Love it! | Milk_shake haarverzorging

Milk_shake haarverzorging review (1)

Jongens, ik heb echt een fan-tas-tisch haarverzorgingsmerk ontdekt: Milk_shake. Luxe producten die bijna allemaal sulfaat-, parabeen– en zoutvrij zijn en bovendien wonderen voor mijn haar doen. Die verdienen dus vandaag een plekje in de spotlights in deze uitgebreide Milk_shake review.

Mijn ervaringen met Milk_Shake

Dikke kans jij wel eerder van Milk_shake hebt gehoord, maar voor mij was dit merk dus écht een ontdekking. Een paar maanden geleden ontdekte ik bij toeval de zilvershampoo en conditioner van dit merk en WAUW, wat een fijne producten! Inmiddels ben ik zo’n fan dat ik vrijwel alle lijnen heb uitgeprobeerd, ik niet meer zonder de anti-pluis melk kan, en de postbode met een set stylingsproducten naar mij onderweg is. Oeps haha. Kortom: ik ben mega fan en moest je dan ook meer over dit merk vertellen.

fijne zilvershampoo

Milk_Shake haarverzorging review

Milk_Shake is een professioneel, Italiaans, haarverzorgingsmerk dat in salons gebruikt wordt en ook producten voor thuis aanbiedt. Het zijn wat luxere producten die allemaal mooie ingredienten bevatten. Milk_Shake maakt gebruik van de voordelen van verschillende melk en fruit, die erg goed zijn voor je haar en verder zo min mogelijk meuk.

In het assortiment van Milk_Shake vind je voor elke haarbehoefte wel een speciale lijn. Mijn favorieten zijn die voor geblondeerd haar, gekleurd haar en ook de verfrissende mint shampoo vind ik een aanrader! De combinatie van deze milde shampoo’s met een conditioner die ook écht wat voor je haar doet maakt dat mijn lokken er een stuk gezonder uit zien de laatste tijd en veel makkelijker te stylen zijn.

Mijn ervaringen met Milk_Shake

De Milk Shake No Frizz hydraterende haarmelk is momenteel mijn lievelings beauty product, mijn haar gaat hier ZO ONWIJS goed op. Dit is letterlijk alles wat mijn haar nodig heeft na het douchen. Een zachte melk die zorgt dat pluis als sneeuw voor de zon verdwijnt, het is beter doorkambaar, minder statisch en valt bovendien veel mooier. Het is zachter maar niet slap en zeker niet vet. Ik ben zo blij dat ik dit merk ontdekt heb. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik echt fantastisch, deze ga ik zeker opnieuw kopen!

Milk_Shake haarverzorging review

Ken jij de producten van Milk_Shake?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 7 juli 2021 / 05:51

    Oeh, nu heb je me echt heel nieuwsgierig gemaakt hoor, ik kende het merk nog niet. Ik ben vooral benieuwd naar de Milk Shake No Frizz hydraterende haarmelk.