Mijn week in foto’s #34 | Naar Ikea met een missie

Mijn week in foto’s #34 | Naar Ikea met een missie

Een nieuwe maandag betekent natuurlijk weer een nieuw fotodagboek! Kijk je mee naar wat ik allemaal uitgespookt heb de afgelopen week?

Work work work

Deze week is zo snel voorbij gevlogen dat ik, terwijl ik dit typ, even goed moet nadenken over wat ik ook alweer allemaal heb gedaan haha. Ik was deze namelijk veel op pad voor mijn werk. Met de trein heb ik half Nederland gezien en vooral heel veel vergaderd. Niet zo heel spannend dus maar wel erg productief. Ik heb veel geleerd, leuke mensen ontmoet en het ook erg gezellig gehad met mijn collega’s. omdat ik daar verder nooit foto’s van wil maken dan maar even tussendoor een selfie haha

Soms moet ik even gerepareerd worden….

Woensdagmiddag ben ik vrij en ga ik voor de 12de (!) keer naar de Cesartherapeut. Na de geboorte van Tess raakte er een zenuw bekneld in mijn schouder en daar heb ik enorm veel last van gehad. Ik heb meerdere fysiotherapeuten bezocht en toen zelfs de neuroloog geen oplossing wist had ik het bijna opgegeven. Tot mijn huisarts me als laatste redmiddel naar een houdingstherapeut stuurde. Zij zag direct waar mijn klachten vandaan kwamen, ik heb namelijk een enorm verkeerde houding. Dat wist ik wel hoor maar dat daar mijn klachten vandaan kwamen? Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik véél minder last, zo fijn! Ik kreeg woensdag deze backstretcher mee naar huis en doe daar nu elke dag oefeningen op.

Vrijdag laat ik alweer aan mezelf sleutelen maar deze keer bij de oogarts haha. Een paar maanden geleden bleek dat ik al jaren de verkeerde bril draag en daarom moet ik nu elke dag thuis oefeningen doen om mijn oogspieren te trainen. Een soort fitness zeg maar, alleen dan net even anders.

Shoppen bij Ikea

Daarna rijden we met z’n drieën door naar Ikea. Ik wilde hier een Stuva lade kopen zodat ik er een bureau voor Tess van kan maken. Ik wist dat Ikea de lijn een redesign had gegeven maar was helemaal vergeten dat de oude niet meer te koop zijn. En laat ik dat nieuwe design dus écht niet mooi vinden voor in de woonkamer!? Nu speur ik dus elke dag Marktplaats af in de hoop dat ik er tweedehands nog één kan scoren. Dus mocht je nog iemand kennen die van zijn lade(kast) af wil? Ondertussen liepen we de Ikea uit zonder lade maar met plantjes, kussentjes, lampen en andere kleine leuke items voor in huis.

Sowieso krijg ik van een bezoekje aan Ikea altijd de kriebels, ik zou zo graag mijn huis opnieuw inrichten haha. Ik doe er altijd zoveel inspiratie op! Misschien toch binnenkort maar eens de stoute schoenen aantrekken en een muur in huis donker schilderen?

Of gewoon een inloopkast, goals haha.

Een rustig weekend als afsluiter van een drukke week

Zaterdag vieren we de verjaardag van een vriendin en haar zoontje maar voordat we naar de verjaardag gaan helpt Jarno me nog even met het maken van foto’s van mijn favoriete tas van dit moment. We wandelen wat door het bos en ondertussen werken we gelijk aan de blog haha. De blogpost komt later deze week online maar hierbij alvast een voorproefje. S’avonds ploffen we voor een Homeland marathon op de bank en ook zondag doe ik rustig aan, op een yogasessie na.

Een korte mijn week in foto’s deze keer, mijne gewone werkweek is nu eenmaal niet zo heel spannend om te laten zien. Deze week werk ik een dagje minder dan normaal, ik ga namelijk weer lekker met Jarno, Tess en mijn moeder naar Duitsland. So shoplog en more fun is coming! Ik wens je een hele fijne week, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 10 september 2018 / 16:26

  Ik heb dat ook bij de Ikea vooral als ze een compleet huis in een kamertje weten in te passen, zo bijzonder dan zie ik altijd 100 dingen die ik ook wil 🙂

 2. YuSt SoMe
  10 september 2018 / 17:13

  Ik leef in een half IKEA huis, er komen veel dingen vandaan. Ideaal.
  Mooie foto van jou, jouw haarkleur is prachtig daarop.
  Ik ben met mijn schouder nooit van de pijn afgekomen, zal ook nooit gebeuren, soort van trauma in. Eerst pezen moeten inkorten ivm subluxaties, labrum was gescheurd, etc… toen ik daar nog van aan het grenzen was kreeg ik een bloeduitstorting nadat mijn zus op mijn schouder bonkte (we zijn erg lomp) en ik een magnetron opving die met een kast meekwam. 1 jaar later blijkt er dus een afgescheurde spier te zitten. Werd ik weer geopereerd. En nu is de boel zo kapot, dat ik met de pijn leef. En ook daarom, gedeeltelijk ben afgekeurd.

 3. ByChristiana
  11 september 2018 / 10:10

  oh wat een mooie foto van jou die laatste! Ik vind bezoekjes aan Ikea ook altijd leuk. Het liefst struin ik er heel lang rond maar Andre vind dat wat minder. Van hem moet ik ook altijd met een missie gaan haha;-) Ik kom ook altijd helemaal geinspireerd weer thuis. Op die foto die je laat zien van Ikea zie ik die fantastische grote hanglampen aan de linkerkant. Die vind ik zo mooi, maar ik heb niet echt een plek waar ik er 1 kwijt zou kunnen.

 4. debbeautygoddessnl
  12 september 2018 / 18:39

  Ik kan het ook niet laten om met lege handen thuis te komen van de Ikea.. dat is gewoon haast onmogelijk hihi. Hopelijk vind je het ladekastje nog nog op MP. De laatste foto van jou vind ik ook erg mooi!