Mijn week in foto’s #38 | Met collega’s naar Toulouse en Tess is jarig!

Mijn week in foto’s #38 | Met collega’s naar Toulouse en Tess is jarig!

Zo, dit was me het weekje wel zeg! Ik ging een paar dagen met collega’s naar het zuiden van Frankrijk om te genieten van de laatste zonnestralen. Toen ik terug kwam had ik net genoeg tijd om bij te komen voor het volgende feestje; Tess was jarig! Natuurlijk hebben we dat ook groots gevierd dus bereid je voor op een feestelijk fotodagboek.

Bedrijfsuitje in Toulouse

Misschien had je al wel gemerkt dat ik wat minder actief was op Social media want afgelopen week was nogal, uhhh… gevuld haha. Vorig weekend reisde ik samen met 60 collega’s af naar Zuid Frankrijk. Samen met nog 3 collega’s had ik dit teamuitje georganiseerd en vlogen we vrijdagochtend vroeg met KLM naar Toulouse. Een heerlijk weekend waar ik volop van genoten heb! Even uit de ‘mama’ modus en genieten van de zon, lekker eten en een prachtige omgeving. Ik heb veel collega’s van mijn leeftijd die allemaal ook nog eens erg aardig zijn dus ik heb echt het gevoel gehad dat ik een weekend kon opladen.

Heerlijk hoor, sight seeing met een graadje of 27.Onderdeel van het programma was een vossenjacht, waarbij collega’s het organisatiegroepje moesten zoeken aan de hand van foto’s. Rara waar ben ik?

Collega’s moesten de foto’s die wij maakten namaken.

Nazomeren = ijsjes!

Drie keer raden welke winkel ik in ging? Ik vind de Sephora zo’n fantastische winkel! Het assortiment in Toulouse viel me alleen nogal tegen. Ik kocht wat basic musthaves van het eigen merk, een blush, lipstick en contourpalette. Wil je daar meer van zien? Laat het me dan even weten, dan show ik ze op Instagram.

Dat ben ik niet meer gewend….

Zondagavond vlogen we laat weer naar huis en wist ik deze zonsondergang te vangen. Wauw, wat blijft het vliegen toch bijzonder. Ik ben zo blij dat ik weer regelmatig in het vliegtuig stap, dit had ik absoluut niet willen missen. Ik kom zondag ruim na zonsondergang thuis en moet maandagochtend wel gewoon weer vroeg op kantoor zijn. Ik merk dat ik daar toch wel een beetje last van heb haha. De hele maandag en dinsdag heb ik het gevoel dat ik bij moet komen. Dinsdag duik ik daarom maar verstandig op tijd m’n bedje, woensdag ben ik er voor mijn gevoel weer.

Op vrijdag ga ik smorgens met Tess en een vriendinnetje naar peutergym. We doen dit voor het eerst en waarschijnlijk was het niet de laatste keer. Tess geniet er zichtbaar van. Overal op klimmen en klauteren, lekker gek doen, ze vindt het heerlijk! Ik denk dat we deze week weer gaan en misschien wel lid worden.

Dat ben ik niet meer gewend….

Zaterdag is het tijd voor groot feest, want Tess is jarig! Ik kan oprecht niet geloven dat onze kleine dame alweer 2 jaar oud is. Vanaf half 10 komen de eerste kindjes al om met Tess te spelen en zo druppelt het de hele dag door. Één groot feest met ranja, taart en heel veel visite en cadeautjes.


Jarig zijn betekent ook dat Tess mag trakteren op het kinderdagverblijf. Op zondag knutsel ik voor haar deze indianen banaantjes. Stiekem ben ik daar best wel trots op haha want ik ben helemaal geen knutsel- en freubelmama. Dit idee heb ik maanden geleden ergens gezien en vond ik zo leuk dat ik toen al de veertjes bestelde. Nu was het alleen een kwestie van bananen kopen, takken zoeken en maandagochtend teken ik gezichtjes op de bananen. Dat durf ik zondagmiddag nog niet want ik ben veel te bang dat de inkt intrekt haha.

En toen was de week alweer voorbij, het is echt voorbij gevlogen! Deze week heb ik weer veel leuks op de planning staan, zo ga ik barbecueën met collega’s (ja, ik blijf aan de gang he?!), gaat Jarno een weekend weg, ben ik dus het hele weekend alleen met mijn kleine meisje én ben ik de dagen aan het aftellen tot mijn eigen verjaardag. Ga jij nog wat leuks doen deze week? Enjoy!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 8 oktober 2018 / 04:57

  Heerlijk hoor nazomeren in Toulouse.

  Wat een dametje wordt Tess al. Leuk dat ze het gymen zo leuk vond.

 2. 8 oktober 2018 / 06:18

  wat heerlijk zeg, zo’n bedrijfsuitje naar Toulouse. Daar zou ik door mijn baas ook wel eens mee verrast worden. #wishfulthinking. Alsnog gefeliciteerd met jullie grote kleine meid!

 3. 8 oktober 2018 / 07:01

  Wat een heerlijke week zo. Ohhh dat je daar aan moet wennen als je zo laat thuis komt en de volgende dag weer vroeg op moet, dat heb ik tegenwoordig ook hoor haha. Hoort er nou eenmaal bij. Geniet komende week nog van het heerlijke weer. Die BBQ moet helemaal goed gaan komen.

 4. 8 oktober 2018 / 11:21

  Leuk zo’n uitje, zag er heerlijk uit! En wat wordt ze toch groot he, nog gefeliciteerd x

 5. 9 oktober 2018 / 08:15

  Ziet eruit als een druk maar heerlijk weekje! Naar Toulouse met collega’s, dat zijn nog eens teamuitjes, te gek! Nog gefeliciteerd met je meisje. De indianen bananen heb je super leuk gedaan, ik vind het ook elk jaar weer een uitdaging die traktaties.

 6. 9 oktober 2018 / 09:21

  Leuke stad met een leuke naam! Wat heerlijk om er even uit te zijn en wat een geinig idee, zo een vossenjacht! Nogmaals gefeliciteerd met Tess!
  Enne… applaus voor de banaantjes, ik vond het ook altijd lastig om wat leuks te bedenken om te trakteren. Zien er leuk en lekker uit!

 7. nicolished
  9 oktober 2018 / 12:38

  Echt hele toffe foto’s. Wat is Toulouse mooi zeg, ik moet heel eerlijk toegeven dat ik er nog nooit van had gehoord haha. Maar het ziet er echt goed uit. En altijd een plus als er een Sephora aanwezig is natuurlijk. Zo balen dat hij niet meer in Nederland zit!
  En trouwens nog gefeliciteerd met Tess!

 8. sonja6668
  9 oktober 2018 / 19:27

  Bofferd! Dat was heerlijk ff er op uit!
  Leuk dat je wat oude foto’s op insta liet zien van Tess.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.