Mijn week in foto’s #30 | Naar Giethoorn en veel sporten

Mijn week in foto’s #30 | Naar Giethoorn en veel sporten

Zoals elke maandag staat er vandaag weer een blogpost voor je klaar waarin ik je laat zien wat ik de afgelopen week allemaal deed. Kijk je mee naar een nieuwe mijn week in foto’s?

Vorig weekend hebben we erg genoten van het mooie weer maar de dagen erna paste ik m’n ritme aan op de hoge temperaturen. Dat betekende vroeg op, vroeg weer naar huis om thuis een beetje te chillen. Afgelopen week was daardoor eigenlijk best wel een saaie week en stiekem wil ik hem ook snel vergeten….

Zomer in Giethoorn

Giethoorn was dus vorige week zondag onze eindbestemming. EINDELIJK, na hele lange tijd hadden we een zondag helemaal geen plannen dus besloten we van het mooie weer te gaan genieten. Om half 9 stapten we in de auto en om half 10 reden we langs alle uitgestrekte velden langs alle bootjes in Giethoorn. Via Instagram kreeg ik al wat waarschuwingen dat je NOOIT op een zondag in augustus naar Giethoorn moet gaan omdat je dan over de hoofden kunt lopen. Wij begrepen we niks van, het was zo onwijs rustig! Wat een heerlijkheid zeg.

We wilden geen bootje huren omdat de zon die dag zó fel scheen dat ik bang was dat Tess levend zou verbranden. We hebben daarom vooral lekker veel gewandeld en op het terras gehangen. Check dit uitzicht!

Toen we vervolgens weer verder wandelden veranderde Giethoorn. Van een rustig dorpje met hier en daar in een bootje en een enorme mensenmassa! Er kwamen ladingen vol toeristen binnen en de ene na de andere boot botste op elkaar. Ik heb mijn hele telefoon vol staan met grappige filmpjes en foto’s haha maar misschien niet zo aardig van mij om die te delen 😉

We wisten niet hoe snel we weg moesten komen, nu snap ik waar iedereen het over had. Ik denk dat we snel teruggaan op een zaterdagmiddag want volgens mij is het ook heerlijk om in Giethoorn ‘even’ een hapje te eten. Voor ons is het niet zo ver rijden dus dat lijkt me best een goed idee voor een instant vakantiegevoel.

Maandag en dinsdag

Toen mijn werkweek weer begonnen was kreeg ik toch wel een beetje last van de hitte hoor. Ik wil absoluut niet klagen want wat mij betreft mag de zomer nog wel even voortduren maar iets minder warm is ook wel lekker haha. Maandag en dinsdag duik ik na mijn werk het zwembad in om bij te komen van een warme kantoordag. Heerlijk want nadat ik gezwommen heb slaap ik fantastisch. Fijn!

Woensdag werk ik thuis. In de ochtend werk ik wat achterstallig onderhoud weg nu mijn collega’s vrijwel allemaal op vakantie zijn. In de middag werk ik voor BeautyOpinie en zet ik onder andere wat toffe nieuwe najaarscollecties op de foto. Ik verklap nog even niet welke producten dat zijn, je ziet ze hier natuurlijk binnenkort verschijnen.

Donderdag werk ik de hele dag en ga ik daarna als een speer naar huis voor een condoleance. Eigenlijk wilden we naar de crematie maar die vindt de dag erop plaats. Precies op het moment waarop we nóg een crematie hadden. Bah, het waren echt 2 verdrietige dagen en ik merk dat ik er de hele vrijdag nog wel een beetje van onder de indruk ben. Ik duik de sportschool voor een circuittraining om mijn gedachten op nul te zetten.

Is it weekend agin?

Zaterdag is Jarno de hele dag aan het werk en doe ik wat saaie dingen in het huishouden. Samen met Tess fiets ik naar de stad om een shirtje te ruilen en daarna doen we de wekelijkse boodschappen. Verder doe ik rustig aan want s’avonds staat er een feestje op het programma. Een vriend is jarig en dat vieren we heerlijk buiten in de tuin. Inclusief gezellig vuurtje. Dit is zoals zomeravonden horen te zijn hoor, heerlijk.

En zondag natuurlijk gewoon weer vroeg op. Ik merk dat ik enorme spierpijn heb van vrijdag. Niet normaal! Steeds vaker vraag ik me af of die zware krachtraining wel mijn manier van sporten is. Ik vind het heerlijk maar krijg zo’n last van m’n lijf. Ik heb al zo lang ik me kan herinneren reumatische klachten maar de artsen kunnen niets vinden. Daarom wil ik graag sterker worden maar twijfel nog een beetje of ik hier wel mee moet doorgaan. Ik volg daarom een lesje bodybalance in de sportschool en train daarna thuis nog wat met mijn fitness elastieken. Waar ik je trouwens later deze week meer over vertel!

En toen was het alweer maandag. Bizar hoe snel zo’n week soms vliegt. Deze week verwacht ik dat het nog rustig is op het werk in verband met de zomervakantie maar mijn agenda druppelt alweer langzaam vol. Ga jij nog wat leuks doen deze week? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 13 augustus 2018 / 04:16

  Wat lekker dat jullie in een rustig Giethoorn waren.

  Broekje van Fabienne Chapot staat je super leuk!

 2. femkedj
  13 augustus 2018 / 10:43

  Wat een leuke week. Giethoorn schijnt echt zo leuk te zijn, daar wil ik ook nog wel eens naartoe… alleen die drukte lijkt mij verschrikkelijk. Een keer kijken wat een goed moment is dus. Maarre, wat naar dat je reumatische klachten hebt maar er niks gevonden kan worden..

 3. 13 augustus 2018 / 14:28

  Ben ook nog nooit in Giethoorn geweest.
  Qua sport kan ik zeggen dat reuma ook in mijn familie zit en ik dus train met minder kilo, meer herhalingen. En zorg dat je ook een warming up en cooling down hebt.

 4. 13 augustus 2018 / 16:55

  Ik had ook echt last van de warmte toen ik terug kwam uit Griekenland notabene, wist niet waar ik het zoeken moest. Nu weer aan het werk en daar hebben we airo 🙂

 5. 15 augustus 2018 / 11:52

  Ja, Giethoorn wil ik ook een keertje zien. Ziet er toch wel heel mooi uit. Vraag mij af hoe het is om daar te wonen, al die toeristen langs je deur, haha!
  Dat trainen, ik herken het. Bij mij kunnen artsen ook niks vinden and god knows, I tried everything! Ik ben vaak ook maar gestopt met diverse sportieve activiteiten, puur omdat het leek alsof het alleen maar erger werd. Wij zouden eigenlijk een personal trainer moeten hebben die exact weet wat wel en niet kan/mag. (maar ow, dat kost een paar centen ;))

  • Natascha
   Auteur
   15 augustus 2018 / 17:45

   Dat vind ik een heel goed idee haha. En daarna dan een massage 😉