Mijn week in foto’s 5 – 2019 | Naar het Pupa Persdiner en Soldaat van oranje

Fotodagboek

Ik heb de afgelopen dagen zoveel toffe dingen gedaan! Donderdag begon mijn weekend met een heel gaaf en gezellig persdiner bij Pupa in Amsterdam en zaterdag ging ik naar Katwijk aan Zee voor de voorstelling van Soldaat van Oranje. Genoeg foto’s om je te laten zien dus, kijk je mee?

Met griep in bed

Vorig weekend begon heel gezellig. Een avondje sushi, sashimi en bijkletsen met een lief vriendinnetje, zaterdag de stad in om bij te kletsen met een andere vriendin en er stond nog veel meer leuks op de planning.

Tot ik me zaterdagmiddag ineens vet belabberd voelde. Na het avondeten dook ik daarom mijn bed in maar zelfs met 2 dekbedden én een elektrische deken kon ik het niet warm krijgen. Brrrr! Je raadt het al, dikke griep. Dat komt natuurlijk nooit uit maar er staat aankomende week zó veel leuks op de planning dat ik er alles aan deoe om zo snel mogelijk weer fit te zijn. Drie dagen onder de wol met kippensoep doet wonderen.

Gelukkig op tijd weer beter voor Bert Visscher

Woensdag voel ik me gelukkig stukken beter en dus ga ik weer aan het werk. Goeie timing want ‘s avonds heb ik kaartjes voor een voorstelling van Bert Visscher waar ik met Jarno heen ga. We hebben onwijs gelachen, het was super leuk maar na twee uurtjes werd het een beetje flauw. Misschien was ik er ook wel een beetje klaar mee omdat ik nog niet topfit was en naar bed wilde?

Eerste klas reizen naar Amsterdam voor het Pupa Persdinner

Donderdagochtend werkt ik eerst een paar uurtjes op kantoor en daarna pak ik de trein richting Amsterdam voor het persdiner van Pupa. Ik had er super veel zin in, maar zag ook een beetje op tegen de reis. Al die mensen, zou er wel een zitplekje zijn in de spits? Daarom besloot ik mezelf een upgrade te gunnen en kocht ik een eerste klas treinkaartje. Jaaaaaa, daar werd ik dus echt heel vrolijk van.

Ik had namelijk de HELE coupé voor mezelf.

Ik was ruim op tijd in Amsterdam en op m’n gemakje wandelde ik dan ook naar The Duchess, voor het Pupa Persdiner. Omdat ik zo vroeg was had ik alle tijd om even rustig te kletsen en mijn plaats op te zoeken. Er was een tafelschikking, met op elk bord een persoonlijke make-upkwast waar onze namen in gegraveerd waren. Hoe tof is dat!? En check die mooie rode tas op elke stoel. Ben je benieuwd wat er in de Goodiebag zat? Check dan aankomende week even m’n Instagram, daar ga ik de tas voor je unboxen.

Het duurde niet lang voordat ook al deze lieverds er waren. Het was super gezellig om met oude bekenden bij te kletsen en ook nieuwe collega’s te ontmoeten. Ik blijf dit één van de leukste onderdelen vinden van persevents; ik ontmoet zoveel lieve, leuke en bijzondere vrouwen!

Tussen het kletsen door kwamen er elke keer gerechtjes op tafel. Het is echt lang geleden dat ik zo lekker gegeten heb joh! En op aanraden van mijn buurvrouw proefde ik deze Sint Jacobsschelpen, yum!

Je zou bijna vergeten dat de avond in het teken stond van make-up haha. De mooie en lieve Fanny van Pupa liet ons alle nieuwe producten zien, er zat zoveel moois bij. Ik ben alleen wel jaloers op haar skills want de make-up die zij bij het model aanbracht zag er werkelijk prachtig uit. Dat herinnerde me eraan dat ik ook echt weer eens wat vaker de tijd wil nemen om met make-up te experimenteren.

Er komen zoveel mooie producten voorbij dat ik geen favoriet kan kiezen. Maar de foundationsticks en highlighter poeder die ik je binnenkort uitgebreid ga laten zien hebben mijn hartje veroverd. Net als deze liquid highlighter. Love it!

Na het hoofdgerecht ga ik trouwens naar huis omdat ik het niet al te laat wil maken. Die persevents in Amsterdam zijn fantastisch maar het reizen zorgt ervoor dat ik een halve dag kwijt ben. Uiteindelijk was ik namelijk pas 11 uur thuis, waar ik snel mijn bed in dook om vrijdag een beetje bij te komen.

Soldaat van Oranje

Zaterdag ga ik met mama en m’n zusje naar Katwijk aan Zee. Sinds mijn vader is overleden geven wij elkaar geen verjaardagscadeautjes meer maar gaan we naar een toffe voorstelling, musical of iets anders bijzonders. Dit jaar wilde ik graag naar Soldaat van Oranje omdat ik er zoveel toffe verhalen over had gehoord. En dus waaiden we zaterdagmiddag naar de Theater hangar. Ik snap trouwens nu ook waarom deze musical al zo lang draait, hij is prachtig! Wat een spektakel, het was echt fantastisch.

Met m’n lieve zusje!

Na de voorstelling eten we ergens in de buurt nog een wat bij een gezellige strandtentje. Ik ga voor de vegetarische risotto en bedenk me dat ik de afgelopen 7 dagen 3 dagen in een restaurant heb gegeten. Nomnomnom!

En zondag? Gister heb ik de week relaxed afgesloten met een combinatie van netflix en bloggen. Ik heb onwijs veel mooie nieuwe producten ontdekt die ik je de komende weken wil laten zien. Gister heb ik daarom een aantal van die producten vast op de foto gezet en sleurde ik vriendlief samen met mijn camera mee de stad in. Heerlijk om zo de zondag in te vullen.

Heb jij ook zo’n fijne week gehad? Stond ‘ie vol met afspraken of heb je het juist lekker rustig aan gedaan? Ik wens je in elk geval alvast een mooie nieuwe week, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. 11 februari 2019 / 07:07

  Fijn dat je op tijd was opgeknapt voor alle leuke dingen! Ben benieuwd naar je gooide bag.

 2. 11 februari 2019 / 16:57

  Soldaat van Oranje staat ook op mijn lijstje 🙂 ik hoop er met mijn dochter heen te gaan binnenkort.

 3. ByChristiana
  12 februari 2019 / 07:02

  Wat een mooie en gezellige foto’s. Ik had dus natuurlijk zo mijn redenen dat ik niet aanwezig kon zijn bij het persdiner….Wel jammer hoor dat ik jullie nu allemaal weer ben mis gelopen.

 4. 12 februari 2019 / 08:18

  Ik begrijp dat je graag weer beter wilde zijn, wat heb jij een leuke week gehad! Soldaat van Oranje lijkt mij ook prachtig!
  Super leuk dat clubje dames bij elkaar, hoop de volgende keer dat wij weer allemaal van de partij zijn!

 5. 12 februari 2019 / 18:04

  Jammer dat wij zo ver zaten! Maar wat was het toch goed verzorgd zeg! WoW!