Mijn week in foto’s #36 | Naar Duitsland, een fotoshoot en in de ballenbak!

Mijn week in foto’s #36 | Naar Duitsland, een fotoshoot en in de ballenbak!

Goodmorning! Ik heb echt een enorm leuke week achter de rug. Dat betekent dat ik je lekker veel te vertellen maar vooral veel te laten zien heb. Kijk je mee naar een nieuwe mijn week in foto’s?

Shoppen in Duitsland

Zoals ik bij elk fotodagboek doe, begin ik vandaag ook met een korte terugblik op de week voor deze week. Deze keer doe ik dat met extra veel plezier want ik heb hele leuke dagen achter de rug! Vorige week gingen we namelijk met mama een dagje naar Duitsland. Dat doen we wel vaker dus als je mijn blog regelmatig bezoekt komt het je waarschijnlijk bekend voor haha. Elk half jaar gaan we op jacht naar een aanvulling op onze seizoensgarderobe en slaan we in bij de DM.

Ben je benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Omdat ik zoveel berichtjes kreeg via Instagram heb ik alles afgelopen week al uitgebreid laten zien in deze DM shoplog.

We waren deze keer naar Munster, zijn jullie daar wel eens geweest? Ik kan je deze stad echt aanraden. Het is er zó onwijs gezellig, alle winkels liggen dicht bij elkaar en alles wat je nodig hebt is er te vinden. Het is één van mijn favoriete steden in Duitsland om te gaan shoppen. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik deze keer helemaal niet zoveel geshopt heb. Het was gewoon een heel gezellige dag!

Kan het nog even blijven nazomeren?

Op zaterdag had ik afgesproken met vriendin Marleen om bij te kletsen. Toen ik langs Livera liep bedacht besloot ik dé chillbroek te kopen die ik al bij meerdere collega bloggers had gespot. Ik had met mezelf de deal gemaakt dat als ik in Duitsland weinig kocht ik hem mezelf cadeau mocht doen. And I did! De broek zit heerlijk en valt zo mooi dat ik hem ook wel eens buiten draag haha. Ik neem ook bloemen mee van de markt, om nog even in zomerse sferen te blijven.

Foto’s maken bij ROOS jouw huidcoach

Zondag help ik oud collega Roos bij het maken van foto’s voor haar nieuwe schoonheidssalon. Ze gaf haar baan op en begint binnenkort als Hannah huidcoach. Een paar jaar geleden had ze al een salon aan huis en ben ik wel eens bij haar geweest voor een behandeling. Dat was zo fijn dat ik binnenkort weer eens bij haar langs ga, lekker ontspannnen! Haar salon is nu trouwens nog niet open maar ze vroeg mij om te helpen bij het maken van foto’s voor haar nieuwe site. Niet als fotograaf maar als model trouwens haha. Waarom? Dat snap ik ook nog steeds niet. Ik hoop dat de foto’s een beetje bruikbaar zijn 😉

En dan gewoon weer aan het werk

Op maandag ben ik de hele dag aan het werk en vliegt de dag voorbij omdat het zo druk is. ‘S avonds komt mama nog even langs en neemt mijn zwemdiploma’s mee. Nostalgie hoor, 1992!!! Verder zeg ik maar niets… haha. Reken zelf maar uit.

Op dinsdag maak ik in mijn pauze een wandeling door de stad en geniet ik van dit heerlijke weer. Wat zou het fijn zijn als het nog een tijdje blijft nazomeren denk ik dan nog. Helaas weten we nu beter want het regent al drie dagen non stop. Alleen daar helpen die parapluutjes dan weer niet bij.

Woensdag gehaktdag? Nee joh, sushiiiiii,

Donderdag zie ik tijdens mijn werk het nieuws van het ongeluk in Oss. Hoewel ik de kindjes, de leidster, de machinist of nabestaanden niet ken merk ik dat dit nieuws me enorm raakt. Wat een groot verdriet, ik heb er gewoon geen woorden voor. Ik besef me meer dan ooit hoe blij ik ben dat mijn kindje die dag wel thuis komt en neem haar de dag erna, samen met oma, mee naar een speelparadijs. Als je me twee jaar geleden had gezegd dat ik het ooit naar mijn zin zou hebben in een kinderspeelparadijs had ik je keihard uitgelachen. Maar de kleine dame heeft het zo naar haar zin dat mijn dag ook niet meer stuk kan.

Dit weekend kan ik het best samenvatten in één woord: REGEN. Bah, ik vind het maar niets dat de zomer ineens zo snel omgeslagen lijkt te zijn in de herfst. Gisteren hadden we het plan om naar de kermis te gaan maar dat idee viel letterlijk in het water. Vandaag heb ik een dag vrij genomen speciaal hiervoor, dus hopelijk blijft het vandaag droog!?

Misschien heb ik geluk, want volgend weekend ga ik voor mijn werk naar Toulouse. En laat het daar nu nog lekker een graad of 25 zijn. Kan ik dan toch nog even nazomeren? I hope so! Ondertussen werk ik jou alvast een hele fijne nieuwe week. Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 24 september 2018 / 05:44

  Heerlijk overzicht weer! Mooi om je meisje zo te zien lachen in het speel paradijs.

 2. Sonja
  24 september 2018 / 18:58

  Morgen ga ik ook even naar de DM, want ik ga naar Limburg, oma is jarig.
  Ik moet zeggen dat het soms echt zoeken is naar mooie items, want er is zoveeeeeeeel…
  Hahahahaha ik ben welgeteld 3x in mijn leven in zo’n speelparadijs geweest en dat is meer dan zat.

 3. 29 september 2018 / 10:38

  Leuk overzicht en mooie foto’s! En heerlijk dat je naar Toulouse gaat (daar ben je nu al want ik loop een beetje achter met lezen . Ik ben zelf alweer een hele tijd niet meer in Duitsland en dus ook niet meer bij de DM geweest dus dat moet ik zeker weer gaan plannen. Ik houd dan Munster zeker in gedachten.