Mijn week in foto’s #1 2018 | Eerste goede voornemens en Deventer 1250 jaar

Mijn week in foto’s #1 2018 | Eerste goede voornemens en Deventer 1250 jaar

Het allereerst wekelijkse foto overzicht van 2018, hier is ‘ie!

Maandag Nieuwjaarsdag

Vonden jullie afgelopen week ook zo’n gekke week? Met Nieuwjaarsdag op maandag? Ik had de hele week het idee dat ik een dag te kort kwam haha. Nieuwjaarsdag was dit jaar voor ons heel relaxed. We hoefden namelijk niet bij te komen van een kater van de avond ervoor en zaten dus fris en wel bij de Nieuwjaarsborrel. Jarno en ik splitsten op, ik ging met Tess naar mijn familie, Jarno ging naar zijn familie.

Lekker samen knuffelen. Met haar aaibare giletje heeft Tess een nog hoger knuffelgehalte dan ze altijd al heeft.

Dinsdag, woensdag en donderdag

De rest van de week was ik eigenlijk vooral druk bezig met saaie dingen… Het huis opruimen, een nieuwe agenda en notitieblokken kopen. Alles om goed beslagen ten ijs te komen deze week! Ik werkte ook hard aan de site want nu kon het tenminste nog. Woensdag kwam mijn blogpost over de nieuwste Nuxe telg online, dit product is zó fijn! Nu al één van mijn favorieten van 2018.
ervaringen Nuxe Huile Prodigieuse riche

Ik denk dat ik over mijn Moleskine agenda ook een blogpost ga schrijven, wat is dit namelijk een aanrader!

Vrijdag

Vrijdag besloot ik mijn goede voornemens niet langer meer uit te stellen en dook ik de sportschool in voor een lesje RPM. En daar heb ik eigenlijk maar één woord voor: KAPOT. Werkelijk, ik had het idee dat ik blauw, rood en paars werd maar oh, wat was dit LEKKER! Tot ik zwanger werd van Tess deed ik heel regelmatig aan spinning en ik heb dat best wel gemist. De muziek keihard, niet nadenken en alleen maar trappen. De les voor deze week staat ook alweer in de agenda. Stom dat ik dit niet eerder weer opgepakt heb.

‘S avonds was er groot feest aan de Wellekade in Deventer. Onze stad bestaat dit jaar namelijk 1250 jaar en dat moet gevierd! Het was een beetje koukleumen aan de IJssel maar het was zeker de moeite waard. Lekkere muziek, een mooi geschiedenisverhaal en het prachtigste vuurwerk dat ik ooit gezien heb. Het vuurwerk duurde meer dan een half uur en liep synchroon met de muziek, zo bijzonder gedaan!

Alleen, foto’s maken van vuurwerk? Uh ja dat die prachtige knallers op de gevoelige plaat vastleggen is een tweede. Mijn camera staat vol met mislukte foto’s haha, op deze na.

En mijn laatste weekend voordat…

ik begin met mijn nieuwe baan! Whiehoe! Als deze blogpost online komt ben ik al druk in de weer om ervoor te zorgen dat ik op tijd op mijn werk en Tess op tijd op het kinderdagverblijf komt hihi. Dit weekend heb ik dan ook vrij gehouden voor Jarno en Tess. Geen telefoon, geen blogs en geen social media. Even quality time want I’m back to business!

Ga jij nog wat nieuws doen deze week? Enjoy!

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 8 januari 2018 / 05:32

  Heel veel succes vandaag! Maar dat moet wel lukken na zo’n lekker weekje waarin je je goed hebt voorbereid.

 2. bychristiana
  8 januari 2018 / 08:05

  Het was inderdaad een super rare week vorige week. Rond oud en nieuw werd ik heel ziek dus die dagen zijn in een waas aan me voorbij gegaan. Bah, niet leuk om zo het nieuwe jaar te beginnen:-( Wat lekker dat je zo intensief gesport hebt. Herkenbaar, dat kan een mens ZO goed doen. Spannend je nieuwe baan, heel veel succes en plezier!

 3. 8 januari 2018 / 09:06

  Ah wat leuk, veel succes met je nieuwe baan! Ik vond vorige week trouwens ook een gekke week door de vrije maandag. Ik liep de rest van de week steeds een dag achter, haha.

 4. 8 januari 2018 / 10:01

  Succes met je eerste werkdag en respect voor de spinning les. Ik heb het 1x gedaan en nooit meer haha is niets voor mij.

 5. 8 januari 2018 / 13:12

  Succes en veel plezier! Tess is zo cute inderdaad haha!

 6. 9 januari 2018 / 05:55

  Heel veel succes deze week. Ben erg benieuwd hoe je eerste dag is verlopen. Viel het mee? Was het leuk?

 7. 9 januari 2018 / 14:09

  Veel succes met je nieuwe baan! Ben erg benieuwd hoe je eerste week bevallen is.

  • Natascha
   Auteur
   9 januari 2018 / 19:41

   Dank je wel! De eerste week was tot nu toe super leuk!

 8. 12 januari 2018 / 10:47

  Veel succes met je nieuwe baan, spannend allemaal! Zal wel even wennen zijn om alles op tijd te redden, maar dat gaat vast lukken! Wat leuk dat Deventer al zo lang bestaat, dat wist ik eigenlijk helemaal niet. En prachtig, dat vuurwerk. Lastig fotograferen inderdaad, maar deze is wel een plaatje hoor!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.