Netflix en een biertje. Zondag doe ik trouwens niet meer veel meer dan dat, behalve dat ik s’morgens toch nog even de sportschool in duik. Heerlijk zo’n weekend.

En dat was mijn week! Wat een heerlijke, zomerse week. Al vind ik het stiekem ook niet erg als het deze week iets minder warm is. Trek jij de hitte nog een beetje? Ik wens je een fijne week, enjoy!

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 30 juli 2018 / 05:52

  Wat fijn dat je werkgever rekening hield met de warmte. En met dit weer mag je toch elke dag een ijsje

 2. 30 juli 2018 / 06:38

  Oh heerlijk zo’n tropenrooster, kan je echt wel gebruiken met deze hitte!

 3. 30 juli 2018 / 08:16

  Ideaal die werkgever zeg! Ik vind foodfestivals er altijd super leuk uitzien!

 4. 30 juli 2018 / 11:41

  Wat leuk dat je naar Eten op rolletjes bent geweest. Daar had ik ook heel graag heen gewild. Gaat er dit jaar helaas niet meer inzitten voor mij. En wat fijn dat jouw werkgever een tropenrooster invoerde. Lijkt me ideaal. Al is het op mijn werk een stuk koeler dan het thuis is ;-).

 5. 30 juli 2018 / 14:16

  Fijn dat je werkgever rekening hield met het weer. Ik vond het sommige dagen wel echt iets té, dat kan mijn preggo lijf nog wel aan.. alleen de hitte die in huis hangt vind ik minder leuk.

 6. YuSt SoMe
  31 juli 2018 / 18:28

  Oh zo’n food festival lijkt mij nou ook eens leuk om naar toe te gaan.
  Een tropenrooster, dat zou eigenlijk iedereen moeten doen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.