Ik testte een masker voor je billen…..

Miqura butt mask review

Bij sommige beautyproducten denk ik: ‘het moet niet gekker worden!’. En dat dacht ik zeker toen ik van een vriendin het Miqura billen masker kreeg. ‘Leuk om te testen voor BeautyOpinie!’ zei ze er lachend bij. En dus review ik vandaag een masker voor je billen….

Miqura billen masker | review

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar mijn wenkbrauwen fronsten wel even toen ik het Miqura billen masker zag. Een masker voor je billen? Hoewel ik een enorme skincare addict ben, had ik er nog nooit bij stil gestaan dat er maskers bestaan voor dit gedeelte van je lijf.

Maar ach, waarom zou ik het niet eens proberen? Zeker omdat ik dankzij Corona vaker dan ooit thuis op mijn billen zit. En baat het niet dan schaadt het niet toch? Goedkoop is ‘t in elk geval niet, één Miqura billen masker kost je zeven euro.

review Miqura butt mask

Het idee is dat je twee van deze maskers 15 minuten lang op je derriere plakt. Opzich werkt dat best aardig! En het idee dat je deze huid ook verzorgt vind ik helemaal niet gek. Het masker bevat allerlei verzorgende ingrediënten als glycerine en natuurlijke olie dus daar krijg je zachte billetjes van.

Miqura billen masker review

Maar werkt dat nu, een billenmasker?

Tsja, ik heb geen voor- en na foto’s gemaakt om je te laten zien welk effect het Miqura billen masker heeft haha. Maar verschil merk of zie ik niet. Het is best leuk bedacht, en mijn billen voelen ook wel zacht aan, maar persoonlijk zou ik daar geen zeven euro voor neerleggen.

Het is een hoop gedoe, het voelt vreemd en werkt op mijn lachspieren. Al is dat laatste misschien juist wel positief! En het liet me realiseren dat het helemaal niet verkeerd is om ook dit deel van je lichaam af en toe in te smeren. Maar daar gebruik ik liever een bodylotion voor met goede ingrediënten. Een klein beetje masseren, dan zie en voel je op termijn ook effect!

Zou jij het gebruiken, een masker voor je billen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 8 juni 2020 / 07:29

  Nee bedankt haha ik ben sowieso al niet zo’n masker fan maar dit lijkt me een onnodige toevoeging

 2. 8 juni 2020 / 07:51

  Ik moest je titel even twee keer lezen haha. Ik heb er echt nog nooit van gehoord en ik kan me voorstellen dat het op je lachspieren werkt. Wel een beetje flauw dat je geen voor- en nafoto’s gemaakt hebt hoor… 😉

 3. 9 juni 2020 / 10:30

  Haha, hier moest ik wel even heel hard om lachen, vooral dat je schreef dat je maar geen voor en na foto’s had gepubliceerd. Ik denk ook dat je daarmee niet het publiek trekt wat je graag wilt haha;-) Ik denk dat ik dit masker ook maar oversla.

 4. 10 juni 2020 / 14:43

  Hihi hoe verzinnen ze het. Ik zag ’em al voorbij komen op je Insta en was heel benieuwd. Hé wat jammer nou, geen voor en na foto’s . Dat durfde ik al niet eens met de sheet maskers hihi. Ik vind het leuk bedacht zo’n butt-mask , maar zou het zelf eerlijk gezegd niet gebruiken. Maskers gebruik ik persoonlijk toch liever op mijn gezicht.