Mijn week in foto’s 3 – 2019 | Kou en sneeuw tijdens een week op de beurs

slag in je haar maken

Leuk dat je weer meekijkt naar wat ik afgelopen week allemaal deed. Mijn week stond in het teken van de kou en sneeuw, die niet heel handig uitkwam nu ik net toevallig een weekje op de beurs in Utrecht stond.

Vorig weekend

Net zoals altijd kijk ik in het begin van mijn fotodagboek op maandag terug naar vorig weekend. Deze keer is dat een beetje saai want ik was niet helemaal fit. Op zaterdagmorgen ga ik samen met Tess naar een verjaardag van de zoon van onze vrienden maar na een uur begin ik enorm te hoesten en zeg ik mijn afspraken voor de rest van de dag af. Ik duik nog wel even met Tess de supermarkt in om de fruitmand bij te vullen met extra vitamines. Aankomende week sta ik drie dagen op de beurs voor mijn werkgever en dus wil ik fit zijn.

Zondag merk ik dat het vroeg naar bed gaan de afgelopen dagen (en het vele netflixen op de bank haha) me goed heeft gedaan. Ik voel me een stuk beter en heb dan ook zin om een frisse neus te halen. We pakken de auto om ergens te gaan wandelen maar stoppen de auto al na vijf minuten. We wandelen eigenlijk zelden langs de IJssel, terwijl dit op nog geen 10 minuten lopen van ons huis is!

Ik geniet ultiem van de winterse kou en de zon die doorbreekt, zalig!

Een gezellig weekje op de beurs

Dinsdag tot en met donderdag breng ik door in de Jaarbeurs in Utrecht om mijn werkgever op onze stand te vertegenwoordigen. Als marketeer is de stand en alle communicatie daar omheen één van mijn werkzaamheden dus je snapt misschien wel dat ik het super spannend vond. Hoe zouden de bezoekers onze stand vinden? En mijn collega’s? Gelukkig was het een super gezellige en succesvolle week en is iedereen dik tevreden. Dat komt mede doordat ik leuke collega’s heb waarmee ik een fijne week heb gehad!

Van de sneeuw merk ik niet veel omdat ik van s’morgens vroeg tot s’avonds laat van huis ben. En hoewel heel Nederland in rep en roer lijkt te zijn kan ik prima naar Utrecht reizen. Door de speciale dienstregeling van de NS rijdt mijn trein wel minder vaak, maar hij rijdt tenminste!

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik drie hele dagen staan best pittig vond. Vorige week ben ik door mijn enkel gegaan (iets met hoge hakken in de binnenstad!) en dat is in combinatie met mijn fybromyalgie geen goede combi. Ik heb donderdagavond dan ook onwijs zere spieren en ook mijn enkel werkt niet mee. Ik doe mezelf daarom deze sneakers van Nike cadeau. Eigenlijk hadden ze een half maatje groter gemoeten maar die waren helaas uitverkocht. Heeft iemand nog een tip om ze wat sneller uit te lopen? Want ze lopen verder als wolkjes!

Die sneakers trek ik vrijdag gelijk aan voor een fikse wandeling want door de sneeuw is fietsen met Tess geen optie. Dat betekent dat ik lopend met de wandelwagen naar de peutergym ga. Helemaal niet erg want ik wil wat meer bewegen en zo kan ik mijn goede voornemen direct in de praktijk brengen. De sneeuw en gladde grond maakt het een extra zware oefening.

Zaterdag wilden Jarno en ik naar de Efteling maar omdat de weersvoorspellingen zo slecht zijn besluiten we thuis te blijven. Achteraf een goede keuze want het regent de halve dag. En dus kijk ik de laatste afleveringen van Gossip girl. En op zondag? Doe ik niet veel meer haha.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik een Facebooktraining op het programma staan, een etentje met een lieve vriendin en ik hoop je in het volgende fotodagboek een leuk dagje Amsterdam en een gaaf persevent te laten zien. Ga jij nog wat leuks doen? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 28 januari 2019 / 06:34

  Beurzen vind ik altijd het leukste om te doen maar ook meteen het vermoeiendste. Gelukkig had je geen pech met de NS op een sneeuwdag na de beurs.

 2. ByChristiana
  28 januari 2019 / 09:19

  Op zo’n beurs staan IS ook altijd heel pittig, veel mensen onderschatten doet. Jaaaaaren geleden heb ik vele hostess klussen gedaan en stond ik bijvoorbeeld ieder jaar de hele week als hostess op de bouwbeurs. Super leuk vond ik dat altijd, maar ik was wel helemaal kapot aan het eind van de week.

 3. 28 januari 2019 / 15:28

  Klopt het dat je de foto van je Nikes vergeten bent :D? Enne, ik herken het zooo van je beursverhaal haha. Aan de ene kant vind ik het super leuk maar drie dagen hele dagen verkopen en blij zijn is best intensief :’) ik was ook helemaal dood na de beautybeurs vorig jaar.

 4. 29 januari 2019 / 19:55

  Wat een leuk overzicht weer! Drie dagen op de beurs en heen en weer reizen lijkt me best zwaar. Gelukkig heb je een leuke tijd gehad met je collega’s. Mooie sneakers heb je gekocht, hopelijk loop je ze snel uit. Helaas geen tips hier (kocht mijn sneakers weer te groot hihi )