Moments in life| Foodhal, shoppen & nog 8 dagen…

moments in life

Goedemorgen allemaal. Het is tijd om je weer een kijkje in mijn leven te geven. Ik ging naar de opening van de eerste foodhal in het oosten van Nederland, ben uitgebreid wezen shoppen en het duurt nu echt niet lang meer totdat we de sleutel van ons nieuwe huisje krijgen.
moments in life

Eerste Foodhal van Oost Nederland

Twee weken geleden opende de eerste Foodhal in het oosten van ons land: Fooddock. Op een ge-wel-dige locatie, namelijk een oude graansilo in het havenkwartier. Natuurlijk ging ik op de eerste dag gelijk een kijkje nemen met één van mijn beste vriendinnen. Heerlijk en vooral eerlijk eten, een drankje erbij… en natuurlijk een frozen yoghurt. Yummie! Als je in Deventer bent, ga er dan zeker een kijkje nemen!
Moments in life

Een dagje shoppen

Sinds ik in de binnenstad woon gebeurt het eigenlijk vrij weinig meer dat ik écht een dagje uittrek om uitgebreid te gaan shoppen. Ik loop namelijk regelmatig de winkels wel even binnen want tsja ik loop er toch altijd langs ;)Stiekem vind ik dat eigenlijk helemaal niet leuk. Ik vind het veel gezelliger om samen met een vriendin uitgebreid een andere stad in te gaan, wat bij te kletsen en gericht te gaan shoppen. En dat deed ik afgelopen zaterdag! Omdat ik binnenkort ga verhuizen heb ik me voorgenomen om misschien wel de helft van mijn kleding weg te doen. Alles wat niet mooi meer is, me niet past of ik simpelweg nooit aantrek gaat weg. Daarvoor in de plaats wil ik vooral goede basics. Zaterdag kocht ik dan ook een basic zwart colbert en een mooi gouden kettinkje die ik jullie binnenkort nog in een shoplog uitgebreid laat zien. Ook leverde ik alle waardebonnen van Ice Paris in die ik kreeg voor mijn verjaardag waarmee ik eindelijk de Mia Clarisonic 2 kocht. Hier ben ik zo blij mee! Zijn er dames die deze ook hebben? Wat vinden jullie ervan?
Mia

Nog 8 dagen…..

En het is bijna zover: over precies 8 dagen krijgen we de sleutel van ons nieuwe huisje! Wat gaat de tijd ongelooflijk snel, we hebben nog zoveel te doen. Gelukkig hebben we al een badkamer uitgekozen en ook de vloer in de woonkamer is zo goed als rond. Nu kan ik me eindelijk richten op dat wat ik écht leuk vind: accessoires! Ik schrijf hier vrijwel nooit over op mijn blog maar afgelopen week ontdekte ik de webshop Westwing die echt de moeite waard is. Een hele gave site waarbij je als je je registreert toegang krijgt tot een selectie exclusieve merken die door een speciaal styling- en inkoopteam worden geselecteerd. Met hele hoge kortingen doordat er altijd maar een paar items beschikbaar zijn. Zo zag ik de salontafel Freja in een aantal meubelzaken voor ruim 400 euro en op deze website voor slechts 169,-. En hoe gaaf is deze gebreide poef? Die wil ik!
Moments in life

Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat het de laatste blogpost is waarin ik vooruitblik op mijn nieuwe huisje want over twee weken heb ik de sleutel al! Dat betekent dat aankomend weekend ook mijn laatste rustige weekend is, daarna is het klussen geblazen! De kans is groot dat jullie daar niet zo veel van merken want ik ben van plan gewoon om de dag een artikel te plaatsen zoals jullie van mij gewend zijn. Mocht dat misschien een keer toch niet lukken dan weten jullie hoe het komt. Of het moet liggen aan de foto’s in dit wekelijkse overzicht waarin ik helemaal onder de verf zit want die gaan ongetwijfeld komen;)

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. Lizzy
  23 november 2015 / 13:18

  Wat heerlijk, een middagje shoppen! Ik ben benieuwd naar de gouden ketting! Wat gaaf dat je bijna de sleutel krijgt van je nieuwe huisje! Westwing verkoopt leuke items voor in huis!

 2. 23 november 2015 / 17:14

  de tijd is inderdaad hard aan het gaan…8 dagen nog maar voor jullie de sleutels krijgen?…tjonge…wel superspannend en leuk allemaal…

  • Natascha
   Auteur
   24 november 2015 / 14:26

   Ik vind het ook wel spannend hoor maar inderdaad ook heel erg leuk.

 3. Kirsty
  23 november 2015 / 18:45

  Wat spannend dat jullie al bijna de sleutels van nieuwe huisje krijgen! Alvast veel succes met klussen!

 4. 23 november 2015 / 20:15

  Oehh, super spannend! Heeel erg veel succes en geniet ervan! <3

 5. 23 november 2015 / 20:28

  De Mia Clarisonic 2 wil ik ook echt heel graag! Super leuk en spannend zeg dat je over 8 dagen de sleutel hebt van jullie nieuwe huisje. Ik wens je alvast veel klus plezier en natuurlijk veel geluk in jullie nieuwe huisje!

 6. 23 november 2015 / 20:39

  Spannend, die verhuizing! Verder kom ik helaas nooit in het oosten, maar die foodhal klinkt interessant! x

 7. 26 november 2015 / 15:25

  De clarisonic ben ik ook mega gek op mijn huid knapt er echt van op! leuke foto’s!