Review | Mistero Milano gellak

Review gellak starterset van Mistero Milano

Nu de nagelsalons nog steeds dicht zijn is gellak weer populairder dan ooit heb ik het idee. Speciaal daarom vandaag deze Mistero Milano gellak review. Een complete gellak starterset die alle basisproducten voor een professionele gellak manicure bevat. En ik verklap alvast, ik ben groot fan!

Gellak starterset van Mistero Milano review

Mistero Milano stuurde mij een tijdje geleden een prachtig pakket waarvan alleen het uitpakken al een feestje was. De items die ik je vandaag laat zien zijn mijn favoriete producten en zitten dus niet standaard bij elkaar in een set. Bestel je zelf producten van Mistero Milano? Dan kan ik je de basis starterset (€60,-) aanraden om te beginnen. Daarin zit alles wat je in principe nodig hebt, inclusief één kleurtje en een lamp. Daarnaast kun je dan extra lakjes en tools bestellen de je zelf handig vindt.

Gellak starterset van Mistero Milano review

Mijn ervaringen met Mistero Milano

Om mijn nagels voor te bereiden op de manicure gebruik ik een 280/280 buffervijl (€3,50) en die is echt essentieel voor het behoud van mijn natuurlijke nagels én de houdbaarheid van je manicure.

Lang niet iedereen investeert in goede tools maar geloof me, het is het waard. De woodsticks, fijne doekjes en een paar vijlen zijn onmisbaar. Sinds ik deze gebruik heb ik meer plezier in het aanbrengen van mijn manicure. Goed materiaal is het halve werk.

Review gellak mistero milano

Een goede remover; ook onmisbaar als je je gellak makkelijk wilt verwijderen. De remover en cleanser vind ik erg bijzonder omdat ze een fijne geur hebben die me een beetje aan kersen doet denken. Bovendien zijn ze fijn in gebruik, net zoals de primer en nail prep. Niets bijzonders, ze doen gewoon wat ze moeten doen.

Mistero Milano heeft meer dan 200 verschillende kleuren (€9,95 per stuk) in haar assortiment en ik besloot met het voorjaar in m’n hoofd voor roze nude tinten te gaan: Frappe, creamy cappuccino en latte macchiato. Achteraf niet heel slim want de kleurtjes lijken erg op elkaar. In een salon natuurlijk handig maar voor thuisgebruik had ik beter kleurtjes kunnen kiezen die meer verschillen haha.

is de gelnagellak van mistero milano fijn

Aanrader! | De peel-off base

In een standaard gellak starterset vind je bij dit merk een basecoat en topcoat. Ik gebruik de flexi base (€9,95) die erg geschikt is voor mensen met broze nagels omdat ‘ie elastisch meebeweegt en de peel-off base (€9,95). Die laatste vind ik echt FAN-TAS-TISCH!

fijne gellak die lang blijft zitten

Deze peel-off blijft veel langer zitten dan andere gellak die ik gewend ben. Je brengt hiervan twee laagjes aan, die je uithardt zonder lamp. Zou dat de magische combinatie zijn? Geen idee. Wat ik wel weet is dat ik deze gellak na 1,5 week van mijn nagels haal omdat ik toe ben aan een nieuw kleurtje. Niet omdat de lak er niet meer op zit. Na 1,5 week heb ik amper chips en dat is uniek.

Het eraf halen is iets meer werk dan ik gewend ben maar met een houten bokkenpootje en klein drupje remover is het binnen 10 minuten geklaard.

1,5 week na het aanbrengen: latte macchiato

Een UV en led lamp om mee te nemen

In mijn set zat de 24W uv/led lamp (€39.95). Dit is een mobiele nagellamp die handig is als je hem overal mee naartoe sleept. Hij neemt weinig ruimte in en is licht in gewicht. Voor thuisgebruik zou ik liever de gewone lamp aanschaffen want die vind ik prettiger in gebruik en is krachtiger. Bovendien heeft de mobiele nagellamp een korte stekker wat ik niet zo handig vind. Maar wil je een nagellamp overal mee naar toe nemen? Dan is dit wel een uitkomst. En stukken goedkoper.

UV led lamp van mistero milano

En, hoe staat het met de houdbaarheid van Mistero Milano gellak?

Daar ben ik erg enthousiast over, dat is vast geen verrassing meer. Ik ken dit merk pas sinds twee maanden maar ben erg enthousiast. Ze hebben onmisbare en betaalbare accessoires die het stukken makkelijker maken je eigen gellak aan te brengen. Bovendien blijft de peel-off base van dit merk fantastisch zitten maar kun je het er toch weer makkelijk afhalen. Ook de houdbaarheid van de gewone basecoat is erg goed. Ja, ik ben fan!

Heb jij ervaring met de Mistero Milano gellak?

Je koopt de producten van Mistero Milano bijvoorbeeld op de website van het merk.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 22 februari 2021 / 07:12

  Netjes hoor, dat resultaat na 1,5 week! Dat heb je met een gewone nagellak niet;-) Super mooi kleurtje ook.

 2. 22 februari 2021 / 08:16

  Nog geen ervaring met dit merk. Maar het klinkt erg goed. Mooi kleurtje draag je ook.

  Fijn dat de remover en cleanser een fruitgeur hebben. Die hebben vaak zo’n scherpe en nare geur. Zo’n platte mobiele LED lamp lijkt me trouwens echt ideaal!

 3. 22 februari 2021 / 21:59

  Ik ben ook toevallig een review aan het schrijven over dit merk en ik ben ook enthousiast! Ik vind vooral de lamp echt fantastisch voor op vakantie. Als we weer mogen 😉

 4. 24 februari 2021 / 06:35

  Kende dit merk nog niet maar het ziet er goed uit. Prijzen vallen mij ook mee.