Mijn week in foto’s 9 | Bij Douglas en Care Cosmetics in Amsterdam

mijn leven in foto's

Afgelopen week was een week bomvol leuke dingen! Zo ging ik meerdere keren naar Amsterdam, bezocht ik twee toffe event van Douglas en Care Cosmetics, was Jarno jarig én ging ik naar de kapper. Ik heb super veel foto’s om je te laten zien dus kijk je mee?

Summerparty bij Care Cosmetics

Voordat ik je vertel wat ik afgelopen week heb gedaan, blik ik nog even terug op vorig weekend. Dat was een lekker lang weekend want ik had donderdagmiddag vrij genomen om naar het Care Cosmetics event in Amsterdam te gaan.

In de kanarieclub organiseerde Care Cosmetics een summerparty in tropische sferen. Ik heb super veel mooie zomercollecties gespot en kreeg een prachtige goodiebag mee zodat ik de producten binnenkort ook aan jullie kan laten zien. Zoals prachtige zomerse make-up van Pupa waar make-up artist Fanny mij mee op maakte.

Tada, na een ochtend werken was mijn make-up al verdwenen dus een touch-up was welkom.

En when in Amsterdam, duik je daarna even de Bijenkorf in!

Zaterdag

Zaterdagavond vierden mijn zwagers hun 12,5 jarig huwelijksfeest met een fantastisch diner. Speciaal voor mij maakte de kok een heerlijk voorgerecht, een soort vegetarische sushi bowl. Het smaakte net zo heerlijk als dat het eruit zag. Nom, nom, nom.

Douglas #forwardbeauty event

Dinsdagmiddag kocht ik alweer een treinkaartje naar Amsterdam. Vandaag was ik uitgenodigd door Douglas voor een sneak preview van de nieuwe weg die de keten is ingeslagen. Douglas gaat vernieuwen; heeft een nieuw logo én een nieuwe missie: ‘We encourage and inspire you to have the confidence to live your own kind of beauty’.

Ik denk dat Douglas een mooie weg inslaat die enorm veel kansen voor ze biedt. Mij spreekt het in elk geval erg aan! Zeker omdat Douglas ook een flink aantal nieuwe, toffe merken gaat verkopen. Denk dan aan the Ordinary, KORA cosmetics,Skyn ICELAND, Mario Badescu, Patchology, Sand & Sky en Darphin.

Heerlijk, al die mooie nieuwe make-up producten! Ik maakte voor het eerst zelf kennis met Giorgio Armani make-up en ben helemaal weg van de foundation balm. Een aanrader als je van een natuurlijke look houdt!

Hier probeer ik de hydro cool firming eye gels van Skyn ICELAND. Dit zijn verkoelende gelpatches die de gevoelige huid onder je ogen verstevigen, opfrissen, glad strijken en wallen verminderen – en dat in slechts tien minuten tijd. De filler zonder naalden, aldus het merk. Ik kon er in elk geval weer tegenaan.

Toen ik de nieuwe Mac lipsticks zag met powder was ik ook direct nieuwsgierig, dat moest ik proberen! Miquel van Mac raadde mij de kleur a little tamed aan en die vond ik zó mooi dat ik ‘m na het event direct aanschafte. Binnenkort laat ik ‘m je uitgebreid zien en vertel ik wat ik van de nieuwe finishes vind.

Na een lange dag Amsterdam plof ik ‘s avonds op de bank en kijk ik naar deze PRACHTIGE koffer terwijl ik me besef hoeveel toffe dingen ik mee mag maken dankzij het bloggen. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, ik ben zo dankbaar dat ik dankzij BeautyOpinie zoveel lieve en leuke mensen mag ontmoeten, mooie merken leer kennen en dan ook nog zulke prachtige spullen mag ontvangen. I’m blessed! Deze goodiebag is echt fantastisch en komt ook nog eens op een perfect moment. Deze koffer neem ik mee als hangbagage naar San Francisco.

En alweer naar Amsterdam

Woensdag ging ik alweer naar Amsterdam, deze keer voor een event dat ik zelf georganiseerd had. Ik werk voor een bedrijf dat ICT-oplossingen maakt voor het onderwijs en die middag kwamen leerkrachten uit de regio Amsterdam bij elkaar voor een middag vol informatie en kennisdeling. Ik vind dit soort middagen altijd erg gezellig, leuk om contact met klanten te hebben!

Finally weekend

Nadat ik al mijn foto’s van die week terugzag, viel me ineens op HOE erg mijn uitgroei was. Dat moest dus op zaterdagochtend even gefixt worden haha. Want als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb? We vieren vanavond Jarno zijn verjaardag en dan wil ik persé mijn haar gedaan hebben.

Ik ging naar een nieuwe kapsalon die toevallig nog een plekje vrij had. Ik ben super blij met het resultaat. Er is een centimeter of 10 af en mijn highlights zijn weer mooie koel van kleur.

Zondag is het prachtig weer dus ruimen we het resultaat van een gezellige avond op en gaan we daarna wandelen. Via Marktplaats heb ik een drager gescoord voor de vakantie en dat moet natuurlijk even getest worden. Gelukkig vind Tess het prachtig en viel het Jarno ook reuze mee om Tess zo’n lange tijd op zijn rug te hebben. Fijn, dat is een hele geruststelling!

Deze week is het weer een stukje rustiger, ik heb eigenlijk vrij weinig bijzonders op mijn planning staan. Jij wel? Ik wens je in elk geval een mooie nieuwe week!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 25 maart 2019 / 07:44

  Wat een leuke wek heb je gehad. Je verdient het! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe weg die Douglas in wil slaan

 2. 25 maart 2019 / 10:23

  Mooie events heb je gehad! En die koffer komt inderdaad goed van pas bij kleine, korte tripjes. Leuk!

 3. 25 maart 2019 / 13:15

  Klinkt als een super leuke week, maar ook best druk om steeds heen en weer te reizen. Die hydro cool firming eye gels van Skyn Iceland lijken me wel wat voor mij. Daar ga ik zeker eens voor kijken. En ben natuurlijk benieuwd naar je nieuwe lipstick van MAC en alle mooie goodies die je na de events hebt meegekregen.

 4. pluseenbeetjenl
  25 maart 2019 / 16:57

  Wat een leuke gevulde week en wat ben je verwend bij de events!