De nieuwe MUA Vivid lipsticks en lippencils van dit najaar

Ervaringen MUA vivid lipsticks

Een nieuw seizoen betekent nieuwe make-up collecties! De MUA collectie draait deze herfst en winter om de perfecte lippen en dus heeft het merk een aantal luxe lipsticks op de markt gebracht. Ik laat je ze zien!

Nieuwe MUA Vivid lipsticks

Heb jij de nieuwe luxe MUA Vivid colour intense lipsticks al gespot? Ik vind het absoluut de pareltjes onder de nieuwe producten van dit merk. Niet gek dat volgens MUA alles draait om de perfecte lippen. De Vivid Colour Intense lipsticks kosten €2,99 per stuk en dat is ze niet af te zien. De lipsticks zien er luxe uit, zijn prachtig vormgegeven en stelen gegarandeerd de show in je make-up stash! Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren én allemaal ook verkrijgbaar in een bijpassend lippencil. Ik laat je de kleuren Red Alert en Punch zien.
MUA vivid lipsticks

MUA Vivid lipstick in de kleur Red Alert

Red Alert is een naam die uitstekend bij deze kleur lipstick past. Wauw! Deze lipstick bevat super veel pigment, dekt heel goed en zorgt er gegarandeerd voor dat je opvalt. Mooi! Je zou toch niet zeggen dat deze lipstick maar €2,99 kost? Dit is mijn favoriet uit de collectie.
Vivid lipstick
ervaringen MUA Luxe Vivid Colour Intense Lipstick

MUA Vivid lipstick in de kleur Punch

De tweede lipstick die ik je wil laten zien is de kleur Punch. Compleet anders dan Red Alert. Punch is een vrij lichte tint oranje. Eerlijk gezegd is dit niet helemaal mijn kleur omdat ‘ie mijn teint niet ophaalt. De kleur zelf vind ik wel mooi, het is weer eens wat anders en echt een herfst kleur.
MUA Luxe Vivid Colour Intense Lipstick
Swatch Luxe Vivid Colour Intense Lipstic
Vind jij Punch wel mooi bij mij? Hmmmm, zelf ben ik niet zo’n fan van deze kleur. Zit jouw kleur trouwens ook niet tussen deze twee? De Nieuwe MUA Vivid lipsticks én lippencils zijn dus in nog drie (prachtige!) kleuren beschikbaar. Ik vind ze in elk geval fijn! Ze zien er luxe uit, voelen ook zo aan, zijn zijdezacht en blijven ook nog eens lekker lang zitten.
luxe MUA Vivid colour intense lipstick

Wat is jouw favoriete kleur lipstick?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 4 oktober 2017 / 05:09

  Ik snap wat je bedoelt met punch. Het haalt de kleur uit je gezicht. Het is wel een mooie kleur als je hem zo in de verpakking ziet.

 2. bychristiana
  4 oktober 2017 / 05:35

  Ja, Red alert natuurlijk! Errug mooi. En wat Punch betreft, ik denk inderdaad dat dit gewoon een kleur is die wij lichte huidjes niet goed kunnen hebben. Wél leuk dat je hem toch laat zien!

 3. 4 oktober 2017 / 08:54

  Oeh links vind ik niet zo mooi bij je, ik denk dat die wel tof is bij een hele donkere huid. De rode tint daarentegen staat je echt super!! Knappe kop!

 4. 4 oktober 2017 / 09:54

  De rode staat je echt top! Die punch maakt je inderdaad heel bleek. Geen goede kleur haha. Die zou mij ook niet staan! Oranje lipkleuren maken me bleek. De verpakking is wel mooi zeg, fijn dat ze ook lang blijven zitten!

 5. 4 oktober 2017 / 15:25

  Ik ben van allebei de kleuren niet zo fan eingelijk

 6. 5 oktober 2017 / 08:28

  De rode vind ik erg mooi, de andere vind ik een rare tint. Ze zien er goed uit en klinken goed!

 7. 5 oktober 2017 / 12:14

  Wat een mooie hulsjes zeg! De kleuren zijn niet mijn favoriet, de rode tint vind ik dan nog wel het mooist.

 8. 5 oktober 2017 / 17:35

  WauwzaaaaaaaaH! Wat staan beide kleuren jou goed zeg! Ik vind ze helemaal niet raar. Zal wel een vreemde smaak hebben, maar die lichtere tint is sexy!

 9. Nienke
  2 januari 2018 / 15:01

  Waar koop ik deze lipstick?
  Heb de Punch kado gekregen en vind hem prachtig.

  • Natascha
   Auteur
   3 januari 2018 / 12:46

   Hoi Nienke, MUA is te koop bij het Kruidvat. Heb je daar al gekeken?