Mijn week in foto’s #32 | Shoppen in Arnhem & oneindig eten bij ‘t Zusje

Mijn week in foto’s #32 | Shoppen in Arnhem & oneindig eten bij ‘t Zusje

Zoals elke maandag staat er vandaag weer een blogpost voor je klaar waarin ik je laat zien wat ik de afgelopen week allemaal deed. Kijk je mee naar een nieuwe mijn week in foto’s?

Hi allemaal, Hoe was jullie weekend? De mijne heerlijk! Zoals elke maandag kijk ik terug op het weekend vóór afgelopen weekend, en deze keer was dat zeker de moeite waard. Vorig weekend ging ik namelijk met vriendinnetje Paulien een dagje op pad om te shoppen in Arnhem. Kindjes thuis, dus wij konden eindelijk heerlijk ongestoord neuzen in alle winkels. Met een gezamenlijke liefde voor de kleding van COS hebben we hier de halve winkel doorgepast. Omdat COS niet heel goedkoop is moest ik het van mezelf bij 2 items houden. Ik kocht deze donkergroene top met lange mouwen voor het najaar, super comfy!

En een zwarte top met korte mouwen met hierover een wit colbert dat ik scoorde bij Bershka, voor nog geen drie tientjes! De zwarte top is heel bijzonder maar dat zie je op de foto hieronder natuurlijk niet. Ik laat hem je binnenkort een keer zien in een outfitpost.

Omdat shoppen met een missie keihard werken is én we mega veel bij te kletsen hadden ploften we het grootste deel van de middag neer op het terras. Lekkere drankjes en hapjes en in goed gezelschap, wat een fijn weekend! En dit eten jongens, té lekker gewoon.

My ordinary life

Maandag en dinsdag bracht ik de hele dag door op kantoor. De meeste collega’s zijn terug van vakantie dus dat betekent dat er weer een hoop op de planning staat en ik geen foto’s maakte. Woensdagmiddag ben ik vrij en besluit ik uitgebreid te gaan koken. Het resultaat? Een vriend die na een lange dag werken nog even langs het winkelcentrum moest voor een zak kibbeling haha. Story of my life! Ik vind koken best leuk hoor maar ik vrees dat ik er gewoon geen geduld voor heb. Altijd als ik iets wil uitproberen mislukt het en eten we daarna iets van pizza, patat óf kibbeling.

Donderdagmorgen heb ik een beetje haast en vraag ik of Tess vast even naar buiten wil gaan omdat we naar de kindjes (zo noem ik het kinderdagverblijf altijd) gaan fietsen. Als een echte grote dame pakt ze haar eigen fietsje haha. Dit was niet helemaal wat ik bedoelde maar het is zó cute!

Vrijdag ben ik vrij en bereid ik me voor op een dag binnen zitten want de weersvoorspelling is echt drie keer niets. Hoe heerlijk is het dan ook dat de zon schijnt! Ik pak de fiets en we maken een rondje door de stad.

Zaterdagmorgen is het tijd voor de wekelijkse boodschappen. Moet ook gebeuren he? Gelukkig heb ik tegenwoordig een heel lief hulpje haha. Tess vind niets leuker dan papa en mama overal bij helpen, dus ook bij de boodschappen. Kijk eens hoe vol ik haar karretje heb gegooid haha, ze wilde persé zelf haar karretje duwen.

Zaterdagavond gaan we uiteten bij ‘t Zusje in Deventer. Ik hoor al zó lang goede verhalen over deze keten maar was er tot afgelopen weekend nog nooit geweest. Nu ‘t Zusje bij ons in de buurt zit waren we nieuwsgierig waarom iedereen zo enthousiast is en wilden we het zelf wel eens proberen.

Ik snap nu waarom iedereen zo enthousiast is, dit zijn wat mij betreft niet gewoon tapas! Ik vond alle gerechtjes lekker en ontplofte bijna toen we naar huis gingen. Als desssert liefhebber wist ik niet waar ik moest beginnen toen ik de desserts zag staan. Chocolade truffel ijs, nougatine ijstaart en een citroensorbet, ik heb ze allemaal geprobeerd hihi. Dat is het nadeel van dit soort concepten, ik eet standaard net iets te veel hihi.

Zondag doe ik lekker rustig aan en gebruik ik vooral om te bloggen. In de ochtend help ik mijn moeder in haar tuin en smiddags duik ik met de laptop op schoot om deze blogpost te typen en heb ik het gevoel dat ik nog steeds aan het bijkomen ben van gisteravond haha. Ik doe ook rustig aan omdat ik een hele drukke week voor de boeg heb, elke avond staat er wel een afspraak in mijn agenda. Tijd om op te laden voor een nieuwe week. Ik wens jou ook vast heel veel leuks toe!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 27 augustus 2018 / 04:23

  Ik lees heel veel over ‘t Zusje. Jammer dat er hier geen zit.

  Ik vind je witte colbertje geweldig.

 2. 27 augustus 2018 / 10:36

  t zusje is zo super, wij zijn er al meerdere keren geweest en ook diverse filialen!

 3. YuSt SoMe
  27 augustus 2018 / 19:12

  Ik zou in een commercial van het Zusje gaan meespelen, maar er kwam destijds iets vervelends tussen.
  Ik vind die kleine hittepetit van jullie zo heerlijk om te zien. Echt dametje!

 4. ByChristiana
  28 augustus 2018 / 17:35

  Haha, ah ik moest stiekem wel lachen om te lezen over jouw ‘kook’-avontuur;-) Ik laat niet zozeer dingen mislukken, ik maak gewoon steevast dezelfde (saaie..) gerechtjes en die kunnen dus niet mislukken. Nee, Andre is niet met mij getrouwd om mijn kookkunsten, dat kan ik je wel vertellen!