Mijn week in foto’s 7 – 2019 | Naar de Efteling

Mijn week in foto's

Kijk je weer mee naar mijn fotodagboek van afgelopen week? Ik deed namelijk heel veel leuks! Genieten van het mooie weer natuurlijk, shoppen in Den Bosch, met Tess in de ballenbak én naar de Efteling.

Genieten van een zonnige week

Hebben jullie ook genoten van het heerlijke zonnetje de afgelopen dagen? In het begin van de week moest ik écht weer even wennen aan het donkere weer en de buien regen tussendoor. Doordat we in het weekend zo verwend waren met de zon vergat ik even dat het nog meer februari is haha. Gelukkig had ik mijn eigen zonnetje bij me, Tess heeft een nieuwe gele jas en die staat haar super cute. Mijn zonnestraaltje!

Dinsdag, woensdag en donderdag breng ik de hele dag door op kantoor. Ik neem sinds deze week elke dag mijn Gaston Luga tas mee naar mijn werk. Mijn grote laptop kan er helaas niet niet in (die past sowieso bijna nergens in) maar verder past mijn hele hebben en houden erin.

Afgelopen week zag ik bij meer collega bloggers en Instagrammers deze tas voorbij komen en ik snap waarom iedereen er zo enthousiast over is. Dit is gewoon één van de meest praktische én hippe rugtassen die ik heb. Mocht je ‘m ook willen, met de kortingscode BeautyOpinie krijg je nog steeds 15% korting in de webshop van het merk. Scheelt toch mooi weer.
Review Gaston Luca rugtassen

Vrijdag is standaard mijn vrije dag en spreek ik af met vriendin Sascha en onze kids. We gaan naar Ballorig zodat de kids zich lekker kunnen uitleven en wij rustig kunnen bij kletsen onder het genot van een kop thee. Tess vind het hier altijd fantastisch, helemaal met de oudere kinderen die vandaag mee zijn.

Sprookjes in de Efteling

Zaterdagmorgen vroeg stappen Jarno en ik in de auto op weg naar Kaatsheuvel. Dat is voor ons ongeveer twee uurtjes rijden dus we komen er niet elke dag. Vandaag wel, want we gaan naar de Efteling!

De eerste attractie waar ik mijn zinnen op heb gezet is de Droomvlucht. In mijn herinneringen heeft dit veel indruk op mij gemaakt. En ook vandaag vind ik het weer prachtig! Eerlijk is eerlijk, het is niet zo indrukwekkend meer als vroeger haha maar dat komt waarschijnlijk omdat toen alles in verhouding een stuk groter was voor een klein meisje. Toch blijft dit één van mijn favorieten met die leuke elfjes en trollen.

Natuurlijk ga ik ook in een achtbaan,  mijn favoriet is de houten achtbaan Joris en de Draak. We kijken ook nog bij de Baron 1898 maar brrrrr, daar durf ik niet in hoor! De houten achtbaan gaat niet over de kop maar wel lekker snel. En in een fijn karretje haha, dat is meer mijn ding.

Maar bovenal was het zonnetje afgelopen zaterdag heerlijk, dat maakte ons bezoekje aan de Efteling perfect! We hadden trouwens gerekend op een lange dag in de wachtrij staan maar ondanks het mooie weer en de voorjaarsvakantie was het super rustig! We hebben maar één keer een klein kwartiertje in de rij gestaan en de rest van de dag konden we alle attracties zo in. Ideaal! Helaas waren mijn 2 favoriete attracties (de vliegende Hollander en de Pirana) dicht. Bummer 🙁

Dan maar het sprookjes bos in haha. Rond een uur of drie hebben we het wel gezien en besluiten we Den Bosch nog even in te duiken om een hapje te eten en te genieten van de gezellige terrasjes.

Zondag doen we het rustig aan. Ik heb behoorlijk last van mijn spieren van de drukke dag gisteren en ook mijn rug werkt helaas niet mee. We doen daarom in de ochtend wat boodschappen en pakken s’middags de fiets naar een markt hier in de buurt waar allerlei lokale producten werden verkocht. Heerlijk genieten van de zon, ik hoop dat het de hele week zo blijft!

Ik wens je alvast een hele fijne nieuwe week, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 25 februari 2019 / 06:01

  Wat een leuke date dag hebben jullie gehad. Ben al in geen eeuwen in de Efteling geweest

 2. Femke | LaFemmeFem.nl
  25 februari 2019 / 18:17

  Leuk naar de Efteling. Hier is het erg dichtbij, maar het is niet dat ik daar bijzonder vaak kom haha!

 3. 26 februari 2019 / 21:26

  Leuk dat jullie naar de Efteling zijn geweest. Zal voor Tess wel een hele belevenis (waarschijnlijk haar eerste keer?) zijn geweest. Ik hoop dit jaar ook weer te gaan. Het weer is inderdaad echt een kadootje, helaas door de drukte van afgelopen week veel te weinig van kunnen genieten. Hopelijk houden we voorlopig dit weer.