Mijn week in foto’s 48 | Kerstborrel bij Care Cosmetics en naar Osnabrück

Mijn week in foto’s 48 | Kerstborrel bij Care Cosmetics en naar Osnabrück

Mijn eerste Kerstborrel van dit jaar is een feit, ik ging naar de Kerstmarkt in Osnabrück en bracht lekker veel tijd met Tess door in een mega speelparadijs. It’s beginning to look a lot like Christmas, toch? Genoeg om je te laten zien dus. Kijk je mee naar een nieuw fotodagboek?

Als een kind in het Giga konijnenhol

Drie keer raden waar ik vorig weekend was, zie je me liggen in de ballenbak van het Giga Konijnenhol? Ik vond dit soort locaties vroeger echt afgrijselijk maar sinds ik zelf een kindje heb (en mezelf ook af en toe gedraag alsof ik er zelf nog één ben haha) vind ik dit leuk! Samen in de ballenbak, klimmen en klauteren over alle speeltoestellen en als afsluiter patat met hamburgers. Fun!

Christmas modus is on!

Na het weekend moest ik op maandag weer gewoon aan het werk. We bestelden dit jaar onze kerstboom online en ‘s avonds werd ‘ie aan huis bezorgd. Zo onwijs makkelijk dit! Je betaalt er maar een paar euro voor en hebt zelf geen gedoe met gesleep of al die dennennaalden in je auto. Gelukkig komt mama direct hierheen om me te helpen met de lampjes want hier ben ik super slecht in haha. Samen hangen we mijn favoriete Kerstbal erin, die zij net na de geboorte van Tess kocht.

Dinsdag en woensdag werk ik de hele dag en duik ik ‘s avonds de sportschool in. Donderdag staat er wel weer iets speciaals op de planning. Ik neen een middag vrij voor de kerstborrel van Care Cosmetics in Amsterdam. Dit bedrijf vertegenwoordigt enorm veel mooie beautymerken en vanaf 2019 komt daar ook nog eens Artdeco bij, vertelde de eigenaar. Yeah, TOF nieuws! Daarnaast vertelde de eigenaar ook dat Care Cosmetics nu ook mede-eigenaar van het merk Pascaud is geworden én er in het nieuwe jaar nog meer toffe merken bij komen! Helaas konden ze daar nog niets over vertellen maar zodra ik meer weet, weet jij het ook 😉

Toen de borrel afgelopen was besloot ik in m’n eentje Amsterdam in te duiken. In het donker langs de grachten slenteren, genieten van de mooie stad waar mijn familie oorspronkelijk vandaan komt, ik voel me er altijd zo thuis! Al ben ik ook altijd blij als mijn trein de spoorbrug bij Deventer overrijdt en ik weer thuis ben.

Op vrijdag ga ik s’morgens met Tess naar gym en in de middag ruim ik in huis alles op. De rest van het weekend heb ik daar namelijk geen tijd voor omdat we naar de Kerstmarkt in Osnabrück gaan! Deze stad is voor ons maar een uurtje rijden en we waren er nog nooit geweest. Het is een heerlijke stad waar je goed kunt shoppen en ook de Kerstmarkt was erg gezellig.

Al vond ik wel dat er vooral héél erg veel kraampjes met eten stonden. Glühwein, aardappelkoekjes, gepofte aardappels én deze fudge. Yum yum yum!! Ik houd me trouwens wel in hoor en koop niets. Ik wil eigenlijk een paar kilo kwijt en in deze tijd van het jaar is dat geen gemakkelijk voornemen haha. Zeker als je bedenkt dat ik de dag erna om 5 over 9 in de sportschool sta maar er geen plek meer blijkt te zijn voor de les van half 10. Grrr, ik ga dus maar naar huis en doe vanavond een nieuwe poging.

Dit weekend was trouwens ook het traditiegetrouwe Charles Dickens festival in Deventer. We besluiten om op zondag toch maar even een kijkje te gaan nemen en het is weer even leuk als elk jaar! Zijn jullie er al eens geweest? Als je er nog nooit geweest bent dan kan ik je zeker aanraden om het vast voor volgend jaar in je agenda te zetten want het is absoluut de moeite waard.

Ik wens je alvast een hele fijne nieuwe week, op naar de laatste 2 weken van 2018!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 17 december 2018 / 06:54

  Die foto van jou in die ballenbak

  Leuke week heb je gehad!

 2. 17 december 2018 / 09:50

  Wat een leuke, Kerstige foto’s! Love it 🙂

 3. ByChristiana
  18 december 2018 / 09:44

  Oh wat leuk naar Osnabruck, daar ben ik zelf nog nooit geweest. Wij gaan eigenlijk ook elk jaar naar de kerstmarkt met mijn schoonvader en dit jaar zijn we naar Dusseldorf geweest, het leuke daaraan is dat je er ook heel leuk kunt winkelen. Afgelopen vrijdag zijn we ook naar de kerstmarkt in Leiden geweest (zoals elk jaar, is heel vlakbij ons) maar die vond ik heel erg tegenvallen. Net wat jij schrijft; hier waren vooral kraampjes met eten en drinken. Ik vond het zo jammer dat ik donderdag niet bij de borrel kon zijn!! Ik had begin van de middag een afspraak in Rotterdam en die liep echt mega uit.

 4. 18 december 2018 / 11:27

  Ik ben nog nooit in een ballenbak gesprongen maar dat kwam omdat Tom er nooit belangstelling voor had, maar lijkt mij wel heel lekker en leuk, dat rollebollen tussen de ballen! Ieder jaar wil ik naar een kerstmarkt maar het komt er nooit van… best jammer. Zo ook het Dickens festival… zoet er altijd zo sfeervol uit!

 5. YuSt SoMe
  18 december 2018 / 17:42

  Hahahaha heerlijk de ballenbak, lekker weer kind zijn.
  Het was superleuk je te zien donderdag! Vond het denk ik iets te gezellig, had er 1 te veel op en toen ik naar Schiphol moest, moesten mensen wel om mij lachen, met die grote doos en wiebel benen!
  De kerstmarkten in Duitsland zijn zo gaaf! Helaas dit jaar geen tijd voor gehad.