Mijn week in foto’s #44 | Naar de opera & klussen bij mama

Mijn week in foto’s #44 | Naar de opera & klussen bij mama

Goodmorning lieve allemaal! Natuurlijk staat er ook deze maandag weer een nieuw foto overzicht voor je klaar. Alhoewel, zo natuurlijk is dat eigenlijk niet, want vorige week stond er een review online in plaats van mijn persoonlijke foto’s. Ik had die week namelijk ziek op de bank gelegen en dus viel er niet zoveel spannends te laten zien. Deze week voelde ik me gelukkig een stukje beter en ben ik weer aan het werk gegaan. Er valt weer wat leuks te vertellen! Kijk je mee naar de foto’s?

Love de herfst!

Vorig weekend was ik het binnen zitten zo zat dat we besloten om zondagmiddag lekker het bos in te duiken om een frisse neus te halen. Jarno en ik vonden het wandelen heerlijk maar Tess vond het fantastisch!

De herfstbladeren zagen er zo mooi uit dat ik besloot direct wat foto’s te maken van mijn nieuwe jassen. Jasssen? Yep! In de blogpost over mijn zoektocht naar een nieuwe winterjas liet ik je vijf jassen zien die ik besteld had. Welke jas uit die blogpost het geworden is hou ik nog even geheim want die laat ik je later deze week uitgebreid zien. Naast die jas kwam ik ook nog een heerlijke warme teddycoat tegen bij C&A die ik gewoon niet kon laten liggen. Hij is heerlijk! Het is alsof ik de hele dag rondloop onder mijn eigen berenvachtje.

Vinden jullie het leuk om hier ook wat meer foto’s van te zien? Dan schrijf ik er binnenkort een speciale blogpost over met nog meer foto’s waarop je de jas goed kunt zien.

Maandag ging ik weer aan het werk en wilde ik in mijn pauze bijna de nieuwe iPhone Xr bestellen. Begin van het jaar liep mijn abonnement af en besloot ik voor een Huawei mate 10 pro te gaan. Een telefoon waar ik nog steeds heel blij mee ben omdat de camera erg goed is, en het toestel bovendien een dual sim functie heeft. Handig, want zo heb ik een zakelijke én privé telefoon in één.

Alleen er is één maar; het is geen Apple. Hiervoor heb ik járenlang alleen maar Apple toestellen gehad en riep ik altijd dat je vooral betaalt voor het merk. Bovendien was ik eigenwijs genoeg om te zeggen dat ik daar niet gevoelig voor was haha. Boy, I was wrong! Hoe fijn ik mijn nieuwe telefoon ook vind, ik mis mijn iPhone en het design. Mijn collega spotte ik dinsdag met de nieuwe iPhone XR en nu wil ik hem ook. Waarschijnlijk wacht ik tot mijn abonnement is afgelopen maar ik overweeg serieus om de iPhone XR of iPhone XS te bestellen. Wie van jullie is Apple fan en is net zoals ik ‘vreemdgegaan’? Heb je ook spijt?

Een avondje naar de opera

Donderdagavond ging ik een avondje opstap met Jarno, mijn moeder en zusje naar…. de opera! Om eerlijk te zijn ging ik in het begin vooral mee om mijn moeder een pleziertje te doen maar het was oprecht écht heel erg mooi. Wij haalden de gemiddelde leeftijd wel enorm naar beneden want ik denk dat 80% van de mensen 70+ was. Ach, juist leuk hihi. Het was verrassend mooi, ik wil vaker naar de opera!

En de muziek, ik wou dat ik zo goed een instrument kon bespelen.

Vrijdagochtend spotte ik op de blog van collega blogger Iris de nieuwste mascara van LOV. Iris heeft al meerdere keren een mascara getipt waar ik ook door omvergeblazen werd dus toen ik haar laatste lovende review las stapte ik direct op de fiets naar de Etos. Ben ik toch mooi even geïnfluencend haha.

Vrijdagavond zou ik uiteten gaan maar omdat mijn vriendinnetjes ook in bed lagen met griep had ik ineens tijd over. Ik besloot mijn avond door te brengen op de bank, met een goede serie en één van de nieuwe sheetmaskers van Hema. Dat leek me een leuk moment om mijn ALLEREERSTE Instastorie in te spreken. Voor veel bloggers is dat natuurlijke dagelijkse kost maar ik vond het best een dingetje. Ik vind het gewoon zo gek om mezelf terug te zien op video. Toch vond ik het heel leuk om te doen, dat ga ik vaker doen!

En in het weekend moest er geklust worden

Zaterdag had ik afgesproken om mijn moeder te helpen met het verven van haar huis. Ze heeft een appartement gekocht en dus moet mijn ouderlijk huis zo snel mogelijk in de verkoop. Toen ik een jaar of 16 was besloot ik mijn zolderkamer van onder tot boven roze en rood te verven dus dat moest ik dit weekend goedmaken haha. Gewapend met een grote pot witte verf en een roller waren er flink wat laagjes voor nodig om dat weer allemaal wit te krijgen.

En de rest van het weekend? Zat ik vooral achter mijn laptop om vast wat vooruit werken om aankomend weekend mijn moeder weer te kunnen helpen bij het klussen in haar huis. Ga jij deze week nog wat leuks doen? Enjoy!

Afbeelding iPhone Xr via Shutterstock. Dit artikel bevat gesponsorde content.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 19 november 2018 / 07:15

  Oh nu ben ik ook benieuwd naar die mascara. Even gaan kijken als ik thuis ben.

 2. ByChristiana
  19 november 2018 / 10:29

  Oh wat tof zeg de opera. Zoiets lijkt me echt een ervaring. Tot nog toe heb ik alleen nog maar opera scenes in films gezien en dan krijg ik al kippenvel, laat staan als je het in het echt ziet! Wij hebben gisteren ook geklust. Mijn blogkamer heeft een gi-gan-tische make-over gehad en gisteren hebben we de laatste dingen gedaan. Nu nog inrichten, dat is natuurlijk het leukst!

 3. 19 november 2018 / 16:56

  Ik zou ook graag wel piano willen spelen maar ben niet zo muzikaal. Houd enorm van zingen maar klink als een valse kat, niet dat dat me weerhoud om vooral in de auto lekker mee te bleren en mijn beste performances te geven 😉

 4. 19 november 2018 / 21:57

  Wat een geinig masker is dat! Ik denk dat Marie en Toulouse zich een hoedje schrikken. Een roze muur, haha, enig. Ik ben nog nooit naar een opera geweest maar in zo een zaal lijkt het mij ook geweldig, veel indrukwekkender dan op tv. En opera is leuker dan een operette. Bijzonder!
  En Tess groeit echt als kool, iedere keer ben ik weer verbaasd hoe snel dat gaat! Lief hoor!