Inspiratie | Betaalbare moederdagsieraden van Selected Jewels

oneindig

Zondag 9 mei is het weer Moederdag, dus je hebt nog ruim twee weken om een cadeautje te scoren. Wil jij jouw moeder een sieraad cadeau doen? Dan kun je in deze blogpost flink wat inspiratie op doen, je vindt er namelijk vijf prachtige moederdagcadeaus van het merk Selected Jewels.

Mijn ervaringen met Selected Jewels

Kennen jullie de sieraden van Selected Jewels al? Misschien heb je ze hier wel eens voorbij zien komen, want eind vorig jaar bestelde ik prachtige, minimalistische oorringen van dit merk. Selected Jewels is makkelijk online te bestellen, de sieraden zijn van echt zilver en bovendien vrij betaalbaar. Dat maakt dat ik dit een leuk merk vond om bij je onder de aandacht te brengen. Om cadeau te doen bijvoorbeeld. Voor jezelf, of voor Moederdag. Want met nog een kleine twee weken op de agenda is wat cadeau inspiratie vast welkom. Deze mama zou er in elk geval erg blij van worden haha.

Vijf keer inspiratie

Selected Jewels heeft erg breed assortiment, van kettingen tot oorbellen en armbanden en ringen. Alle producten zijn gemaakt van 925 zilver. Draagt jouw moeder alleen maar gouden sieraden? Ook dan kun je hier prima terecht. De goudkleurige sieraden zijn gemaakt van echt zilver maar goldplated.

Het type sieraad dat ik mijn moeder het liefst cadeau doe is een armband, en het liefst één die ze overal bij kan combineren. Zoals deze in het goudkleur of zilver die bovendien helemaal van nu is. Dit is een extra leuk cadeau omdat het er heel luxe uitziet maar hij maar €19,95 kost.

zilveren armbanden van selected jew

Heeft jouw moeder een meer stoere stijl? Dan heeft Selected Jewels ook wat grovere schakelarmbanden. Ik vind dit ook prachtig. Ze zijn iets duurder maar nog steeds onder de vijftig euro. En dat vind ik voor zo’n armband van echt zilver helemaal niet gek.

inspiratie Selected Jewels

Deze ketting kreeg ik zelf van mijn moeder, afgelopen Kerst, maar dan in het zilver. Ik vind het een prachtig idee om me voor te stellen dat deze twee ringen symbool staan voor moeder en dochter, die met elkaar verbonden zijn. En daarnaast vind ik het ook gewoon erg mooi. Hoe tof zou de combinatie zijn van deze ketting en de armband hierboven? Ook dit item is weer redelijk betaalbaar. Gemaakt van echt zilver en je betaalt er nu €39,95 voor.

ketting

Een infinity teken geeft de oneindige liefde en band tussen moeder en dochter visueel meer en is daarom wat mij betreft ook het perfecte moederdagcadeau. Selected Jewels heeft meerdere sieraden met dit teken in haar assortiment en ik vind de combinatie van zilveren kettingen en een ring prachtig. Ook dit is weer betaalbaar want je betaalt zo rond de dertig euro per sieraad. En ga je toch liever voor een armband? Die is er ook!

oneindig

In één keer klaar ben je ook met deze giftset van twee oorbellen. De combinatie van beide sieraden vind ik zo leuk bij elkaar. Deze set ligt daarom ook al in mijn digitale winkelmandje en ik twijfel of ik ze ga bestellen. Niet voor Moederdag, maar gewoon echt voor mezelf haha.

giftset

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen. Misschien voor Moederdag maar misschien ook wel gewoon voor jezelf haha.

Wat is het leukste cadeau dat jij jouw moeder ooit gegeven hebt?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 21 april 2021 / 13:30

    Ik vind zo’n infinity ring erg mooi, maar dan voor mezelf . Denk niet dat mijn moeder ervan houdt.

    Het leukste kado dat ik mijn moeder heb gegeven was voor haar verjaardag een aantal jaar geleden. We gingen toen samen een welness dagje doen in Zandvoort met alles erop en eraan. Allebei nooit eerder zoiets gedaan dus was speciaal omdat eens met mijn moeder te doen. Hele leuke herinneringen aan.

  2. 21 april 2021 / 17:53

    Ja, ik heb wat sieraden van hun en toevallig ook een paar die jij hebt! Het gouden armbandje en de ketting me de twee ringen. Ik houd echt van die simplistische sieraden en dan zit je bij dit merk ook echt goed!